ps: belinkeltem volna hamarabb is a kepet, de eppen 24 oras eltiltasaimnak egyiket toltottem, mert raleptem az egyik itteni llibtard virtualis tyukszemere, es az meg szaladt a mamahoz megtorlast kovetelni :o))
konkretan addig jutottam, h "femina.hu" innen kezzdve nem volt kerdes, h Donald gyalazas kovetkezik, valahogy a feminacik elfelejtettek megemlekezni a Griffin ISIS lefejezos keperol, kicsit sem elfogult :oP
Friss hírek! A nyugati demokráciát veszélyezteti Donald Trump , mondta Martin Schulz, a német szociáldemokraták (SPD) pártelnöke Donald Trump amerikai elnök telefonszámot cserélt a G7-ek kormány és államfőivel Pont azután, hogy Emmanuel Macron francia elnökkel találkozott, hirtelen elérhetővé tették ismeretlenek az interneten a privát telefonszámát, amit csak a G7 vezetőknek adott meg A demokrata párt szóvivői arra buzdították szimpatizánsaikat, "szóljanak be" Trumpnak a privát telefonszámára, zaklassák őt Hivatalosan bejelentette a Fehér Ház , hogy kilépett az Amerikai Egyesült Államok a klímaegyezményből Halálra itélte az emberiséget Donald Trump, mondja a liberális média világszerte
es errol a "viccrol" mi a velemenyed ?? A libtardok napi szinten dontik meg a negativvitas csucsat... meddig tart meg rajonnek, a sirba amit asnak a demokrata part fog belefekudni :oP
"Hogy Putyin kijelentésének ne lenne történelmi alapja? Aptya, hova jártál iskolába?
Mond valamit az a dátum, hogy 1939. szeptember 17. vasárnap? Na, nézz csak gyorsan utána!"
Tortenelmi peldat akarsz ? nesze itt van egy neked, vajon mi tortent legutoljara ,mikro Nemetorszag ugydontott, h szembefordul az USA-val, Angliaval, es az Oroszokkal egyszerre ?? Na nezz csak utana gyorsan :o)))
"Kötelező e Amerikának Európában állomásoztatni a hadseregét?"
nem nem kotelezo, europa keri az usat, h tartson egy azonnal bevetheto hadsereget europaban, arra az esetre, ha europa nem lenne kepes megvedeni sajat magat.... lassd mint lenn, verszivas :o)