Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 1 122

Igen, sejtettem, csak nem voltam biztos benne. Ketrecállat. :)

Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -3 0 121

Jajmár....... Pedig mondtam neked, hogy regelek új nicket, és jövök....   :)))

Minden topikhoz csináltam egyet, így ha törölni kell valamiért, nem megy az egész életmű a lecsóba. Meg nem jönnek mindenhová utánad a hiénák.

Naaa....pici, szőrös kedvesaranyos. Hm?

:))

Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 120

Sztem felejtsd el. Igaz, h megvan az az előnye, h utána nem olyan brutális, mint borotválkozás után, de gondolj csak a szemöldök kiszedésre, amikor ott gyantáz a kozmetikus. Képzeld el uezt odalent... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

De ha megteszed mégis, szívesen meghallgatom az élménybeszámolódat. :)

(De jó lenne tudni, h ki vagy... :)) De persze így is jó :)

Hogy nem téveszted el a nicket? Én tuti eltéveszteném. Vagy úgy csinálod, h a nickekhez rendeled a kedvenceket? Úgy persze könnyebb... :)

Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 0 119

Bennem mocorog a gondolat, hogy próbáljam meg az intimgyantát saját magamnak, de sosem vagyok annyira kétségbeesve, hogy egyszer nekiálljak.... :p

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 118

Hehe! :) Kizárt dolog, h fájdalmat okozzak magamnak! :) 

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 0 117

Brutális arcú? :o

Én épphogy kisfiúsnak látom.

Bár izomból lehetne icipicivel kevesebb rajta. 

Előzmény: Anyóca99 (108)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 0 116

Há mer fárasztó nekik. :)))

Az ősbozont macerásabb meló pár pihe eltávolításánál, te is beláthatod.

Előzmény: MrJones512 (113)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 115

Gyantázni nem próbáltad? Az után elvileg nem irritál a kinővő szőr.

Én hónaljban simán lekapom epilátorral is.

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 114

Hát nem tom, engem ez a dolog elkerült. Tényleg csak a hónalj, ill. az intim szőrtelenítés maradt nekem. Bár megvallom, pl. az intim borotválkozás nekem szétszedte a finomabb bugyijaimat, amikor nőni kezdett a szőr... A hónaljam meg viszket... Lábilag, hasilag sosem volt problémám szerencsére... 

De am tényleg nem szép a szőrös női láb. De akinek úgy kényelmes felőlem aztán orangután szőrös is lehet... Am vhogy nekem sosem volt ilyen izém, h elcsodálkozzak a rossz kinézeteken. Vhogy az én figyelmem legtöbbször a jól kinézőkre irányul, és nem izgat fel az ízléstelenség. Mondjuk akkor igen, ha pl. vki nagyon harsányan teletrombitálja a világot az ízlés fontosságáról, és közben meg ő maga ízléstelen... Az olyan fura... 

Előzmény: MrJones512 (113)
MrJones512 Creative Commons License 2019.07.17 0 0 113

"Egyébként nem tom, ki találta ki ezt a szőrtelenségi mizériát... Egy ffi legyen szőrös!"

Egy nő pedig szőrtelen!

Hanyatt tudom vágni magam az új feminista divattól, miszerint csesznek szőrteleníteni - ráadásul a legtöbbször pont azok, akikre még a lézervágó is ráférne.

(Értem én, hogy lusták voltak, mint a szar és inkább kitalálták, hogy ez öntudatosság, meg legyen divat... debazmeg akkor is: egy nő ne legyen már szőrösebb - vagy akár csak közel olyan szőrös -, mint egy férfi!)

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 112
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 111

Azért lehet téged szeretni a sok hisztid ellenére, mert mindenekfelett jókedvű vagy! :) A vicceid, ha egy hajszálnyival erősebbek lennének, már a sértő kategória lenne. De te pontosan eltalálod a mértéket. (Mmint nem az ábrázolt szőrmennyiségre értem, még mielőtt valami kis piszkosság jutna az eszedbe! ;) Nagyon kis szeretetreméltó emberke vagy! Szerezz magadnak egy nyőt aki viszontszeret! :)

Előzmény: robopassmeet (109)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 110

Hát, nekem sem az ideálom, de azért nem rossz... Aztán mindenféle ember lakhat egy ilyen testben. Értek már kellemes csalódások mindenféle külső mögött. 

robopassmeet Creative Commons License 2019.07.17 0 0 109

És ha eldugul tőle a lefolyó?

:-))

Előzmény: Törölt nick (105)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.17 0 0 108

Nekem  sose tetszettek az ilyen pacákok . Túl brutális ....az arca is , a teste is .

-----

Olvastam a többit is , de most túl fáradt vagyok hozzá .  Nincs egyetlen görbülő agytekervényem se . Ilyenkor csak nézni birok .... ki ... a fejemből .  (azt se túl értelmesen)

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 107

Egy szempillantás alatt megfőzött... :)

Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 106

Most ez a Maci a kedvencem:

https://www.youtube.com/watch?v=fwYPDF_tp-4

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 105

Egyébként nem tom, ki találta ki ezt a szőrtelenségi mizériát... Egy ffi legyen szőrös!

Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 104

Jól van na... Hát nem egy opera, az kétségtelen, de egészen bizonyos, h szórakoztató. De én olyan egy nyúl vagyok, még a képernyő előtt is belepirulok... :) Nagy valószínűséggel elmegyek amúgy. :)

Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 0 103

váááááooo, micsoda kulturális műsor!!!!!!!

hülye vagy, ha nem mész el!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 102

Hot Men Dance

Ez egy revü, show műsor. 3 órás. De én belehalnék, ha felvinnének a szinpadra. Pedig VIP helyről nagyobb az esély, mint egy sima helyről... És oda lenne hely. :)

Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -2 0 101

Hát, nem tudom, mi az a HMD, de mindenképpen menj!! :)

Még akkor is, ha esetleg nem félcsupasz vizes kigyúrt jópasik tartják. :)

De kimozdulni néha kell, pláne, ha még profitál* is belőle az ember.

*szépül, épül, okosodik, gazdagodik, jól szórakozik

Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 100

Igen, egy árnyalattal szőrösebb, mint ahogy szeretem. De vizes is, úgyh, lehet, h fázik, libabőrös is szegény. Fel kéne melegíteni vmivel... ;) 

De még mindig jobb ez, mint a teljesen szőrtelen... Azoktól kiráz a hideg... 

Ősszel mehetnék HMD előadásra. Nem tom, h elmenjek-e. Biztos nagy élmény lenne... Nem is tudom, h ők csupaszok-e... Mindjárt nézem is. :)

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 0 99

Egyébként tetszik, csak nekem picikét szőrös.

:)))

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 98

:)

Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 -1 1 97

Már azt hittem, ez a munkaadód fia... :D

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.17 0 0 96

Brumm!

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.16 0 0 95

Napi Laci Atya:

Minden összetört, kifosztott, elhagyott, megsebzett testvéred Jézus, aki várja, hogy észrevedd, megállj, lehajolj, felemeld és gondoskodj róla. Boldogok az irgalmasok! 

Egy komment:

sztem a képen látható embernek nagyobb szüksége van meleg ételre, tiszta ruhára, és egy paplanos, vetett ágyra. Jézus felől akár éhen is veszhet, meg is fagyhat a szerencsétlen... A nyomor sem nem idilli, sem nem romantikusch... És amíg templomépítéseket finanszíroznak a szegények integrálása helyett nagy keresztényként, addig ez így is marad, és egyre több is lesz a leszakadó réteg, akik visszavonhatatlanul leszakadnak. De persze imádkozni értük egy fantazmagóriához, egy frissen felújított templomban oly kegyesch... :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.16 0 1 94

https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2019/07/15/gulyas-gergely-a-magyar-kormany-soha-nem-fogja-felaldozni-egyetlen-nemzeti-kozosseget-sem-nagyhatalmi-erdekek-oltaran#

A palágykomoróci ref. templomnak 220 odajáró hívője van. Miért nem ők finanszírozták a felújítást? 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.15 0 1 93

A lejáratás művészete...

Gipsz Jakab szobafestő-mázoló, Haramia párti aktivista békésen éldegél bolti eladó feleségével, és négy gyerekével. Nem tetszik ez a Bandita pártnak, mert a Haramia párt erősödni látszik. Ezért a Bandita párt propabandája beindul, és a következő cikkek jelennek meg a sajtóban:

Gipsz Jakab, Haramia párti aktivista felesége kurva?

A Haramia párt tagadja, h tagjai prostitúcióból élnek

A Bandita párt felszólítja Gipsz Jakabot, h haladéktalanul tájékoztassa a lakosságot, milyen életmódot folytat a felesége

A prostitúciós botrányba keveredett Gipsz Jakab nem reagál a sajtó kérdéseire

Nem kizárt, h Gipsz Jakab a lányival is megteszi, amit a feleségével

A Haramia párt nem határolódik el kétes erkölcsű aktivistájától

És azon tűnődöm, h akik ezt művelik, hogy fexenek le jó érzéssel esténként. Am sztem nagyn hasonlít a dolog az internetes trollkodáshoz. Ráadásul a sajtócímek megfogalmazása nagyon körültekintőnek  mondható, mert jogilag talán kikezdhetetlen. És megy a sározás ezerrel...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!