Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Sztem felejtsd el. Igaz, h megvan az az előnye, h utána nem olyan brutális, mint borotválkozás után, de gondolj csak a szemöldök kiszedésre, amikor ott gyantáz a kozmetikus. Képzeld el uezt odalent... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
De ha megteszed mégis, szívesen meghallgatom az élménybeszámolódat. :)
(De jó lenne tudni, h ki vagy... :)) De persze így is jó :)
Hogy nem téveszted el a nicket? Én tuti eltéveszteném. Vagy úgy csinálod, h a nickekhez rendeled a kedvenceket? Úgy persze könnyebb... :)
Hát nem tom, engem ez a dolog elkerült. Tényleg csak a hónalj, ill. az intim szőrtelenítés maradt nekem. Bár megvallom, pl. az intim borotválkozás nekem szétszedte a finomabb bugyijaimat, amikor nőni kezdett a szőr... A hónaljam meg viszket... Lábilag, hasilag sosem volt problémám szerencsére...
De am tényleg nem szép a szőrös női láb. De akinek úgy kényelmes felőlem aztán orangután szőrös is lehet... Am vhogy nekem sosem volt ilyen izém, h elcsodálkozzak a rossz kinézeteken. Vhogy az én figyelmem legtöbbször a jól kinézőkre irányul, és nem izgat fel az ízléstelenség. Mondjuk akkor igen, ha pl. vki nagyon harsányan teletrombitálja a világot az ízlés fontosságáról, és közben meg ő maga ízléstelen... Az olyan fura...
"Egyébként nem tom, ki találta ki ezt a szőrtelenségi mizériát... Egy ffi legyen szőrös!"
Egy nő pedig szőrtelen!
Hanyatt tudom vágni magam az új feminista divattól, miszerint csesznek szőrteleníteni - ráadásul a legtöbbször pont azok, akikre még a lézervágó is ráférne.
(Értem én, hogy lusták voltak, mint a szar és inkább kitalálták, hogy ez öntudatosság, meg legyen divat... debazmeg akkor is: egy nő ne legyen már szőrösebb - vagy akár csak közel olyan szőrös -, mint egy férfi!)
Azért lehet téged szeretni a sok hisztid ellenére, mert mindenekfelett jókedvű vagy! :) A vicceid, ha egy hajszálnyival erősebbek lennének, már a sértő kategória lenne. De te pontosan eltalálod a mértéket. (Mmint nem az ábrázolt szőrmennyiségre értem, még mielőtt valami kis piszkosság jutna az eszedbe! ;) Nagyon kis szeretetreméltó emberke vagy! Szerezz magadnak egy nyőt aki viszontszeret! :)
Hát, nekem sem az ideálom, de azért nem rossz... Aztán mindenféle ember lakhat egy ilyen testben. Értek már kellemes csalódások mindenféle külső mögött.
Nekem sose tetszettek az ilyen pacákok . Túl brutális ....az arca is , a teste is .
-----
Olvastam a többit is , de most túl fáradt vagyok hozzá . Nincs egyetlen görbülő agytekervényem se . Ilyenkor csak nézni birok .... ki ... a fejemből . (azt se túl értelmesen)
Jól van na... Hát nem egy opera, az kétségtelen, de egészen bizonyos, h szórakoztató. De én olyan egy nyúl vagyok, még a képernyő előtt is belepirulok... :) Nagy valószínűséggel elmegyek amúgy. :)
Ez egy revü, show műsor. 3 órás. De én belehalnék, ha felvinnének a szinpadra. Pedig VIP helyről nagyobb az esély, mint egy sima helyről... És oda lenne hely. :)
Minden összetört, kifosztott, elhagyott, megsebzett testvéred Jézus, aki várja, hogy észrevedd, megállj, lehajolj, felemeld és gondoskodj róla. Boldogok az irgalmasok!
Egy komment:
sztem a képen látható embernek nagyobb szüksége van meleg ételre, tiszta ruhára, és egy paplanos, vetett ágyra. Jézus felől akár éhen is veszhet, meg is fagyhat a szerencsétlen... A nyomor sem nem idilli, sem nem romantikusch... És amíg templomépítéseket finanszíroznak a szegények integrálása helyett nagy keresztényként, addig ez így is marad, és egyre több is lesz a leszakadó réteg, akik visszavonhatatlanul leszakadnak. De persze imádkozni értük egy fantazmagóriához, egy frissen felújított templomban oly kegyesch... :)
Gipsz Jakab szobafestő-mázoló, Haramia párti aktivista békésen éldegél bolti eladó feleségével, és négy gyerekével. Nem tetszik ez a Bandita pártnak, mert a Haramia párt erősödni látszik. Ezért a Bandita párt propabandája beindul, és a következő cikkek jelennek meg a sajtóban:
Gipsz Jakab, Haramia párti aktivista felesége kurva?
A Haramia párt tagadja, h tagjai prostitúcióból élnek
A Bandita párt felszólítja Gipsz Jakabot, h haladéktalanul tájékoztassa a lakosságot, milyen életmódot folytat a felesége
A prostitúciós botrányba keveredett Gipsz Jakab nem reagál a sajtó kérdéseire
Nem kizárt, h Gipsz Jakab a lányival is megteszi, amit a feleségével
A Haramia párt nem határolódik el kétes erkölcsű aktivistájától
És azon tűnődöm, h akik ezt művelik, hogy fexenek le jó érzéssel esténként. Am sztem nagyn hasonlít a dolog az internetes trollkodáshoz. Ráadásul a sajtócímek megfogalmazása nagyon körültekintőnek mondható, mert jogilag talán kikezdhetetlen. És megy a sározás ezerrel...