Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Feljebbvaló éveimben ismertem egy meleg srácot ....ritka intelligens és nagyon jó ember volt . Semmi rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban sose , pedig sűrűn találkoztunk/dolgoztunk együtt .
Szóval jó lenne látni a csávót, aki tetszik neked. Ide lehet mindenféle fickót bepakolni. Mondjuk a túl nyálasakat, láthatóan melegeket jó lenne kikerülni... :)
Igen. Aztán itt a szerkesztőablak alján rákattansz a fájl kiválasztása gombra. Kitallózod, és feltöltöd. Utána megjelenik alul, és akkor be lehet illeszteni a szövegmezőbe.
Valamelyik nap találtam egy olyan fazont (véletlenül) , akibe tán' még most is bele tudnék veszni , de nem tudok képet iderakni . (előbb le kell menteni az asztalra .... vagy hogy ? .... tudod ...én egy technikai őskövület vagyok , bár régebben tudtam , csak elfelejtettem)
Nézz szét az ecipo.hu-n. Ott ingyenes a visszaküldés, ha beregisztrálsz. Olyan, mintha otthon próbálgatnál. Mondjuk ott nem tom, h vannak-e ilyen fazonok. A linkelt cucc nekem is kicsit túl lila-narancssárga, de a fazon miatt gondoltam rád...
Nekem is kell majd vmi, ha elmegyek HMD-re... :) Nem mehetek nyanyacuccokban... :) Vmi csajos cucc kell majd.
Am ez az életmű izé meg hülyeség. Én ott voltam, amikor lebaltázták az egész origófórumot. Megsemmisítették az egészet. Pedig a teljes magyar internettörténelem rajta volt... És még csak archívumot sem hagytak maguk után... Ment az egész életmű a kukába...
Sztem felejtsd el. Igaz, h megvan az az előnye, h utána nem olyan brutális, mint borotválkozás után, de gondolj csak a szemöldök kiszedésre, amikor ott gyantáz a kozmetikus. Képzeld el uezt odalent... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
De ha megteszed mégis, szívesen meghallgatom az élménybeszámolódat. :)
(De jó lenne tudni, h ki vagy... :)) De persze így is jó :)
Hogy nem téveszted el a nicket? Én tuti eltéveszteném. Vagy úgy csinálod, h a nickekhez rendeled a kedvenceket? Úgy persze könnyebb... :)
Hát nem tom, engem ez a dolog elkerült. Tényleg csak a hónalj, ill. az intim szőrtelenítés maradt nekem. Bár megvallom, pl. az intim borotválkozás nekem szétszedte a finomabb bugyijaimat, amikor nőni kezdett a szőr... A hónaljam meg viszket... Lábilag, hasilag sosem volt problémám szerencsére...
De am tényleg nem szép a szőrös női láb. De akinek úgy kényelmes felőlem aztán orangután szőrös is lehet... Am vhogy nekem sosem volt ilyen izém, h elcsodálkozzak a rossz kinézeteken. Vhogy az én figyelmem legtöbbször a jól kinézőkre irányul, és nem izgat fel az ízléstelenség. Mondjuk akkor igen, ha pl. vki nagyon harsányan teletrombitálja a világot az ízlés fontosságáról, és közben meg ő maga ízléstelen... Az olyan fura...
"Egyébként nem tom, ki találta ki ezt a szőrtelenségi mizériát... Egy ffi legyen szőrös!"
Egy nő pedig szőrtelen!
Hanyatt tudom vágni magam az új feminista divattól, miszerint csesznek szőrteleníteni - ráadásul a legtöbbször pont azok, akikre még a lézervágó is ráférne.
(Értem én, hogy lusták voltak, mint a szar és inkább kitalálták, hogy ez öntudatosság, meg legyen divat... debazmeg akkor is: egy nő ne legyen már szőrösebb - vagy akár csak közel olyan szőrös -, mint egy férfi!)
Azért lehet téged szeretni a sok hisztid ellenére, mert mindenekfelett jókedvű vagy! :) A vicceid, ha egy hajszálnyival erősebbek lennének, már a sértő kategória lenne. De te pontosan eltalálod a mértéket. (Mmint nem az ábrázolt szőrmennyiségre értem, még mielőtt valami kis piszkosság jutna az eszedbe! ;) Nagyon kis szeretetreméltó emberke vagy! Szerezz magadnak egy nyőt aki viszontszeret! :)
Hát, nekem sem az ideálom, de azért nem rossz... Aztán mindenféle ember lakhat egy ilyen testben. Értek már kellemes csalódások mindenféle külső mögött.
Nekem sose tetszettek az ilyen pacákok . Túl brutális ....az arca is , a teste is .
-----
Olvastam a többit is , de most túl fáradt vagyok hozzá . Nincs egyetlen görbülő agytekervényem se . Ilyenkor csak nézni birok .... ki ... a fejemből . (azt se túl értelmesen)