A belga Basket Groot Leuven csapatához szerződött Simon Balázs, a Kaposvári KK egykori irányító játékosa. A válogatott kosárlabdázó egyértelmű célja, hogy az elmúlt szezonhoz képest sokkal több időt töltsön a pályán.
Egy évre szóló megállapodást kötöttem a belga klubbal mondta Simon Balázs. Több csapat érdeklődött utánam például a Riga de a bonniak is szerettek volna tárgyalni velem. A belgák azonban rámenősebbek voltak és látszott, hogy velem képzelik el a jövőt. Ennek érdekében még az ajánlatukat is pozitívan módosították. A litvánok kivártak a bonniak pedig nem kerestek újra. A szezonom nem volt túl fényes, ezért is döntöttem gyorsan. Egy napot töltöttem Belgiumban, ahol találkoztam a holland vezetőedzővel Eric Buis-al. Vele elégedettek csapatnál, hiszen évek óta jobb helyezést értek el. Augusztus 15-én kell jelentkeznem Belgiumban, ekkor kezdődik a felkészülés. Ez az időpont ütközik a válogatott programmal is, ezért a nemzeti együttes vezetőivel egyeztetnem kell a folytatásról.
Igen, ez a Demeter-ügy több mint meglepő. Persze nem tudjuk mi van a háttérben (valszeg Mészáros Peti a töredékéért dolgozik Gyuri bá fizetésének), de ez akkor is furcsa. Lehet, hogy a visszatérő Kántor Sanyi sem akarta őt? Laszczikot nem bántom, elvégre idén bajnokok lettünk vele. Reméljük most is tudja mit csinál.
Személy szerint én is neki örülnék a legjobban!! Farkas Lacit beszélik még ugye (vagy akár azt is, hogy ketten együtt lesznek), de sok helyütt mondják a Pécsről valszeg távozó Fodort, de ez remélem csak valami rossz vicc... Nézem a Delfinek oldalon Sutyira is lehet szavazni, hogy ki szeretné őt edzőnek... háát, nagyon sokan örülnének neki, de ennek a realitása gyakorlatilag egyenlő a nullával...
(Kissé OFF, de ha már edzőkrédés, teljesen megdöbbentő, hogy Demeter Gyuri bá' lett a Barcika edzője... :((( Érthetetlen számomra Laszczik néhány döntése, hogy nekünk miért nem kellett pont Demeter :((( Pedig ő ide szeretett volna jönni, ezt már el is mondta párszor különböző interjúkban, de innen senki nem kereste.... )
És ki lesz az edző szerintetek? Tippek, pletykák? Dzunicshoz mit szólnátok? Kötődik ide, nem lehet túl drága és még albérletet sem kellene fizetni neki.
Lecso a minap említette, hogy látta a kaposvári Tescóban :-)) Edmonsont, fel is dobódott, hogy sokévvel ezelőtti kedvence hozzátok megy, de mondtam neki, hogy csak azért volt ott szerintem mert Dombóváron játszik épp.... :-) Szegénykém nagyon szétszórt mostanában, hogy ezt nekem kellett mondanom pont neki, nem is tudom hol járhat az esze... :-))