Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Ne a telót butítsd - egy fotózás akkor jó, ha az elérhető legjobb minőségű képet rögzíted. (Kis, vacak képből utólag nem tudsz nagyobbat/részletgazdagabbat csinálni, de egy jó képből kisebbet bármikor!)
Én az irfanview nevű képnézegetőt használom ilyesmire: képnézegető lévén rengeteg fajta képet meg tud jeleníteni (a windows fényképnézegetőjével szemben), mellé ilyen alapdolgokat is tud, mint az átméretezés.
Valahol (tán' Szolnokon) meg többszáz (más cikkek szerint "csak" 90) fecskefészket vertek le felújítás okán , abból meg max egy cikkecske sikeredett . Ezt se tudják egyformán kezelni .
Tudom. Bár vissza lehet küldeni, ha nem jó vagy nem tetszik, de az is idő meg pénz. Viszont a webáruházakban sokkal nagyobb a kínálat, mint az üzletekben, úgyhogy eléggé rászoktam erre a lehetőségre.
Há' én se vagyok égimeszelő .... meg csontkollekció se voltam soha .
Akkor fogytam a lánykori súlyomra (51 kiló') , mikor megtudtam , hogy apuka félrevirágzik .... az érzés szar volt , de a súlyomat szerettem . Rég volt . Mostanság leginkább (nem vészesen , de) gurulok .:-D
Próba nélkül nem megy . Keskeny lábfejem van (még ....majd ha már dagadt lesz , akkor nem ...remélem minél később) , előre csúszik . Nem eccerű' nekem kényelmes cipőt találni sajnos .
A normális melegekkel nekem sincs bajom. Nézegetni meg heteró pasikat szeretek. És majdnem mindenféle jöhet. Mondjuk gyengém a rosszfiús, de a macikat is szeretem. Érdekes, h a párjaim mind a véznább fajták voltak... Nem tom mér' alakult ez így... Én meg még akkor is, amikor a normális súlyomnál voltam, még úgy is gombóc voltam, mer' törpe vagyok... :(
Feljebbvaló éveimben ismertem egy meleg srácot ....ritka intelligens és nagyon jó ember volt . Semmi rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban sose , pedig sűrűn találkoztunk/dolgoztunk együtt .
Szóval jó lenne látni a csávót, aki tetszik neked. Ide lehet mindenféle fickót bepakolni. Mondjuk a túl nyálasakat, láthatóan melegeket jó lenne kikerülni... :)
Igen. Aztán itt a szerkesztőablak alján rákattansz a fájl kiválasztása gombra. Kitallózod, és feltöltöd. Utána megjelenik alul, és akkor be lehet illeszteni a szövegmezőbe.
Valamelyik nap találtam egy olyan fazont (véletlenül) , akibe tán' még most is bele tudnék veszni , de nem tudok képet iderakni . (előbb le kell menteni az asztalra .... vagy hogy ? .... tudod ...én egy technikai őskövület vagyok , bár régebben tudtam , csak elfelejtettem)
Nézz szét az ecipo.hu-n. Ott ingyenes a visszaküldés, ha beregisztrálsz. Olyan, mintha otthon próbálgatnál. Mondjuk ott nem tom, h vannak-e ilyen fazonok. A linkelt cucc nekem is kicsit túl lila-narancssárga, de a fazon miatt gondoltam rád...
Nekem is kell majd vmi, ha elmegyek HMD-re... :) Nem mehetek nyanyacuccokban... :) Vmi csajos cucc kell majd.