Marguc, Vailapau, Ilic, Yahia jó ez, ne hozzanak senkit. Ilicsnek itt a lehetőség, hogy bizonyítson! Szükség esetén Vailapau is tud kettesben játszani.
Jó lenne, ha a klub kitartana a fiatalok beépítése mellett.Pergel,Palasics, Fazekas, Lukács, Ilic tengelyre kellene építeni a csapatnak.
Kirkelökkével nem lennénk előrébb.aA Löwenbe se mutatott kiemelkedőt eddig.
Csak nehogy Stepancic, neki most ott Szegeden elfogyott a levegő. Ilics mellé még jöhetne a fradiból a szintén 2002-es Ónodi Jánoskúti Máté, benne van potenciál.
Vagy lássuk, milyen lesz Leimeter az eb-n, már ha nevezik egyáltalán. Yahia mellé nem biztos, h egy top játékos kell, őt kell megint felhozni, mert mintha a világversenyeken menne neki, itt nálunk meg felkészül azokra...
Ezt nem gondolnám. Tönnesen sérült, Packowski terített betli volt valaki kellett Yahia mögé/ mellé. Maquedában volt potenciál, de nem hozta azt, amit vártak tőle előzetesen. A játéka biztosan nem fog nagy űrt hagyni maga után. Sok sikert neki a továbbiakban.
én személy szerint Mathias Gidsel szívesen láttam volna de ő aláírt már a Berlinhez közben.Szerintem jelenleg nincs olyan játékos jobb lövőben aki mozdítható és minőséget tudna hozni!Szerintem jövőre lehozzák az Ilic,Yahia ,és szerintem ha kell megy egyel feljebb megy Vailupau.Szerintem ha Manaskovval se hosszabítanak ott is Mahéval fogják egyenlőre kitömni az üres helyet.Aztán meglátjuk a vezetőség ,hogy gondolja.
Nagyon is, csak kell majd egy imasarok, tényleg, figyelnek ilyenekre, v Ők világibbak ennél, nem hallottam róla, h tartott volna Yahia ramadámot tavasszal.
És valszeg disznóhúst is ritkán esznek a csapatkajáknál.
Szerintem az egyiptomi leigazolásában egy fontos szempontot nem említettetek, Yahia megtartása szempontjából szerintem nagyon kellett Ő most ide, legalábbis a közösségi médiából nekem az jön le, hogy nagyon jó barátok Yahia és Yehia
Én inkább azt írtam, h nem tipikus a lövőmozdulata, kicsit sután dob, izomból, karból. De maga az egész csávó olyan mint egy tank, jó lesz, de sztem ő sem egy 15 perces fickó.
Erről az egy város, két klub helyzetről csupa olyan ugrik be, mint United-City, Atletico-Real, Barcelona-Espanyol, Milan-Inter, Roma-Lazio, Panathinaikosz-AEK, Crvena Zvezda-Partizan, Celtic-Rangers, Boca-River, stb.. Biztosan van jó kapcsolatra is példa, de egyáltalán nem törvényszerű, szerintem nem is várható el. Két ellenérdekelt fél, ugyanabban a versenysorozatban. Ellenfelek.