Ez volt mára a végszó :) szerintem fogalmad sincs miről is beszélsz, de élj boldogan a piciny világodban ahol a célok és értékek mondvacsinált illúziók és reméld nem ébredsz fel egy reggel a valóságra, ahol Soros egy ezred szintű probléma, mert se ő, se te, se én nem tudunk hova menekülni.
a pontosság kedvéért kérdezem hogy Európában miért rosszabb mint a Szíriában?
Olvasd már el figyelmesebben amit írtam. Én nem Szíriáról beszéltem, hanem a tíz(száz?)milliós nagyságrendű bevándorlásról. Afrikában pl. ezek többsége nem vezet, de Európában fog. Nem azért jön ide, hogy úgy éljen, mint otthon.
Ezzel rá is térhetnénk a probléma igazi gyökerére. A legnagyobb környezetszennyezést a föld rohamosan növekvő népessége okozza. A zöldeknek, környezetvédőknek nyilván erre is van megoldása, csak nem merik nyilvánosságra hozni.
"Sokat fog segíteni a környezeten, amikor Soros migránsai tízmilliószámra kezdenek majd Európában autót vezetni."
Na azt hiszem itt és most kell mélyen meghajolni, csak egy cseppnyi kérdés a föld sorsát tekintve nem mindegy ki hol vezet autót? tudod csak a pontosság kedvéért kérdezem hogy Európában miért rosszabb mint a Szíriában?
Sokat fog segíteni a környezeten, amikor Soros migránsai tízmilliószámra kezdenek majd Európában autót vezetni. És nem hybrid, meg elektromos kocsikat, hanem lepusztult, buherált szénmonoxid gyárakat.
A szörnyű az, hogy éppen a zöldek, meg a liberálisok hozzák ránk és környezetünkre ezt a valós és közeli veszélyt.
Még nagyon kicsi voltam, de úgy emlékszem, hogy a legutóbbi Jégkorszak előtt viszonylag kicsi volt az ipari termelés és az autóforgalom:) A felmelegedés-lehűlés folyamatát a bolygók együttállása és a vulkánok akti9vitása határozza meg,amik ember által befolyásolhatatlanok. Nem 50 év múlva, később, de lehet hogy majd itt kell hagyni ezt a bolygót. Már találtak két lakhatót. Ez tartja életben az űrkutatást, ami semmit nem hozott, még egy nyamvadt kicsi zöld emberkét sem, nem hogy kimeríthetetlen energiaforrásokat, csak vitt, rengeteg pénzt.
Valójában éppen semmi, csak 50 év múlva fog felforrni a bolygó.
Nem vagyok ultra-zöld, viszont utálom mikor a per pillanati személyes érdekek felülírja az egyetlen lehetőséget amivel lassítani lehetne a katasztrófát, és konteó élmetéltekre nem vagyok vevő, a föld melegszik, a sarki-jég csökken, Antarktisz zöldül.
a hülye beképzelt Well pofaresik a nagy kanadai ellenes szövegével mert a lengyel konzervatív kormány hasonló baromságban hisz es utána meg neki áll feljebb.
Nem az számít, hogy nekem mi nem tetszik, hanem hogy mi az, ami rossz színben tünteti fel az elnököt a saját polgárai szemében. Botrányok, kudarcok, megszegett ígéretek. A Trumpnak addig jó, amíg a Kathy Griffinről meg a hasonló, következmények nélküli dolgokról beszélnek az emberek.
"Itt az a lényeg hogy a lengyel KORMÁNY MIBEN hisz!"
Mindenki abban hisz amiben akar, a libsik legnagyobb sajnalatara, a "hit" nem eleg ahoz, h akarmit is bebizonyitsunk. Szoval te abban hiszel, h a Trump es Putin a vilag fogonosza, en meg abban, h mesz a trolltartoba :oP
Frocsi, ha használd mar néha az eszed is mielőtt kötözködsz és értelmezd az előzmény linket!
Itt az a lényeg hogy a lengyel KORMÁNY MIBEN hisz!
Persze nem fogjak elismerni hogy az Orbánjuk ikertestvére volt a hülye és utasította a pilótát a leszállásra - az meg félt ellentmondani mert az elődje aki meg merte tenni többet nem vezetett elnöki gépet, kirúgatta - és emiatt lett a baj.
Igazad van, a Muzulmutti a CDU/CSU kancellárja. De megpróbálta a liberónáci Zöldek felé eltolni a CDU-t, meg elkezdett migráncssimogatni, erre lázadás tört ki a CDU-ban és a CSU-ban. A CSU eccerüen beintett a Muzulmutti-nak, míg az elégedetlen CDU tagok egy új pártot, az AfD-t gründoltak, amely a tartoményi választásokon sorba jut be a tartományi parlamentekbe, söt több esetben (egyes tartományokban) még a CDU-t is le tudta nyomni. A Muzulmutti maga kezdte mondani, hogy ö és a CDU tulajdonképpen liberális. Semmi közöm OV-hez, úgyhogy nem igazán érdekel, hogy tetszik vagy nem tetszik neki a hozzászólásom.
Öcsisajt, olvass után a szaktropic-okban. A legyel gép pilótái az összes létezö repülésbiztonsági elöírást megszegték, s nem voltak tisztában a helyi viszonyokkal Sem (pl. hogy egy nagymáretü horpadás van a kifitópálya elött, s ebben lemerülvén a kifutópálya szintje alá kerültek. Arról nem is beszélve, hogy a ruszki légiirányítás Minimum 10-szer figyelmeztette a lengyeleket (de a korábban leszállt lengyel gép személyzete is), hogy meg se kíséreljék a sürü köd miatt a leszállást, menjenek kitérö repülötérre. De aki hülye, azon nem lehet segíteni.