Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Hétvégén mikor beszéltünk telefonon gondoltam, hogy nyomod a melót azóta is. Mi sem végeztünk mindig volt valami akadály még mindig hátra vannak a műtők. Most meg jó pár szakembernek tudnék munkát adni. festő-mázolónak, hideg búrkolónak, asztalosnak. Ezek a munkák Vácon vannak. Ceglédet megnyertük pályázaton és máris szivatnak a főnökeim. Nálam is szívás van de rendesen!
Szevasztok Fickók! Bocsi, de behavaztak melóval..ami mondjuk annyira nem baj, csak az kellemetlen, hogy este rendszerint még más a terv, mint reggel mikor elkezdünk melózni. A héten jártam Balatonon pár helyen.. Ederics, Keszthely, Györök, Füred 2 helyszín..szóval mire tegnap este haza estem épp tele is volt a cerka a héttel. Mikor indulunk Almádiba? Lehetne, hogy vasárnap menjünk? Most elég sok dolog lenne amivel elmaradtam míg nem voltam gépnél, na meg itthon:) Jövőhét cirka hasonló, Füred befejezés és onnan átszaladunk Szigetvárra. Legalábbis most még így tudom:) A plexit majd meglesem! Már akkor is megérné, ha nem tolna akkora erővel a tanknak.
Szóval lesz rencccám? :))) Hová kell menni? Balatonalmádi? Mikor akarsz? Karikázunk? Szólunk ennek a Zolinak is, aki csak leskelődik? Jöhet más is? Rendezünk csordatúrát? :)))
Hello! Köszi a tippeket és a kommentárokat a túraplexivel kapcsolatban azt hiszem veszek egyet.Amugy én is az euromotornál érdeklődtem(mivel a honlapjuk még hiányos)vissza is írtak hogy van 20000ft .Na mindegy ha jó kell.Üdv Fani
Mai telefonbeszélgetésünket megerősítve szeretnénk meghívni Önt 2008. április 15-én (kedden) 10.00-17.00 óra között megrendezésre kerülő Yamaha INGYENES tesztnapra, melynek helyszíne a Hungaroring. Rendezvényünk elsődleges célja, hogy ügyfeleink/vendégeink kipróbálhassák a Yamaha tesztmodellpalettájában szereplő motorkerékpárokat. Lehetőség lesz saját motorral is körözni a ringen. Mindenképpen érdemes eljönnie, hiszen ingyen, kötelezettségek nélkül akár több Yamaha modellt is kipróbálhat. Minél többet próbál ki, annál több kört tehet meg.
Felvezetések minden 10 órától 16:30-ig minden 15 percben indulnak. Kipróbálhatja a Supersport és Sport Roadster modelleket, de Enturó, Sport Túra és utcai motorokat is vezethet. Robogóinkat is kipróbálhatja.
A rendezvény ingyenes, egyetlen feltétele, hogy a tesztvezetésen résztevő az alábbi iratokkal és felszerelésekkel rendelkezzen: - Érvényes vezetői engedély és személyi vagy lakcímkártya - Zárt bukósisak - Motoros ruházat (nadrág és kabát, de nem feltétlenül bőr) - Motoros cipő/csizma
Imadom ha a fogaim köze muslincak szorulnak.:))) Ha meg valami nagyobb pl cserebogar akkor meg jobb, olcsobb a vacsi hisz eleg a zonaadag.:))))))))))))))))))))))))))
no komolysag! nemtok hozzaszolni mert a Nagysarkanyon a plexi is nagy volt, meg hat azzal 140 mar több volt az utazonal ezt meg meg csak most fogjuk kitapasztalni. Gondolom a sisakkal nem lesz gond (Nolan N102) a többire mar a hetvegen radöbbenünk:)))
Eddig a bogarak a sisakom tetején gyülekeztek, néha teljesen elfedve annak felületét a külvilágtól. A ruhámra is jutott belőlük, elsősorban a felkarom külső szélén találtam nyomokat. Nem sokat persze, csak úgy érintőlegesen kaptam egy párat belőlük.
Most a sisakomra egyáltalán nem kerül bogár. Úgy látom, hogy a plexi szélessége miatt a felkaromra sem. Persze még nem jött el a bogár-főszezon, de a plexin így is volt egy pár tucat ötforintos nagyságra szétfröccsenve :-) A francnak jönnek velem szembe 200-al... :-)))