Az a világ blfszsága volt. A meccs eleji kaput nem találó lövések amiatt voltak, és azt cipeltük végig. A sajtó is elmehet a francba ezzel a négy közé jutás sulykolásával.
Remélem többször nem lesz. Legyen úgy, hogy ezzel letudtuk az egy rossz meccset és ezután összekapják magukat mind a játékosok, mind a kispad. Nagy kérdés, hogy mi a helyzet Bánhidi sérülésével, mert az meghatározó lehet a továbbiakra.
Ezt miért kell? Annyira kellemetlen, amikor egy értékelhetetlen meccs után kiemeltek egyetlen mozzanatot, arra fogjátok, hogy elment a meccs. A hollandok hány kiállítást kaptak a második félidőben? Csak a magyarok kárára fújtak a bírók, igaz? Hagyjuk már ezt. Ha a nagyanyámnak kereke lenne, ő lenne a villamos...
Tegyük hozzá, a bírók egy nagyot hibáztak, de azt a legrosszabbkor: 28-29-nél, amikor Máthét lövés közben mezt markolva leszedték a levegőből. Ha azt lefújják, lett volna új esély előnyben, nincs kiállítás, stb.
Még olyanok jutnak eszembe, hogy a sajtó napok óta pakolta a súlyt a várható hangulattal, meg mi az már, hogy nem edzünk a saját csarnokunkban?
A női csapat szót sem érdemel, megszoktuk, hogy folyamatosan leszerepelnek, de a férfiaktól nem ezt vártam. Még nem írom le őket, mert a világbajnokságon bizonyítottak, de elég szomorú, hogy így érik be a 120 milliárd forint közpénz.
Igen, illetve szerintem a forgatás sem volt teljesen jó.
Szita ma totál betli volt, de így is játszott vagy fél órát. Ellenben Ligetvári csak néha-néha jött be védekezni (holott egyértelműen vele volt a legstabilabb ma a belső védekezés), támadásra fel se mehetett. És Rosta Mikit is többet játszattam volna.
A Lékai vs. Hanusz érdekes kérdés, mert Máté tényleg a hátára vette egy időben a csapatot, de akkor volt valami kis fazonfélesége elöl a csapatnak, amikor Egon irányított.
Persze tudom, mindig az a legjobb, aki nem - vagy csak keveset - játszott. De sajnos senkit nem lehet igazán kiemelni.
Ebből tanulnunk kell. Női vonalon is alapvető lett a pörgös lábmunka, azzal van dinamika, iramjáték, ami nehezen levédekezhető. Egon mellé kellett volna egy jó Szita Zoli és Máthé, mert ők statikusan álltak, rámásztak a falra.
Remélem, Bánhidit nem vesztettük el, az alattomos szabálytalanság után...
A hollandok vért ittak, aztán felszabadultan játszottak, nagyon kellemetlen az irányítójuk, mindig vetődött előre, mindig zuhant, de minden látványos és modern megoldásuk ellenére mi vertük meg magunkat a sok gyermeteg hibával...