Valószínűleg ennek mi nagyobb jelentőséget tulajdonítunk, mint ők.… Ettől függetlenül szerintem marad Zoli, és ha jövőre esetleg megpróbálná mégis a külföldet, akkor visszaszállna Benire.
Írtam, hogy jó játékos, de nem extra. Igazi vízhordó csapat ember a srác, ami ott is nagyon fontos, mert sok a hazai játékos, és ki kell egészíteni őket gondolom. Erre ideális játékos.
De nem alapoznék rá, hogy ő lesz a csapat motorja.
Mi van akkor ha tenne egy gesztust a Zoli és megosztaná a pozíciót. Simán elbírja a barátságuk azt hogy mind a ketten kapitányok a csapaton belül, meccsre meg a Zoli lenne továbbra is beírva. Lehet így is lesz csak nem lesz ennek sajtója, ki tudja.
Szerintem Zozó. Előbb volt ő csk és akkor kapta meg a posztot Beni, mikor Zoli külföldre ment. Szerintem ezt fogják továbbvinni, így helyes. Az más kérdés, hogy Beni sokkal inkább vezér alkat.
Jó, hogy felmerült ez a kérdés, mert nekem ezzel kapcsolatban drasztikus álláspontom van. A pályán Zoli és Beni is igazi vezér, a személyiségeket nézve inkább Beni. Viszont mivel Zoli a kapitány és az elmúlt két évben bajnoki címig vezette a csapatot, így én biztosan őt hagynám továbbra is ebben a pozícióban.
Mondjuk erre épp most cáfolt rá Beni azzal, hogy 1-3-ról légiós irányítóként bajnoki címig vezette a csapatát :) Ez szerintem inkább szurkolói lélektan, bár biztos teljesen más a nevelőegyesületedért és a szülővárosodért küzdeni. Amúgy nem kérdés, hogy neki és Zozónak is mindig helye lesz a Falcoban.
Irtatok tobben, hogy Beni penzebol lehetett volna jobb legiost is talalni.
Valoszinu ebben igazatok van es azon a penzen hozhattunk volna egy jo szerbet vagy egy gyors amcsit de vannak dolgok amiket nem lehet penzert megvenni.
En azt vallom, ha Zozo es Beni helyett barmelyik olyan dontoben ahol nyeresi kenyszerben voltunk (Kormend 4. meccs, Szolnok 5. meccs) ha nem a mi fiaink vannak a palyan hanem egy legios akkor szerintem azokon a meccseken nem nyerunk.
Egy legios ilyenkor mar nagyon nincs itt fejben, fel labbal mar a repulon van es az uj csapatat is keresik.
Neki a cimer csak egy emblema a mezen. Kovetkezo evben egy masik lesz rajt mas szinu mezen.
Szoval csak azt akarom ezzel mondani, hogy lehet pontfoso valaki de ha a vegen a szive nincs fent a palyan akkor a gyozelem is elmarad.
Savion Flagg? Úgy emlékszem őt tavaly itt nagyon ajánlgattam a Lavrioban eltöltött szezonja után. Mondjuk a büntetők nem az ő műfaja, de a Rytas szerintem jót húzott a szerződtetésével.
Rytas Vilnius is egész szépen építkezik Litván játékosokkal. 2 komoly fiatal játékost is igazoltak már, abból az egyik kimondottan erős. Azuolas Tubelis, tavaly épp lemaradt az NBA ről, kapott 76ers től szerződést de nem került be a csapatba és a Neptunasba játszott első profi évet ami kiemelkedően sikerült. 208cm és 4es pozíció a válogatottban is játszik folyamatosan.
Ha lesznek jó légiósok akkor azért egyenlőre ők erősenek tűnnek.
Erről a TDA-t kölcsönadjuk sztoriról én sehol semmit nem hallok szinte…Egy valaki írta múltkor BB1-en hogy hatalmas kamu.Dehat ugye itt írtak tegnap hogy hehe a BB1.Ugyhogy inkább csak leirtam nem kavarok.
Sztem akkor is sokan lennénk magas poszton. 16 perc lenne az átlag. Ezt csak a másik kárára lehetne emelni, de még Bognárt sem hinném, h max 10-12 percre hoztuk.
2.játékos esetén max azt tudnám elképzelni, h két légiós jön, TDA meg kölcsönbe megy.
Gratulálok a vezetőségnek Beni leigazolásához, illetve óriási tisztelet Beninek! A 2+1 év óriási deal, ez így hatalmas igazolás! Véleményem szerint egy combos 3-as kellene a csapatba, aki inkább lefele tud játszani, mint felfele, és kész vagyunk. Ha ez az igazolás jól sikerül, akkor minden esély megvan arra, hogy a BL-ben is nagyot menjünk!
Én személy szerint nem látom reálisnak ezt a Tanoh elmegy külföldre pletykát, de ha igaz, akkor valóban kellene a helyére is hozni +1 embert, mert úgy mezőnyben szűken lennénk. De a legvalószínűbbnek akkor is azt tartom, hogy már csak egy bitang 3-as jön.
Tanoh csak nem érezte magát olyan rosszul, mint Bruinsma meg Benke… 😜
VBV-t sem érzem reálisnak, de Hangánál azért valószínűbbnek. Mint ahogy a fél százalék is valószínűbb az egy ezreléknél :-)
Ha a világ pénze is ránk szakadt, akkor 2 légiós is lehetne ugye, de a keret már most is combos, így ebben sem hiszek. Viszont ha tényleg ketten jönnek, akkor meg az egyiknek magyarnak kell lennie. Csakhogy az adott posztokon vhogy senki nem jut eszembe, akinek nincs még szerződése, és erősítést jelentene.