Keresés

Részletes keresés

Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -1 2 546

A többi helyen is magukra hagyták a lányokat. 

Roland tegnap sötét este (pedig nyár volt, tehát kb. 9 óra lehetett), amikor megjelent, hogy most végzett, helló csajok. Ők is egyedül voltak szinte egész nap, ott mégsem volt balhé.

Ott azért pillogtam, amikor azt mondta Virág, hogy előző este volt még kicsi lökdösődés is. Mondjuk Anettet sem kellett félteni másnap reggel. Minek szól be a másiknak. Hagyja békén, éljenek egymás mellett szótlanul. Hacsak nem a szerkesztők kérték meg erre. 

Nekem Anett egyébként egyre kevésbé szimpi. Ezt a fajta selypítést szerintem direkt csinálja, ezt felnőttként simán lehetne kezelni. Olyan, mint Bódi Szilvia, aki ezt biztosan a szexepiljének tartja, szerintem meg csak szimplán béna.

Előzmény: TonyBrasco (526)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -3 1 545

Roland nézésétől kész vagyok :) Olyan, mint aki bele akar látni a fejembe és közben nem is pislog. Ráadásul a kérdéseknél mindig közelebb hajol, amit én kifejezetten nem kedvelek, ha így beszélnek velem. 

Valószínűleg jó ember, csak nem egy bonyolult lélek. :)

Előzmény: Noilein (522)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -1 1 544

Edina hihetetlen művi, tipikusan az a nő, aki addig hízeleg, amíg körön belül kerül. Na, és utána kezdődik az igazi személyisége, amiből jobb kimaradni. 

Sajnos, nőként azt kell mondjam, hogy egyre több ilyen nőtársammal találkozok, akik az őszinteséget mélyen elrejtik, amíg nem lesz biztos a helyük. 

Előzmény: OrSoLy (511)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 0 1 543

Én sem hiszek a nagy korkülönbségben, de ez karakter függő. Ott van Szandi és Bogdán Csaba. Hiába élnek a hihetetlen magyar celeb életben :), mégis kitartanak egymás mellett, miközben elég nagy a korkülönbség közöttük. Azt hiszem 16 év. Szandi talán 16 éves volt amikor találkoztak, tehát tényleg az élet elején.

Én arra akartam inkább utalni, hogy az egyetemista lány a 22 évével sokkal inkább formálható és egy olyan erős karakter mellé, mint Szabolcs, egy másik erős ember nem biztos, hogy hosszútávon tud működni.

Előzmény: TonyBrasco (507)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 2 542
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 0 1 541

Szerintem hasznosabb lenne ha Betti valamelyik másik gazdával jönne össze.. :P Így elsőre talán Peti, de passz.. :) 

Előzmény: Tulipántoss (536)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.23 -3 3 540

Kár, hogy Bözsi nem jelentkezett, mert amint láttuk: kiválóan tud számlákat válogatni! :DD

Azt gondolom, Szabolcs gazdát legalább annyira "izgatta volna fel" a jelenléte, mint a másik két lány együttesen! :D

Előzmény: Tulipántoss (539)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 2 539

Igen, így igaz! A  leselkedő almás gazda előre megmondta az igényeit. Nyíltan, mint egy jó PR-es, de szerencsére munkaköri leírást még nem osztogatott. (Majd később!) :D Előbb a munka, utána a szerelem!

A munkáért  cserébe eltekint a főzéstől!  Vagyis, Szabolcs gazda nagyon merev! Ellentétben a laza krumplis gazdánkkal! :D

Az viszont  feltűnt, hogy amikor a papírmunkák végzésére lelkesen bólogatott a partnere, Szabolcs gazda arcán végre feltűnt egy mosoly! ( No, de azért még nem  hívnám őt vigyorinak! :D)

Előzmény: GPS (538)
GPS Creative Commons License 2020.10.23 0 1 538

Krumplis gazdaként viszont még megsem próbálta felmérni, hogy mennyire hadra fogható a  kiscsapata?!

Az "almás" legalább előre megmondta, hogy nála nem lesz ám körömreszelgetés - mert az új asszonynak úgy kell könyvelnie az irodában, mint a kisangyalnak.

Persze, csak amikor nincs almaszüret - mert akkor nem gondolhatja az asszonyka, hogy majd az irodában mereszti a seggét - miközben milyen nehéz napszámost találni manapság :-)))

.

Előzmény: Tulipántoss (537)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 3 537

Ahogy elnéztem, Roland gazda szó szerint "fürdik a szerepében!".  Kétgyermekes apaként, mint egy gyerek, úgy csodálkozi rá minden mondatra,  hogy "tééényleg?!" :D 

Kérdezte a szintén kétgyermekes anyukát, hogy szeretne-e közös gyereket?! A válasz "természetesen" igen volt!  Tehát Karinthy Frigyes és felesége után szabadon ők is kiabálhatnák majd egymásnak, hogy  " a maga gyereke meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket!" 

Krumplis gazdaként viszont még megsem próbálta felmérni, hogy mennyire hadra fogható a  kiscsapata?!  Nem kiváncsiskodott, hogy a lányok, felismerik-e a burgonyát, vagy csak a medencét és a koktélokat?! :D

Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 3 536

Bettinél is ugyan olyan kavalkád volt, mint Rolandnál.  De nála éreztem át igazán, hogy milyen borzasztóan zavaró lehetett  a kamera, no  meg az érkező ismeretlen férfiak  gyülekezete.

( A háttérben ücsörgő Anikó és hirtelen távozása nem tett sokat a műsorhoz.)

Kíváncsi leszek, mennyire fog leadni a nagy igényeiből Betti?!  Mindentől függetlenül egészen jól kezelte a helyzetet és jól is választott a jelöltek közül. Szerintem. (Pont azokat küldte haza, akikre én is gondoltam, hogy távozni fognak.) 

Egyébként,  Betti nekem is egyre szimpatikusabb. Csinos, értelmes, dolgos, talpraesett, önálló. A kisujja többet ér neki, mint a gazdáknál jelentkező összes hölgynek. Szerintem.

Apádfüle Creative Commons License 2020.10.23 -4 0 535

Ja, egy is ingyen nyaralás, ellátással, rövid környezetváltozás is jót tesz az embernek. Csak az jár rosszul, akinek még aznap sarkon kell fordulnia, és potyára utazott X kilométert. :p

Előzmény: Amaribp (534)
Amaribp Creative Commons License 2020.10.23 0 3 534

Szórakoztató műsor, de szerintem, sose jelentkeznek olyanok, akiket érdekel, a gazdaság...  vagy a természet.. vagy az állatok ... Max, mi van a gazdának? 

GPS Creative Commons License 2020.10.23 0 2 533

És ott lett volna a ragyogó alkalom bevágódni az anyósjelöltnél, kicsit csevegni vele uborkaszedés közben.

Hejj, ha Opitz Barbi is köztük lett volna - az megmutatta volna nekik, hogy hogyan kell szakszerűen szedni azt az uborkát :-))))

.

Előzmény: Apádfüle (532)
Apádfüle Creative Commons License 2020.10.23 -4 0 532

"Vagy most arra megy ki a dolog, ki találja fel magát azzal, hogy mondjuk nekiáll lakást takarítani?!"

Az előző szezonban volt egy jó jelenet. Plázacica különítmény üldögélt és csacsogott a teraszon, gondolom, a gazda vagy dolgozott, vagy randizott az egyik jelölttel, mikor beállított az anyja, mert uborkát akart szedni a kertből. Mint utóbb kiderült, furdalta az oldalát a kíváncsiság, nem bírta kivárni, míg a fia bemutatja neki a csajokat. Aki nem is akarta bemutatni az egész bagázst, csak azt az egyet-kettőt, aki a végére maradt. Szóval anyus talált ürügyet, és bemutatkozott. :) Üdvözölték egymást, majd az öreglány elsétált a ház mögötti konyhakertbe, a macák meg tovább tették a semmit. Egyik se kérdezte meg, hogy segíthet-e, pedig hát nem zsákcipelésről, trágyahordásról volt szó, csak egy kis könnyű munkáról. És ott lett volna a ragyogó alkalom bevágódni az anyósjelöltnél, kicsit csevegni vele uborkaszedés közben. De egyiknek se jutott eszébe, hogy felemelte a sejhaját. (El tudom képzelni azt a szöveget, amit aztán a mama előadott a fiának, meg az egész falunak.) :DD

forgoszel Creative Commons License 2020.10.23 0 2 531

Betti a bemutatkozóban egyáltalán nem volt szimpatikus, de a tegnapi műsorban látszott hogy egy teljesen normális és helyes kis nő. Kíváncsi vagyok ki marad nála a végére.

forgoszel Creative Commons License 2020.10.23 0 2 530

Szabolcs gazda nem társat keres, hanem olyat akin uralkodni, irányítani tud. Ezért fogja végén a fiatalabb csajt választani mert az még hajlítható, alakítható kényére-kedvére. Csak kérdéses ezt mikor veszi észre a kiscsaj, mert akkor érzésem szerint le fog lépni.

Előzmény: Ilhilla (528)
sli64 Creative Commons License 2020.10.23 0 2 529

Roland szándéka még kiszámíthatatlan, egyelőre élvezi a hölgykoszorút, csak nehogy megégesse magát. A nagy körműeket eleve haza kellene küldenie, mert ők tuti nem fognak neki segíteni a "krumpliválogatásban".

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha erre keresne lányokat :DDDD

Előzmény: Ilhilla (528)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.23 -3 1 528

Nekem továbbra is az a véleményem:

1. Szabolcs gazda nem párt keresni jött ebbe a műsorba, hanem a gazdaságát népszerűsíteni. Ha nem gy lenne, nem három lányt válogat ki a kötegnyi levélből és nem két "ég és föld" lány hagy bent. Az egyetemista sem korban, sem külsőre nem illik hozzá, sok az a 17 év és 17 centi, vele max. "reprezentálni" tud, ha elmegy egy gazdatalálkozóra, vagy az agrárkiállításra. A "popsikirálynő" jobban illene hozzá külsőre (alacsonyabb) és temperamentumra is, de nem őt fogja választani. 

2. Peti gazda hagyta elrepülni az ő kis "galambját", nem tud majd mit kezdeni a "virágszállal", elengedi őt is, de a fiatal lány nem illik hozzá, semmilyen formában, talán az Angliából hazatelepülni szándékozó lány lesz a választottja. 

3. Roland szándéka még kiszámíthatatlan, egyelőre élvezi a hölgykoszorút, csak nehogy megégesse magát. A nagy körműeket eleve haza kellene küldenie, mert ők tuti nem fognak neki segíteni a "krumpliválogatásban". 

4. Bettit még nem láttam, majd délután nézem. Az első srác illene hozzá, hiába fiatalabb nála és még bejön a kék inges, meg talán a nagy dumájú Csaba.

5. Pisti gazda még nem volt? 

sli64 Creative Commons License 2020.10.23 0 1 527

"Éreztem, hogy Betti a két antifitness pufikát ki fogja szórni... bár az sem nagyon világos, hogy akkor egyáltalán minek válogatta be őket"

Mert válogatáskor még nem látta őket, csak a levelüket olvasta. Talán Szabolcs volt az egyetlen, aki ragaszkodott a fényképes levélhez.

TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 -1 0 526

Éreztem, hogy Betti a két antifitness pufikát ki fogja szórni... bár az sem nagyon világos, hogy akkor egyáltalán minek válogatta be őket... na de mindegy is, Szabolcsnak nem tudom mi baja Edinával, eddig még teljesen frankó a csaj. Roli Nikije nekem is bejön, vagány, jól is néz ki, és van benne tűz, bár még mindig kérdéses mit tudna hosszabb távon egy burgonyás gazdával kezdeni.. :P Peti háreme eléggé puskaporossá vált, azért ez a szitu is rávilágít arra, hogy mennyire jó vagy épp nem ez a formula, hogy több nőt, akik esetleg nem jönnek ki egymással összezárnak. Lehet érdemes lenne inkább szétválasztani őket. Meg az is lejött, hogy azért elég sok az üresjárat ott, lehet ki kellene nekik azért találni valami napközbeni elfoglaltságot, mert lehet ezért is marják jobban egymást, azért szerintem senkinek nem komfortos egy idegen környezetben valami "randira" várni, akár napokat.. Peti sokat van távol. Vagy most arra megy ki a dolog, ki találja fel magát azzal, hogy mondjuk nekiáll lakást takarítani?! :) Ilyen tekintetben Anett és Laura sem tűnik sokkal "hasznosabbnak, háziasabbnak", mint Virág. :P ha már, homár.

Noilein Creative Commons License 2020.10.22 0 1 525

Biztos megfogta valami a levelében. Tényleg 21 éves? Elkerülte a figyelmem. Többnek gondoltam, legalább 25-26-nak.

Előzmény: TonyBrasco (523)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.22 0 4 524

A műsorból kimaradt egy gazdasszonyt és két gazda. 

- a dunaszentbenedeki Erzsi gazdasszony (29). A családi gazdaságban dolgozott és úgy szerette a teheneit, mintha lányai lettek volna. :D

- Az erdélyi ízes beszédű Zsolt gazda, a vadőr aki imádta a természetet. Öntörvényű székely ember volt, (Elmondása szerint megcsalta a feleségét egy jóval fiatalabb lánnyal, majd annak a kapcsolatának is vége lett. Ide azért jelentkezett, mert várta egy  barna, hosszú hajú, magas mosolygós lányok jelentkezését.)

- Az  abonyban gazdálkodó Sándor gazda aki elmondása alapján szorgalmas tisztességes becsületes örökmozgónak tartotta magát. Tényleg nagyon beszédes volt. Egyedül a traktorozást nem szerette, mert "rázkódott a traktoron és mindig beverte a fejét!" :D

(Egyébként sajnálom, hogy ez a gazda  "elmaradt", mert helyes, szimpatikus volt. Pláne amikor azt mondta Anikónak, hogy ő  "olyan párt keres, akinek van kisugárzása, mosolygós és beszédes, de Anikónál vagy húsz kilóval legyen nehezebb!!!)

Előzmény: TonyBrasco (521)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.22 0 0 523

Ugye Anett 33, nem tudom Peti mennyi, de tippem szerint ő is kb annyi körül lehet... Volt még ott egy 29 éves Mónika, furcsa volt nekem, hogy őt nem válogatta be. Szerintem ő sem lett volna még rossz, (de a 21 éves Laurát igen. Pedig levélolvasáskor, hogy mondta, hogy nem akar túl fiatalt.) 

Előzmény: Noilein (522)
Noilein Creative Commons License 2020.10.22 0 2 522

Roland nagyon természetellenesen viselkedik a lányokkal. A hangja is magasabb lesz ilyenkor, meg olyan bénaságokat mond.

Esztert sajnálom én is, de szerintem Anett is nagyon szép, nekem szimpi, értelmes is. Petinek nagyon bejön. De azért megnézném még a másik a lányt is, a szőkét. Virág nagyon gáz, modortalan.

TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.22 0 0 521

Gondolom ő nem kapott levelet, vagy más okból visszalépett... említették, hogy még valaki hiányzik.

Előzmény: GPS (519)
cage thread Creative Commons License 2020.10.22 0 0 520

mekkora zene.

GPS Creative Commons License 2020.10.22 0 0 519

De hova lett a duci tehenészlány?

.

OrSoLy Creative Commons License 2020.10.22 0 1 518

Azért ez tényleg elég izé, hogy Peti ott hagyja a másik két csajt egy olyan helyen, ahol semmi nincs, és elvonul (feltételezem) órákra Anettel. Virág viszont jááájjj, ez a csaj ami a szívén, az a száján, csak kár, hogy elég rosszindulatú és sértődős a szíve :)

TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.22 0 0 517

Jó, hát volt is náluk gond rendesen, párkapcsolati tarapeuta, többszöri szétmenés, stb... 

Előzmény: OrSoLy (516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!