Szerintem a gondolkodása csak az MLM passzív jövedelemig terjed. El sem tud képzelni ingatlan bérbe adást, vagy hagyományos vállalkozású cégben tulajdonrészt. Hiszen az MLM szemináriumokon ezekről a hagyományos dolgokról megvetően beszélnek. A jó üzletember csak MLM-es lehet. Szerintük.
Remélem nem zavar meg téged a tény, hogy sosem állítottam, hogy a "Nuskin a legjobb".
A "nyulacskázós"-stílusodra pedig idézzem a "kedvenc" mondatodat, amivel válaszoltam erre a kérdésedre? "Egy ilyen szintűnek mint te vagy milyen szinten válaszoljak?"
Mi az, hogy kellenek? Miért kellenének? Új belépőt biztosan nem talál senki egy eü fórumban.... Üzletet nem beteg emberek építenek és nem is velük építenek! Én nem értek az MLM-hez, de ezt még én is tudom. Csodálom, hogy te nem tudod.
Sőt: elolvastam az általad sokadszorra belinkelt írást és képzeld nem találom ott sem az okot, hogy miért tennék olyat!! Tehát mégis neked kellene megfogalmaznod! Hogy érzed, miért vadásznék??
Biztosan van önálló véleményed is, mert nem te vagy az, akit mindig megelőznek :) Na lökjed! Saját kútfőből és esetleg legyél empatikus és próbáld meg belevenni azokat az információkat is, amiket a napok során tőlem hallottál!!
Dehogy rossz; imádom a nőket, hiszen ők a legcsodálatosabbak a világon! Az említett példa más kérdés, mert ő az itteni viselkedése alapján azt feltételezteti velünk, hogy otthon elnyomják, szava nincs, hiába tanult.... és itt meg megjátssza magát!