Köszönjük az idézetet ,ez a magyar valóságról kivetített kép ,és ez az igazság. Mert egy kormányban mit kell nézni ? Mennyit javított az emberek életkörülményein ,mennyire védi az országunk érdekeit, mi és mennyi fejlődés jött létre a kormányzásuk ideje alatt, ,hogyan segíti a családokat ,a házasságokat a, születendő gyermekek számát ,mennyit áldoz a szociális dolgokra, és hogyan áll a gazdasági mutatója nem csak a határon belül de milyen a kifelé látható az EU által is vizsgálható gazdasági vetülete, mennyi a költségvetési hiánya ,és tartja .-e a 3% alatti költségvetési hiányt ,milyen a munkanélküli helyzet ,mennyivel több pénz marad a családok zsebében , amúgy a gazdasági intézkedések által .Na és ezek a mutatók és ezek a vizsgálati eredmények nagyon is jól mutatják az Orbán kormány sikerét, a rengeteg baloldali gyűlölködés ellenére is . Mi van nem lehet mégsem széthordani az országot ,vagy a régi ballib tolvajok lábára léptek ? Kevesebb a nekik juttatható ingyen pénz elsorvadnak a korábban zsebrevágott eurók ? Védjük a hazát ,és védjük mi is ezt a kormányt ,és Orbán Viktort ! 1989.-től még nem volt ilyen karakán, férfias ,nemzeti gondolkozású, családszerető. keresztyén gondolkozású ,és hazaszerető miniszterelnökünk mint Orbán Viktor. Ha most lennének a választások megint 2/3.-al nyerne a Fidesz -Keresztyén Demokrata párt ,és a miniszterelnököt pedig megint Orbán Viktornak hívnák ,ezt bizonyítja a népszavazás is .
Olvasd végig és gondolkozz - ne hagyd magad besorolni az agy-mosottak közé. Gyermekeid jövőjéről, Európa fennmaradásáról van szó. Ne várj másokra, ne hidd, hogy Te kicsi vagy és nem tehetsz semmit!
Kérlek benneteket, hogy ezt a láncot ne szakítsátok meg, és ha módotok van, adjátok tovább annak, akinek jónak látjátok és akikkel imádkozhatunk. Mert meg van írva:
Nos, a láthatóan Rómából indított levelet én már Ausztráliából kaptam és úgy döntöttem, hogy eleget teszek a felkérésnek és továbbküldöm, illetve nem szakítom meg a láncot. Továbbküldöm még azért is, mert a levél bepillantást enged a szórt magyarság "észjárásába" - függetlenül attól, hogy rendelkezik-e vagy sem magyar állampolgársággal (szavazati joggal) - észjárás, amely mindenképpen józanabb, hiszen "érdekmentes" és nem fertőzi az anyaországi politikai küzdőtér indulatoktól terhelt szelleme (!)... Igazán megérdemli hogy imádkozzunk érte - Akárki - akármit mond - Többet tett az országért, mint elődei, akik csak a nagy adósságot halmozták fel! Sajnos, a magyarokat, mint mindig, az a média irányította, ami nem magyar kézben van. "Agymosást csinálnak" ...nagyon sokan a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik. Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az "Istentelen Európai Unió", a külföldi multik, bankok és más államok is, mint pl. USA, amelyeknek érdeke, hogy Magyarország csődbe menjen, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot). Erre még rájön a többi párt sárdobálása (főleg "a szabadkőműves baloldalé"), amelyek megpukkadnak az irigységtől, mert ők sohasem tudtak ilyen teljesítményt felmutatni, és nem is fognak. Amit viszont nagyon jól tudnak, kérni az IMF-től a rengeteg pénzt, amit külföldre mentenek.
Senki sem tökéletes, Orbán sem. De a bölcs ember, mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott. Megkapta az országot:egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz, a vörös iszap, a Veres pataki cián szennyezés. Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a Kereszténységet az Unióval szemben. Más államban az ilyen embert tisztelik és megbecsülik Nálunk? Ez pont fordítva van. Hát imádkozzunk érte!
Erdekes hogy az Index SEM NÉZ UTÁNA miről is van szó hanem csak átveszi a Szlovákia Ujszo hazug cikket. Azert ilyen egyedi névvel két különböző ember aki minő véletlen mindketten Bences atyák az kizárható...
Az imát Kühár Ede Rómában élő bencés szerzetes írta Orbán Viktorért, és ezt az imalánchoz csatlakozóknak fél éven át naponta öt percen keresztül kell mondaniuk.
Ede atya 1928. május 28-án született a mai Szlovénia területén fekvő Pártosfalván.
A rendi ruhát 1945. február 25-én öltötte magára. Ünnepélyes örökfogadalmat tett 1949. november 5-én.
Pappászentelése 1952. június 27-én volt, amelynek 60 éves évfordulóját, gyémántmiséjét 2012. július 2-án közösen ünnepeltük a győri Bencés Templomban.
Ede atya 1955-től 1957-ig a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, majd 1957-től 1994-ig a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium tanára volt.
1994-től 12 évig mariazelli gyóntatóként, majd a tiszaújfalui bencés nővérek lelkészeként dolgozott.
Két éve (2011) egészségi állapota rohamosan gyengült. Betegsége súlyosbodása miatt 2012 nyarától a Pannonhalmi Főapátság Idősek Otthonában töltötte utolsó hónapjait.