Eleinte nekem is kifröcsögött,de egy tűszelep csere és egy pontos üzemanyagszint álítás után hibátlanúl működik már kb.3 hónapja rendszeres használat alatt.Fogyasztása meg nevetséges.
Én is megjártam ezt az utat, de nem estem hanyatt. Mikor egy kicsit megrázta a motor a karbit rögtön pancsolta ki a benzint... Azonnal szanáltam. Loadbeta Trabant karbit is feltette, de vette is le azzal a lendülettel!
Én pontosan így jártam!Kicsetréltem a gyújtástól kezdve mindent.Mire rájöttem,hogy a vezérlés egy foggal el van rakva és kel rá egy 250-es mz karbi.Nagyon könyen rátehető ráadásul finomhangolható és azóta a gyertyát nem is láttam.Biztos vagyok benne,hogy a tiéd is karbihibás.Ac-t és légszűrőt ne cseréld le.Főleg ha az eredeti olajtükrös légszűrő van rajta.Egyébként ha új alkatrészre van szükséged írj nyugodtan,nekem már ilyen gondom nincs.
Sziasztok!Hála nektek nekem is sikerült a *polákkarbi*prodzsekt.A tegnapi nap folyamán sikerült letesztelni szántásnál a kicsit.Hát mit mondjak,,,,,ég és a föld,hála nektek.Azindítás probléma mentes,a gázadás az egyenesen remek,ahogy az megvan írva.Az lpg-vel még van egy kis gondom ,mert idő hiányában szenvedek.De sebaj itt a hétvége a nyakunkon.Mindenkinek sikeres -polákkarbi-cserét kívánok.
A melegindítási probléma nálam is adott volt. Én lecseréltem a karbit kispókra akkor sokat javult a helyzet. Most csak akkor csinálja ha nyári 30 fokban órákig hajtom. A megoldáshoz nekem először annyi elég volt, hogy kinyitottam a gépháztetőt. Aztán meguntam, hogy 30 fokban rám is dől a meleg ezért az oldalából kivágtam a bordázatot és így már elég neki a hűtés. Én eléggé feszegetem ennek a teljesítmény határait és sajnos az a tapasztalat, hogy hosszan tartó nagy igénybevételnél hajlamos túlmelegedni.
Valaki tudna nekem bővebb infót adni a lendkerék oldali főtengely csapágyról!Azt hiszem,hogy az egyém löttyen egy pindurit!Sikló vagy sima golyós csapágy??
Fölösleges túlvariálni a reduktor fűtését,mert annyira kevés gázt igényel a motor,hogy ennyi fűtés is tőkéletesen felfűti a reduktort a legnagyobb hidegben is !!
Van egy Zim 350 quadom, keresek hozzà hidraulika hajtó kardànt, meg műszaki leíràst. Esetleg nem tudja valaki, hol lehetne beszerezi hozzà dolgokat? Perselyek, szilentek stb. Köszi előre is!
Szia! Örülök,hogy rámismertél ,igen velem beszéltél a múlt héten privátba.A beszerzésen már túl vagyok /méhtelep 1500 magyar forint,és meglepően jó állapot/,a csonk gyártása folyamatban, amit tőled kaptam mailba fotó alapján!A beállításokra lettem volna kíváncsi,de ezek szerint semmeféle módosítást nem igényel csak kisseb finomítást és irány a kertek szántása!!A gázosításról pedig teszek fel fotókat ahogy az időm engedi,de előbb szántogatok egy kicsit ha nem haragszotok meg!!