Na ja. És erre már azt mondom, hogy nem szabad véleménnyilvánítás, hanem hazaárulás. Persze az a kérdés, hogy kinek hol a hazája, aminek érrdekeit szolgálja.....
Persze azt a kérdést nem feszegei a KR, hogy hova lett a MAHART, GANZ, IKARUS és még sorolhatnám. Arrol sem szól a KR, hogy hogyan sikerült eladni az energiaszektort, csőd szélére juttatni az önkormányzatokat, és még ezt is sorolhatnám.
Fogalmazzunk finoman úgy, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
Főleg nem azon, hogy polgártársaimnak más a véleménye, mint az enyém.
amitől oda vagyok, az a ballib politika megosztó, gyűlöletkeltő, hazúg politikája, ami nem csak nemzetellenes, de több esetben nyiltan hazaáruló is. Behülyítenek egy csomó embert, hogy itt diktatúra van, meg kell védeni a köztársaságot, miközben az Alkotmány világosan rendelkezik, a saját hibáikat igyekeznek úgy beállítani, mint ha a jelenlegi kormány tehetne róla és mindezt csak azért, hogy nyalhasság tovább a gazdáik hátsóját és persze tömhessék a zsebüket.
Persze azt a kérdést nem feszegei a KR, hogy hova lett a MAHART, GANZ, IKARUS és még sorolhatnám. Arrol sem szól a KR, hogy hogyan sikerült eladni az energiaszektort, csőd szélére juttatni az önkormányzatokat, és még ezt is sorolhatnám.
De értem én. Egy demokráciában egy ilyen politikailag elfogult rétegrádiónak is van helye.
Ha meg engem zavar nem kötelező hallgatni.
A szándékos hazúgságaikért meg majd Isten színe elött kell felelniük....
"A Médiatanács továbbra is biztosítja, hogy a Klubrádió a frekvenciadíj mintegy feléért sugározza adását, miként korábbi döntéseivel a rádió debreceni és kecskeméti frekvenciadíját is jelentősen - évi 8,5 millióról 4,1 millió forintra, illetve 11 millióról 3 millió forintra - csökkentette.
Médiatanács, Szóvivői iroda"
"... Ahogy a Médiatanács december 19-i közleményének más, a valóságtól eltérő állítása is, például az, hogy a Klubrádió a frekvenciadíj feléért sugározhatja az adását: ellenkezőleg, csak a Klubrádiónak nem szállították le a fizetési kötelezettségét.