öreg veterán létemre egyre nehezebben bírkózok meg a megfejtésekhez a képek beszúrásával. Régen a link beszúrásával megjött az képnézet is - ezt szerettem legjobban. Mostanában ez nem megy. Tényleg csak a letöltött képek ismételt feltöltésével lehet képet betenni? Van esetleg valami kevésbé macerás trükkötök? Köszönöm!
Sündisssssssz... mondta a bicikli első kereke, kösssssssz... mondta a második.
A viccet félretéve akkor megint ugyanott leszünk, mint a múlt héten. Hiába néz át az ember egyszer 2400 képet ezen a hétvégén, (olyan 2400-at, amiből 400-at már átnézett - igaz, még a tükör másik oldaláról), ha egy hét múlva ismét át "kell" nézni ezt a 2400 képet is ahhoz, hogy megtalálja az 1000 új képet.
Ezért morgok (talán nem csak én), hogy vagy nagyobb csomagokban, de ritkábban, és egyértelmű "friss" csoportokba töltsétek föl a képeket, vagy a látogatók jelölhessék ki, mennyire friss képeket szeretnének nézegetni.
Amennyiben Neked lesz igazad, akkor marad, ami a beta óta van; lődörgök föl s alá a képek között és céltalanul (vagy éppen célzottan) nézelődök. A "rabszolgák" pedig dolgoznak a "megfejtéseken".
Úgy gondolom, erre ezután is lesz lehetőség, csak fel kell vésni egy-egy feltöltési dátumhoz az adományozókat (elmenteni egy "saját friss" táblázatba a linkjeiket).
Talán.
Talán, de nem ám.
Mivel egy adományozóhoz időben többször is tölthetnek föl képeket, ugyanott vagyunk. (Ott van a BFL helyszínelős sorozata. eddig volt 600, most már 850.)
A Bauer, Urbán, Szalay, Bojár MHSz anyagok is mintha több lépcsőben kerültek volna föl.
Úgy gondolom, erre ezután is lesz lehetőség, csak fel kell vésni egy-egy feltöltési dátumhoz az adományozókat (elmenteni egy "saját friss" táblázatba a linkjeiket).
//Ha hosszabb távon maradna a folyamatos "csepegtetéses" föltöltési rendszer, akkor lehet az volna a legegyszerűbb, ha a látogatók választhatnák ki, melyik felöltési csomagokra is kíváncsiak?
Gyanús volt, hogy a most megfejtett színes képeket mintha nem láttam volna, degondoltam abban a csomagban volt, ammelyeket a teszt időszakban nem töltött be.
Már annyi a kép a fortepanon, hogy nem lehet fejben tartani.
Egy kis lámerkedés. (Mert a kibicnek semmi sem jó...)
Egyszer volt, hol nem volt egy honlap, úgy hívták, fortepan.hu. Ide időnként, havonta-kéthavonta-háromhavonta fölkerült egy kosár fénykép, utána akinek volt kedve, ezeket a friss képeket átnézhette, míg nem jött újabb kosár.
Most olvasom, hogy hetente kerül be 1000-1000-... kép a frissek közé.
Ezt mégis hogy lehet átnézni úgy, hogy legközelebb ne kelljen elölről kezdeni?
- Amikor meg van nyitva egy kép, a spacebar lenyomására eltűnik a felső és oldalsó rész (majd a következőre vissza), ez ok. De ha egy megnyitott kép állapotban a keresőt használjuk és mondjuk több szót szeretnénk beírni, a két szó közti spacebar megnyomásakor ugyanez történik. Tehát ilyenkor is 2x kell megnyomni a spacebar-t és utána lehet folytatni a következő keresőszó beírását. Nem nagy gond, csak gondoltam ez is lehet feedback.