Keresés

Részletes keresés

tarara Creative Commons License 2013.06.21 0 0 503

a Windows8 alkalmazást miért kukáztátok ?

Egy darabig le lehetett tölteni, de nem működött. Aztán szürke szamár a ködben. A telefonos ügyfélszolgálat azt se tudta, hogy van, amikor még volt. 

Előzmény: Törölt nick (501)
knorti Creative Commons License 2013.06.20 0 0 502

Írtam az Ügyfélszolgálatnak, hogy mikor lesz már devizaszámlához is bankkártya. Válaszoltak, hogy jelenleg nincs (mintha nem tudnám, hiszen azért kérdeztem), de tervbe van véve egyszer csak lesz. Sokkal nem lettem okosabb sajnos, pedig már nagyon jó lenne.

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.19 0 0 501

Ha ez kell ahhoz, hogy sokan hozzánk jöjjenek (mármint a gránithoz), akkor jó is lehet. Minél több ügyfél, annál nagyobb színvonal (bár ez most is kiemelkedően magas).

nyman Creative Commons License 2013.06.17 0 0 500
Előzmény: Törölt nick (499)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.17 0 0 499

Üdv mindenkinek!

Kíváncsi vagyok, hogy az újabb banki tranzakciók illetékeinek emelésére mit húz a GRÁNIT Bank:

http://nol.hu/gazdasag/itt_van_varga_masodik_csomagja__ujabb_adoemelesek_jonnek

"A bejelentés értelmében a készpénzfelvétel adója a jelenlegi 0,3 ezrelékről 0,6 ezrelékre emelkedik, és nem lesz a díjnak felső korlátja: eddig maximum 6 ezer forintot kellett fizetni. Ezen kívül az átutalásokra vonatkozó adó is nő, 0,2 ezrelékről 0,3 ezrelékre, itt megmarad a felső korlát."

Szerintem most fog eltűnni a gránitnak az a pici előnye, ami eddig volt a többi bankkal szemben.

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.17 0 0 498

Szerintem is innentől át fogják hárítani, de nemcsak ők, hanem még az a 2-3 bank is, amelyik eddig nem tette vagy feltételhez/számlacsomaghoz kötötte: K&H, Erste, Magnet

Előzmény: Vadista Szandál (497)
Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.17 0 0 497

itt a vége fuss el véle az ingyenes utalásoknak, kp felvételeknek..

http://index.hu/gazdasag/2013/06/17/varga/

nagyon durva, elgurult a gyógyszer a PM-ben.

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.17 0 0 496

Jegybanki alapkamatot szoktak. De igaz amit irsz. Lehet megerne ez egy panasz/pszaf levelet :)

Előzmény: Vadista Szandál (495)
Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.17 0 0 495

Arra azért kivncsi lennék mikor jóváírják milyen kamattal számolnak.

Mertugye ha a bank úgymond kényszerhitelez az 30-40%-os (természetesen éves) kamattal megy.

Ha az ügyfél akkor vajh mennyi? Ráadásul a folyószámla kényszerhitel egy bevett intézmény, a ügyfél pénzének erőszakos kölcsönvétele nem az, szal egészen extrém kamatfizetés is jogos és méltányos.

Alsó hangon Provident szintű kamatra (és egy nagy vödör hamu fejreszórása) gondolnék, hiszen lehet oda kellett fordulnia az önhibáján kívül lehúzott ügyfélnek.. Jómagam ez alatti kamatjóváírást mindenesetre nem fogadnék el.

Előzmény: Liliána1104 (487)
FOMA Creative Commons License 2013.06.14 0 0 494

"Igen az OTP, és társai drágák, de ilyet nem enged meg magának"

Dehogynem. Nem a Gránit az első, és nem is az utolsó, ahol ez megtörténik.

nyalkavitéz Creative Commons License 2013.06.14 0 0 493

" terheléseket a Gránit Bank számos ügyfelének duplán írta jóvá."

yuhhhéééé !

Mé baj esz ? Én is szeretném ha nékem duplán írnának jóvá mindent amit egyszer ráterhelnek a számlámra.

Itt a kánaán !

nyalkavitéz Creative Commons License 2013.06.14 0 0 492

azé jó hogy a mágnescsíkon írtad alá, mer akko az aláírásodat hitelessíteni tuggya az ámítógép

leóvassa a mágnescsíkról hogy tényleg te írtad-e alá

ja, ... nem.  

Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.14 0 0 491

Ez nem nagykepuseg, csak az jott le a hozzaszolasodbol hogy neked gondot okozott h eltunt 100e ft atmenetileg a szamladrol.

Nekem nem esne sehogy. Aznap, masnap latom a webbankban (mert ugye naponta nezem, figyelem a szamlaforgalmat) egy telefon aztan kijavitjak majd kamattal egyutt.

Mellesleg evek ota nem volt 100e forint a szamlamon, csak a fizetes napjan. Mennek azok rogton tovabb befeketetesekbe/hitelkartyaszamlak kiegyenlitesere.

Előzmény: Liliána1104 (489)
Quintuplet Creative Commons License 2013.06.14 0 0 490

Nem vagyok semmi rossznak a megjavítója, de: a nagybankok is követnek el hasonló hibákat (tömeges hibás terhelés, jóváírás).

Liliána1104 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 489

Jézusom nagyképűkém! Itt nem arról van szó, hogy földhöz vág, de neked hogy esne, hogy a bank jogosulatlanul leemel a számládról tudtodon kívül több, mint 100 ezer ft-ot, és nem szól róla? Ezt nem nevezném megbízhatóságnak! 

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.14 0 0 488

Szaros 100e forintnak nem kene foldhozvagnia egy csalad haztartasat. Nyilvan a bank a g*ci :), de kene tartalek is.

Liliána1104 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 487

Kedves Fórumozók!

Szeretnék figyelmeztetni minden Gránit Bank ügyfelet, hogy 2013. 06. 11-án történt terheléseket a Gránit Bank számos ügyfelének duplán írta jóvá. Ez a mi esetünkben több, mint 100 ezer forint mínuszt jelent (készpénzfelvétel, közüzemi számla befizetések)-amiket azóta sem írtak jóvá, a számla mínuszban van. A Gránit Bank erről nem tájékozatta az ügyfeleit. Az ügyfélszolgálaton annyit mondtak, hogy dolgoznak a problémán, és hogy azért nem szóltak, mert nem minden ügyfelet érint a dolog. Könyörgöm, egy bank ilyet nem tehet! Ha sürgős kifizetni valónk van, azt hogy intézzük??? Arról nem is beszélve, ha mindez külföldön történik velünk, és ott vagyunk egy fillér nélkül.

A legszomorúbb az, hogy megbíztam ebben a bankban, ismerőseimnek ajánlottam is, de ezek után többé nem fogom. Nyilván egy okos informatikus kollégájuk rákönyökölt egy gombra véletlenül, de akkor erre AZONNAL reagálni kellett volna: telefonon értesíteni, megnyugtatni az ügyfelet, hogy ne kapjon szívrohamot, nem törték fel a számláját, és nagyon sűrű elnézést kérni. 

Igen az OTP, és társai drágák, de ilyet nem enged meg magának. Szégyelje magát a Gránit bank!!!

Ezt a facebook-jukra is kiírtam, hogy minél többen értesüljenek róla.

maker7 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 486

Jó neked, hogy ilyen könnyen pénzzé tudod tenni a szabadidőd. :)

Előzmény: Vadista Szandál (484)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.04 0 0 485

Ertelek, idegesito elismerem. Engem erdekelnek ezek a dolgok, szal nem teherkent tekintek ra.

Amugy azert a 2ezres oraber nehezen mondhato jutanyosnak (nettoban).

Előzmény: Vadista Szandál (484)
Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.04 0 0 484

Tudom nem köteles, a weboldallal a nyilvánosságra hozatali kötelességének a bank eleget tett.

A heti 1x felmenni pedig igenis nagy meló, több bankkal van kapcsolatom, és nem életem célja és értelme a banki tarifák változását heti szinten figyelni.

pl. heti 4 bank összehasonlító elemzése az előző héthez viszonyítva az legyen 1/2 óra rutinosan lezavarva, linkek elmentve. Az havi 4x már 2 óra, 2000 ft-os jutányos órabérrel havi 4 ezer ft.

Ennyiért már kapok olyan számlacsomagot ahol kinyalják a valagam és nem döglenek bele egy sablon elektronikus üzenet kiküldésébe.

Előzmény: Törölt nick (483)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.04 0 0 483

Nem koteles szolni (sajnos), szoval ez nem kifogas. Amugy szerintem nem egy nagy melo heti egyszer felmenni az oldalara aztan megnezni hogy valtozott e a kondicios file datuma v sem.

Előzmény: Vadista Szandál (481)
hilz Creative Commons License 2013.06.04 0 0 482

Főleg azért bosszantó, mertt egyébként egy csomó levelet küld a bank, legutóbb a lekötött betéteknél elért új csodákról...

Előzmény: Vadista Szandál (481)
Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.04 0 0 481

Nekem egy fő bajom van, hogy erről senki nem szólt semmit. Nyilván életszerű magatartás hetente a bankok weboldalát böngészni mikor mit kúrnak rá a honpolgárra suttyomban.

A netbank felületen egy elektronikus sablon üzenet is elég lett vón, jóember, jelentősen változtak a számlacsomagod eddigi feltételei, ha nem szarod le, itt és itt nézz utána részletekbe menően.

Előzmény: kano27 (479)
Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.04 0 0 480

Igaz, utólag láttam.

A táblázatot figyeltem, valamint feltűnt a számlámon, hogy olyan műveleteket terhelnek be költséggel amit eddig nem.

Elkerülte az írott maszlag a figyelmem, mea culpa.

Előzmény: kano27 (475)
kano27 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 479

Így korrekt, de az a baj, hogy ezeket külön figyelgetni kell.

Előzmény: bindera (478)
bindera Creative Commons License 2013.06.04 0 0 478

Valóban.

most számoltam  utána a számlakivonaton, és a hónap végén egyben visszaadják amit a hónap alatt levonogatnak.

Előzmény: kano27 (475)
kano27 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 477

Nem is neked írtam. :-)

Előzmény: nyman (476)
nyman Creative Commons License 2013.06.04 0 0 476

ja jogos. csak mindig kerek osszeget tartok, es gyanusan kerek volt a szam. A kp felvetelek pedig nalam mindig kilencre vegzodnek, hogy adjon aprot is, igy pl. a 903 + 297 az 1200 Ft mar kerek lett.

Kano27, olvastam a hirdetmenyt, ezert is kerestem. Csak nem talaltam a szamlatortenetben a diszlexiam miatt. 

Előzmény: Sam56 (473)
kano27 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 475

Én nem tudom, de Ti nem tudtok egy szöveget értelmezni? 

Ott van a 4. oldalon világosan, hogy ha 150k érkezik akkor továbbra is 4db/hó kp felvét ingyenes (Alap számlacsomag).

Ne írogassatok már hülyeségeket!

Előzmény: Vadista Szandál (468)
kano27 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 474

Ez mind igaz, csak már megint egy dolog amire hónap végén/elején oda kell figyelni. CIB-nél is történt olyan, hogy "elfelejtették" jóvá írni. Valami gond volt a szoftverrel.

Előzmény: Sam56 (473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!