Ez a legtöbb pontot érő 150es Challenger, már egy elődöntővel is közel kerülne Máté az ausztrál oprn kcalihoz... nem tudom, mire képes kemény pályán...eleve a magyar fiatalok miért nincsennek kemény pályához szoktatva, mikor a tornák 70% ilyen borítású?
Nézzük meg micsoda fizikai átalakuláson ment át Fucsovics az utóbbi 2-3 évben.
Valkusz és Piros úttörő2-es izomzattal bír hozzá képest.
Valkusz nekem néha ad hoc jelleggel teniszezgetett, Pirosban sokkal több fantáziát láttam, de nekem az igazi csemege a párosunk volt. Érdemes lenne őket utaztatni, versenyeztetni, mert 1-2 éven belül szép kiforrhatnak magukat.
Minden esetre kalapot érdemelnek a srácok a hétvégéért, mert szerintem maximálisan túlteljesítettek.
Számomra egyvalami volt lehangoló.
A LELÁTÓ!
Emlékszem még teltházas meccsekre a Margiton, de Pécsen is volt 3 napig "megtelt" táblás Mo.-Cshsz. Davis a sportcsarnokban!! Igaz, akkor egy bizonyos "rettegett" Iván ütögetett a másik oldalon ...
Nincs kishazánkban 2-3 ezer tenisz fan, aki kimenne egy ilyen derbyre?
Dél-Amerikában a nézők szereznek 1-1 szettet meccsenként!!
Itt meg, ha nem hangszórózott egy fazon, akkor "idegenben" érezhettek magukat a srácok.
Lehet tudni, hogy Valkusz éd Piros mikor versenyez újra?
Pár hét, és csak fedett keménypályás challeger tornák maradnak, ahol sokkal erősebb a mezőny, Máténak meg kéne célozni az ausztrál open kvalit, nincs messze tőle, ahogy Zsombi is bőven javítani kéne azon a 400on kívüli ranglistán...
Alapvetően én sem láttam egyikőjüket se sokszor, de amit a hétvégén láttam belőlük, az alapján Zsombi nekem is jobban tetszett. Méghozzá azért, mert sokkal több fineszt láttam a játékában, ami az ő testalkatuknál fogva jelenleg létkérdés, később meg nagy előny lehet. De gondolom, Mátéban ennél több lehet, különben nem tartana a top300-ban.
két ötszetteshez aliha van meg a fizikuma 2 napon belük. kár, hogy Valkusznak volt 40 percnyi blokkja, ott lehetett volna ma keresnivaló. Mindenesetre nekem Zsombi játéka jobban tetszik
Továbbra is azt mondom, hogy ilyen az, amikor a hazádért játszol. És baj van azzal, aki egy később is megoldható pénzügyi vita miatt ezt eldobja magától.
Döbbenetes, erre leheet mondani, hogy 110 %on teljesítettek Nagy Petiék. Bevallom és szégyellem, azért nem mentem ki, mert O-nak ítéltem az esélyeinket, s kedvelem annyira ezeket a srácokat, hogy ne lássam őket szenvedni a túl(tudás)erővel szemben. ÓÓÓriási gratuláció elismerés és köszönet jár nekik. Holnap 1. leszek a pénztárnál.
Nekem is úgy tűnik, hogy mivel gyakorlatilag tétnélküli a meccs, így nem töri magát Máté, de azért ez csalóka lehet, mert Máté sohase volt az az őrjöngő állat habitusú teniszező.
Aztamindenit, Zsombi, a legmélyebb tiszteletem! Ez a srác inkább meghalt volna a pályán, mintsem egyetlen pontot is odaadjon az ellenfélnek. Fantasztikus bravúr, és ne feledkezzünk meg arról, hogy minden fizikai nyűgje ellenére mennyire okosan játszott a fontos pillanatokban. Elképesztő!