Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A Te neved azért sem szerepelt benne,mert evidens hogy okos is egzotikusan szép is vagy (nem úgy mint Attila és én), és a hangod is olyan,mint hegyipatak visszhangja hajnalhasadtakor...(marha költői a mai reggelem)
Tisztelettel jelzem,hogy a Felügyelőbizottsági státuszokat ne keverjük,mert abban én vagyok az illetékes elvtárs,mint bukott Fel.Biz. Elnök...!
A Klub alapításról pedig érdemes lenne egy svédasztalos mieting-et tartani,mert úgy látom a történelem homályába vész el néhány igen jelentős személy és indítatás...
Viccet félretéve,a Szöcske szép,Attila hangja nem annyira(de nem viccelődünk rajta),Burgeri okos,Szassza bá hangja kellemes bariton(ez Attilláéról nem mondható,de nem viccelődünk a hangjával), Gyula bá ügyes, én meg kivagyok pihenve...
Természetesen van ötlet. Kicsi, kék és rombusz formájú. De ha már ez sem segít, még mindig van egy ötletem. Aranylemez ügyében nem tudok segíteni, abban a Zoli tud. Azt hiszem 20.000 db. eladott hanglemez /cd/ esetén jár. Talán vásárolnunk kellene a zenekar hanganyagát bőszen :-))))
Az én kuplungom kicsit szorúl, néha lötyög, tehát úgy sz@móca ahogy van, remélem erre is van megoldásod. De ha az arany lemezre is van ötleted, Te lehetsz a szponzor !
Úgy már más a helyzet. Adok ezüstöt, de az könnyen lekophat. Valamilyen igen vékony réz lemezben nem gondolkodtál? Nem tudom milyen a kuplungod, de volna talán elképzelésem a megoldáson, ha látnám.
Ha fix lenne a szerelvény, akkor igen, jó lehetne, de nekem Bz hez kellene, ami egy motorbó meg egy pótból fog állni és ezeket körüljárással akarom majd használni,
Nekem meg az van. És azon nem gondolkoztál, hogy vezetékkel oldanád meg? A számítógépekben használatos tűs csatlakozókkal? Még élethűbb lenne a vezetékes.
Ja. A Gyulával beszélgettünk a fűszóróról. Érdemes lenne rá beinvesztálni, és ha kell valakinek otthoni munkára, x összegért kikölcsönözheti a klubtól. Természetesen teljes anyagi felelősség mellett. Mi a hozzászólás?
Vagyis valami folyékony szer, ami vezetékként funkcionál.
Vajon ezzel meg lehet oldani kuplungot, hogy két kocsin keresztül mennyen az áram. Tudom, hogy van ilyen kuplung, de amit találtam az nem kurzos és nem is könnyen oldható.
Köszi az infót, de hátha van valakinek fölös. A kisebbik gyermeknek kellene, nem szükséges az új. Csanakon kapott a Gergely egy adag TT-s vagont és mozdonyt a Tónitól. Volt amelyikről hiányzott.