Köszi, ezzel is megerősítettél döntésemben!:-) Arra, hogy kevés, és kicsik a parkolók csak egyet tudok mondani: nem kell Budapesten lakni!:-D Gyertek vidékre, van rengeteg parkoló, és akkorák, amekkorát csak akartok!:-) Kis ajtózsebek: sosem pakoltam azokba! Nehezen melexik be: most mit mondjak? Nem vagyok igedes típus, megvárom, és nem hiszem, hogy a Trabantnál lassabban melegedne be, és mégsem fagytam meg abbban sem anno!:-)
Ahogy DSZ is említette, tőlem ne várj bölcs és tartalmas dolgokat. A Grande jó, és szép. Keveset eszik, megbízható./1.3 MJet/ De van 1-2 apróbb "bénázás" is benne. Kevés a pakoló hely, kicsik az ajtózsebek, és lassan melegszik be.
Alufelnit nézek, a gyári mérettel egyezőt, ami most van rajta, és arra akarom majd a téli gumit tenni, hadd legyen szép télen is!:-) Ja, és 205-ös téligumival!:-D
Széles utat!
Daty
Ui: találtam már a neten kínait 12.000 Ft/db, télre megteszi olyan is, legalább ha sérül, nem sok vész kárba!:-)
Hallottál már a RED BULL-ról?? Na hát ő szárnyakat ad. Nem tudom mi a problémád! Kézenfekvő a megoldás. Csak ne az én felmenőimet emlegesd. Csak segíteni akarok a magam módján.
Tudja valaki, hogy merre lehetne érdeklődni, hol csinálnak egyedi feliratozású rendszámtábla tartót? Bár kötve hiszem, hogy 1 párat megérne csináltatni, de szeretnék majd újra egy ilyen tartót, mint ami volt a Bravomon és a Stilomon is.
Igazán nagyon rendesek vagytok, örülök, hogy ilyen fórumra és csapatra találtam! Remélhetően jövő hét szerdára lesz meg a beugró és onnét indítjuk a forgalombahelyezést. Szerintem a jövő hét utáni héten már én is hivatalis lineás leszek. Bár már most is az vagyok, mert az egyik Quadom Linea névre hallgat. Weboldalamon fent van. Nagyon jó hétvégét mindenkinek. Szárnyat meg majd faragtatok rá! Mészi