A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A komment többi része is egy vicc..10 céget tudok ahol fejpénzt adnak..fel vagyok iratkozva évek óta német,meg osztrák sofőrközvetitő oldalakra,napi 10-15 értesités jön úgy,hogy a szűrést még évekkel ezelőtt állitottam be,tehát nem minden állásról.Te valami párhuzamos univerzumból irsz szerintem..
De. Sofőrt minden sarkon találni most már. Nem véletlenül van létszámstop a BKV összes garázsában a trolit kivéve. B-ről D-re már esélytelen bekerülni tanfolyamra a csókosokat kivéve. Úgyhogy az az 50 busznyi plusz vezető elég hamar meglenne.
Ahogy lentebb is írták, volt már hasonlóra példa és akkor se a BKV vette át, hanem az arriva szerződése lett meghosszabbítva. 50 buszt és több mint kétszer annyi sofőrt biztos, hogy nem tud keríteni hirtelen a BKV, akárki akármit is mond.
Ne felejtsd, ez más fajta könyvelési tétel, illetve más az időzítése is. Lehet venni a BKV-nak kocsikat, de azt most kellene elkezdeni, és tuti, hogy nem C2-esek lennének.
Ha még valahonnan sikerül is 50+tartalék állományt szerezni, akkor ezeknek a kiszolgálására sofőrt is fel kell venni, amit mostanában nem találni minden sarkon. Ha az összes irodistát átképzik Bről Dre szerintem még akkor se lenne elég ember.
Illetve arról volt szó, hogy most komoly fejfájás van a bérlések lejárása miatt.
Illetve volt már ilyen a OFF Lokátoroknál, elketyegnek majd az OFF NAYok addig.
A BKV örül, ha a saját számait ki tudja adni, nemhogy még 50 másikat pótoljon... Majd valami kényszer-megbízással jár addig az arriva tovább, amíg nem köttetik meg az új szerződés.