vannak a mutáns nagyok JaMarcus Russell 2méter 120kg
Ha valaki nézte a Drew Brees interjút rá is kérdeztek...
Brees ezt mondta mosollyal az arcán: Ez egy igen érdekes kérdés...soha nem tartottak jó alkatnak...már gimiben aztán egyetemen...de végül bekerültem az NFL-be...itt is beszéltek erről de sikerült legyőznöm a dolgot...Most már nem jut eszébe senkinek hogy alacsony vagyok. Mindig is hajtottam magam, ilyen példaképek hajtottak mint Montana (187cm) illetve Doug Flutie (179cm)
Egyik este egy fekete autóból Salgótarjánban - egy cigányok által lakott utcában - fenyegetõ, rasszista, a cigányokat megfélemlítõ kifejezéseket kiabáltak ki.
Egy éppen arra járó fültanú szerint ezeket: - MUNKA! - TÖRVÉNY! - ERKÖLCS! - SZAPPAN!
Sajnálom és bocsánatot kérek mindenkitől , hogy hanyagolak benneteket ,de anyagi problémák miatt nem nagyon tudok fickándozni. Jobban nem akarok bele menni. Ezért nem tudok elmenni az arénára se, de neten keresztül figyellek benneteket és szurkolok nektek. Ha ki nem kapcsolják addig.
Az erő veletek van!!!!! Mindent bele fiúk!!!!
Ne tudjátok meg milyen szarul esik , hogy nem játszhatok. ( Néha simogatom a sisakom mikor az asszony nem lát. Az egészséges?:-)
Vasárnap indulás 06.00kor az Interspartól. Senki ne késsen mert nem tudni milyen lesz az időjárás. Szombat este mindenki hanyagolja a bulit. A pénzt 2400+500 a buszon fogom beszedni, mindenki hozza. Akik újra csináltatták a sportorvosit hozzák magukkal és a biztosításosok is a kitöltött papírt amit adtam.
Azok részére akiknek a sportorvosi igazolás határideje lejárt, vagy a közeljövőben jár le, a sportorvos 02. 04-én 13.30.-tól biztosít időpontot a sportorvosi igazolások meghosszabítására.
Szerintem az öreg Bill tudna mit kezdeni vele...nem véletlenül tartják Őt az eddigi legjobb NFL edzőnek!!
Meg hát ahogy játszott Brady a rájátszásban...kicsit olyan leszarom filingbe nyomta...valami ott nem stimmel...Én Bradyből kb 3 szezont nézek ki max és utána visszavonul. Tebow-t meg tökéletes lenne mögé leültetni tanulni!
Tebow-val kapcsolatban nekem sok kétkedő gondolatom volt...nem elég jó a karja a lábmunkája meg nem a fénykori Vick vagy Young!! De ami biztos hogy igazi playmaker!! Ami extrán jó benne hogy nem elég jó a karja de azt ki lehet javítani ha akarják...ha akarják akkor a lábmunkát is fel lehet Younghoz hasonlóra hozni!
Meg az a durva ahogy nyilatkozik laza visszafogott és folyamatosan arról beszél hogy tanulni akar és szeretne egy NFL csapatban játszani és mindent megtenni a győzelemért...segíteni a Teamet...
Nem olyan csög mint fiatalabbik Manning hogy kiválasztja a SD és majdnem elsírja magát hogy Én ott nem játszok!!
Egy szó mint száz szerintem Tebow egyre szimpatikusabb!! Nekem is meg szerintem ami számít hogy egyre több NFL csapatnak!
Az a legkérdésesebb hogy ki fogja elvinni!!
Az esélyesek szerintem: Rams, Pats ,Jaguars, Dolphins, Raiders De aztán ki tudja:D
A cards jövőre leinarttal nem jut be a rájátszásba de esetleg meknebbbel.......de ez még a jövő
a raidersnél még 1 esély russel-nak még 1 elrontott szezon sok jó irányítót lehet megszerezni a drafton első körben de még a másodikban is.Tebow nem ide való nekem a kedvencem Jimmy clausen elég precíz jó választás lenne. http://www.youtube.com/watch?v=RGHzJo8Bc5k és ha még hozzá sikerülne csípni a második körben a kedvenc célpontját Golden Tate-et esetleg jövőre Tate öccsét 10 évre meglenne a qb rb wr poszt.de ez elég valószínűtlen.rb poszton nincs gond és ha a fal is össze áll irány a rájátszás.a def ok. röviden ennyit az okoskodásról.
Tebow-ról kinek mi a véleménye.letöltöttem a senior bowlt kíváncsi vagyok it alkotott.aki tudja ne írja fel mert csak pénteken tudom megnézni.
Hát Én amióta nézek NFL-t valami úton módom eléggé siralmas a szuper bowlon való szurkolásom...
2003 A Raidersnek...első meccs amit láttam...Ők voltak az esélyes rossz fiúk de bukta 2004 Még igen csak néztem hogy mi van...tanultam még 2005 Patriotsnak szorítottam és bejött!! 2006 Bearsnek szorítottam és bukta 2007 semleges voltam és szar meccs is volt Steelers simán nyert 2008 Patriotsnak szorítottam bukta 2009 Arizonának mint Arizona fan szurkoltam bukta
2010 Szurkolok egy jó meccsért... Akkor esetleg szimpatizáltam volna a Coltsal ha Demond Sanders vagyis ismertebb nevén a Jó Bob Sanders játszana!!De Ő meg ügyesen lesérült a szezon elején aztán visszatért aztán szart rám és lesérült egész évre....Ez felháborító:D