Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János
sziasztok. az én gondolataim a következők lennének a posztokkal kapcsolatban:WR,RB.TE
A szerelésre meg lenne egy kérdésem hogy megfelel-e a normál stoplis cipő vagy van valami különleges kérés evvel kapcsolatban. válaszotokat előre is köszi.
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János
A felszerelés és poszt kérdésekre én is megadnám a választ. A felszerelés nem probléma, 15-ig meglesz, a posztok terén már jobban vaciláltam, de végül is a támadó egységben a WR illetve a RB szerepét tudom elképzelni, védekező egységben pedig szerintem FS poszton tudnék hazsnos lenni.
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu
btw. ha már ennyien megyünk kaphatnánk valami kedvezményt mert nem olcsó a hely...
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz
Hóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád Peti Dobos Attila Csokis Tibi Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1