Na... A Call off the Search turné ugye úgy volt, hogy 2003 végén egy koncert volt, aztán folytatódott 2004-ben és 2005-ben??? Mint azt itt látni vélem: http://www.katiemelua.com/tourhistory.html
Mert csak így logikus.
Aztán Piece by Piece turné 2006-ban és 2006 szeptemberére hazament az It's Only Pain + a PbP Deluxe Edition megjelenésére...
Tehát Call off the Search turné: 2003-2004-2005... ugye? :$ :$ :$
Lécci errősítsem meg valaki, hogy jól gondolkodom. Monnyuk a nagy-bölcs Patreides :)
Hiszen azért tettem fel oda, hogy az emberek megismerjék. :) Tizenhét éve jelent meg az a lemez (10 és 1/2), azon volt a Csillagzene is. Ma már sokan vannak, akik nem is hallottak róla. Vannak emberek, akikből valahogy árad kifelé a szép zene, csak le kell jegyezniük. Mint Lerch, Presser, Dés, Demjén, Webber, Morricone, Mike Batt, meg persze Katie Melua is. :)
Előre illett volna engedélyt kérnem, az előző levél megírásához, és a dal hozzáférhetőségének közléséhez. Kérlek ne haragudj Patreides, hogy ezt most utólag teszem meg. Remélem nem lesz ebből semmi probléma!
Hát, hellósztok :) Azért írok csak, mert innen most kicsit kihalok. Vírusos a gépem, és újra kell telepíteni majd. A net nem tölt be egyes oldalakat, máskor tökéletes... Tök szeszélyes. Most is másik gépnél vagyok.
Pontosítanom kell, a mi startunk, és leszállásunk teljesen sima volt!
:)
És akkor "üvöltöttem" bele a nagy világba a IX. szimfónia egy kis részletét (Örömóda), és a nemrég oly sokat emlegetett Omega számot "Szállj csak szállj tovább".
És szálltunk is tovább :)
Szabad voltam, mint egy madár!
Ha már akkor ismertem volna Katie Meluát, bizonyára tőle azt énekeltem volna, hogy milyen csodálatos is ez a világ, még akkor is, ha váratlan, éles kanyarokkal teli...
Patrick elnézően mosolygott mögöttem, és örült annak, hogy én mennyire örültem. A leszállóban pedig Barbi fotózott, és akkor nagyon büszke lehetett az édesanyjára, és nagyon boldog volt, hogy ekkora élményben részesíthetett engem!
Örök hála érte!
A Patrick még a neten is hadba szállt valakivel, mert az én biztonságom érdekében egyszer nem a siklóernyősök helyéről startolt el velem.
Köszönöm szépen, nem értek a "böngészéshez".Még szerencse, hogy hatalmas a YouTube "tárháza".
Sőt először gondolkoznom kellene, de egészen máson, mint amin, és máshonnan is hallgathatom a jobbnál jobb ajánlásokat egymás után.
A Csati az előbb elrepített, de úúúgy..................... A forgalmas út tulsó felén nagyon nem tetszett neki egy másik kutyus. Busz, forgalom, és a gazdi sem akadály, ő rohant volna, én meg kiterülve minden erőmmel tartottam vissza, nehogy baj érje.
Még agyon csapni sem volt időm :) , utólag meg már minek is.
Különben egy békés, szelid, és szeretetre éhes kutyus. Csak időnként ne akarná annyira hangsúlyozni a dominanciáját.
Nekem tökéletesen működik a Taratata, csak ugyanaz kell hozzá elvileg, ami a YouTube videókhoz: bekapcsolt Javascript és Adobe Flash Player beépülő a böngészőben. De ezek a videók többségében szerintem a YouTube-on is megtalálhatók.
Néha észre sem veszi a jó macskákat :) néha nagyon berág rájuk.
Ennek csak én iszom a levét, és olyankor repítene egy jó nagyot rajtam. Ebben már edzett vagyok.
Hűűű "Gyerekek" nagyon gyorsan "kellene" nekem valami nagyon jó ajánlás zene hallgatására, vagy csak magamban offolva térjek vissza a vasárnapi zenékre?
Kérlek!
Egyébként Katie szép, mint mindenkor...
Ha most kérnétek tőlem tanácsot, biztos azt mondanám, hogy akkor is gondold meg, ha Katie-ról van szó... (hátha éppen Veled szembe jön az utcán, és Te mindjárt papot keresnél )
Sikerülte lefagyasztanom a Katie Melua fórumot offolás
, amiért elnézést szeretnék kérni minden Katie Melua rajongótól.
Mindamellett be kell vallanom, hogy nagyon nehéz túllépnem a Scorpions és az Omega előadásait körbe járva, és hallgatva. Nosztalgia volt az egész, és nagyon jó érzés.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam, és most hallgathatom, pld. a Moon River-t is Katie-tól.