Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Köszi! :) (tudod lusta az ember messzebbre menni, na meg ezen a helyen már külön kitaposott beállóm is van, csak egy rendszeresített szék hiányzik! :->)
Láttam a többi topikban is elejtettél pár képet... Jók lettek! A nappal meg szerencsétek volt, örülök neki! Itt Pösten végig borús idő volt. A tippeket meg megfogadom! ;)
Más:
Mikor lesz a Ba-s túra? Lemaradtam róla, de szeretném fotózni... Az is erre fog jönni ha jól emlékszem. Mailben esetleg át tudsz küldeni egyindulási időpontot a Nyugatiból? (azt már meg sem merem kérdezni hogy szolgálati menetrended van e róla... :->)
Nálam mindig épphogy csak megcsörrent a telefon, ezért nem tudtam felvenni, hívást meg nem tudok kezdeményezni, mert most nincs annyi pénz a kártyán, még pár sms és kifújt, na mindegy ezen nem veszünk össze... :-)
A 7207-est nem bántani az egyik legnormálisabb vonat, az utóbbi jópár utam során, Budapestre szinte mindig ezzel megyek és 99,9 %-ban pontosan szokott a Nyugatiba érni, arról meg nem a járat tehet, hogy ilyen kocsikkal közlekedtetik, de a pontosságát nem vonnám kétségbe.
én ma már egy párszor kerestelek telefonon, de fel sem vetted a telefont, mert a végén csak a hangpostád kapcsolt be, szóval nem igaz, hogy nem tudod felvenni.
Az IC747-re vettem pótjegyet azzal startolok a Keletibe Szolnokról. (mert a 7207-ből egyedül csak a Csörgő ér vmit...)
Onnan piros 7-es Ferenciek teréig, majd 3-as metró a Nyugatihoz...
Úgy tűnik én vagyok az első hozzászóló az újévben ezen a topikon, akkor megtöröm a csendet és felvázolom idei első vonattúrám útvonalát, mely várhatóan a következő lesz:
719 Szeged - Budapest
EC 52 Budapest - Székesfehérvár
855 Székesfehérvár - Budapest
IC 706 Budapest - Szeged
IP 7706 Szeged - Hódmezővásárhelyi Népkert
Egy laza 547 km-es kis bemelegítő túra lesz! Szerintem sok jóemberrel fogok találkozni... :)))
Az út egy része Swamplord és T.N. nagyon kellemes társaságában zajlott. Nekik is és mindenkinek kívánok nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket!
Aki kedvet kapott és elegendő bátorságot érez, ehhez hasonló méretű giga-mega vonatozáshoz, jövőre is tervezek hasonlókat, nyugodtan velem tarthat majd.
Képek hamarosan a megfelelő topikokban láthatóak lesznek.
M41 2202: Egyébként, az még mindig többet ér, aki "csalva", okosan utazik teljesáru 500+ -os jeggyel, mint aki egyáltalán nem vesz jegyet.
Egyezik.
Inkább azon légy, hogy a környező országokhoz hasonlóan a MÁV-nál is lehessen váltani (direkt nem mondom, hogy kedvezményes) bármilyen turistabérletet (napi, heti stb. verzióban).
Én rajta vagyok :)
Egyébként Te milyen jeggyel szoktál utazni, ha nem vagyok indiszkrét.
TÁ, illetve egy évben 1-2 Hungary Card-ot fogyasztok el.
(A cinikus megjegyzés oka, hogy sok "nagy" vasútbarát szeret visszaélni az 500+ jegy követhetetlenségével, és féltem, hogy Te is közéjük tartozol. Örülök, hogy nem. És még egyszer jó utazást!)