A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó vagy cserélhető egy Kiev 30 típusú fényképezőgép. Csere érdekelne távcsőre, akár minimális értékegyeztetéssel. Ár: 10000 Ft. Az ár irányár...(helyileg Veszprém megye) Érdeklődni a következő címen lehet: feriracz@gmail.com
ára: 85000.- Ft, amibe nekem került, de értelmes ajánlat esetén rugalmas vagyok!
Konica Hexanon AR 50mm f1.4 AE - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
Első-hátsó objektívvédővel, tokkal.
serial: 7715336
ára: 25000.- Ft
Nikon Series-E 100mm f2.8 - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
Első-hátsó objektívvédővel.
serial: 1813167
ára: 20000.- FtElkelt.
Helios 44-2 58mm f2 - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
serial: 84359854
ára: 5000.- Ft
Postázni sajnos nem postázom, a személyes átvételt preferálom!
Csere sem játszik, …….köszönöm, de valóban nem!
Az alkudozni nem tudok és nem is szeretek, e szerint alakítottam ki az árakat is!
Alapesetben Mosonmagyaróváron, előzetes egyeztetés után kedden, csütörtökön Bp. XXIII. kerületben, hétfőn-szerdán-pénteken Győr-Sopron vonalon munkaidőben kipróbálhatóak, megvásárolhatóak a berendezések!
Az eladó termékekről készült fotók az alábbi linken tekinthetőek meg:
Zenit 12 SzD (ЗЕНИТ-12сд) + Helios MC 44M-4 58mm 1:2 eladó. Gépváz működőképes, fénymérés, záridők rendben, + Zenit táska. Objektív: minimális törölgetési nyom, pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítók: gépváz: 89250381 objektív: 89484433 Irányár: 7500ft. Nem bontható váz/objektívre, csak egyben eladó (megbízásból hirdetem).
Valamint egy Helios 44-2 objektív. Minimális törölgetési nyom, pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítója: 7301658 Irányár: 5e.ft. Egyben 11e.ft. Bp. 4., 15., kerület, reggeli/délelőtti órákban, postaköltség a vevő terhére. Email cím publikus.
ára: 85000.- Ft, amibe nekem került, de értelmes ajánlat esetén rugalmas vagyok!
Konica Hexanon AR 50mm f1.4 AE - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
Első-hátsó objektívvédővel, tokkal.
serial: 7715336
ára: 25000.- Ft
Nikon Series-E 100mm f2.8 - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
Első-hátsó objektívvédővel.
serial: 1813167
ára: 20000.- Ft
Helios 44-2 58mm f2 - mechanikailag és optikailag is hibátlan.
serial: 84359854
ára: 5000.- Ft
Postázni sajnos nem postázom, a személyes átvételt preferálom!
Csere sem játszik, …….köszönöm, de valóban nem!
Az alkudozni nem tudok és nem is szeretek, e szerint alakítottam ki az árakat is!
Alapesetben Mosonmagyaróváron, előzetes egyeztetés után kedden, csütörtökön Bp. XXIII. kerületben, hétfőn-szerdán-pénteken Győr-Sopron vonalon munkaidőben kipróbálhatóak, megvásárolhatóak a berendezések!
Az eladó termékekről készült fotók az alábbi linken tekinthetőek meg:
A Certo Six érne többet ezek közül, de mintha hiányos lenne, a boxgépek 1-2000, szmena, Vilia 500-1500, Flexaret 5-6000 (szinte biztos, hogy tisztíttatni kell), Ihaage 5-7000, Brillant, Ljubitel 4-6000
Sziasztok! Eladó az alábbi albumban látható orosz veterán, egy Start. Gyűjtői darab, teljesen működőképes, éves szinten 1-2 tekercset lőttem el vele az elmúlt 3-4 év során, előtte vagy 20 évig állt kihasználatlanság miatt. Amit érdemes róla tudni, hogy az Exa gépek orosz megfelelője volt a szovjet piacon, mivel oda ugye nem engedtek importálni ilyesmit akkoriban. A gép start bajonettes, egy HELIOS-44 58/2 objektívvel van kiszerelve, sajnálatos módon nem készült hozzá több típus, sokak szerint ezzel együtt méltó Exa másolat volt. 1958 és 1964 között gyártottak belőle ~76000 darabot, ez a példány '61-es.
Tulajdonságok: Pentaprizmás kereső, cserélhető Záridő: 1s-1/1000s és B Vakuszinkron: 1/25 vagy 1/30 Objektív: HELIOS-44 58/2, közelpont: 0,7m, start bajonett Időzítő: Felhúzós, max 12s
Esztétikailag, műszakilag a gép és az objektív is rendben van, a fókuszgyűrűt kicsit erősebben kell mozgatni, de nem kellemetlen. Nemrégiben volt kitisztítva, így nem poros, karcos, gombás pedig sosem volt. Az előtétlencsék is karcmentesek.