World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Asszem csak az egyik 18as, a többi 20 és 22, de elférek úgyhogy nem veszek 20asat. A priestemen van 16os bag is, az Onyxia bag upgrade volt amikor múltkor soloztam :D Hmm tényleg, le kéne menni egy második 18asért is, csak mikor lesz rá 1 órám? :P
Procok/lejárt rövid CD figyelésére én belezúgtam a Power Aurasba, kurvajó. PTRen ilyen volt az arms power auras UIm. Azóta minden kaszt minden specre valami hasonlót csináltam, tökre bevált.
Az SCT nekem már tavaly furákat művelt néha, így a WotLK elején lecseréltem MSBT-re (Mik's Scrolling Battle Text). Kb ugyanaz, és kevesebb memóriát eszik. Ugyanezért recount helyett skada-t használok egy ideje.
Nembaj, legalább közben lehet rajta igazítani, pl priestnek imp renew helyett kiraktam a pushback resistancet. Ja meg örültem, hogy akkor most végre kirakom a holyt a primary slotba ha már az a fő specem, aztán rájöttem hogy a glypheket is cserélni kell akkor, szóval fizettem a semmiért egy unlearn díjat :D De szerintem nem lesz több, a dualspec volt rendesen elcseszve és elfelejtett pontokat egyes fák végéről... Ezt javították most.
Nem tudjátok hogy vannak-e olyan questek a WOTLK-ban, amikkel 80-as szint után extra talent pontokat lehet szerzni? Ha nincs quest van-e valami más módja az extra talent gyűjtésének, lehetséges-e ez egyáltalán?
Azért elég kemény ez a hely, meg talán most végre 25ösben nehezebb mint 10esben, eddig fordítva volt. Trashen is jókat lehet wipeolgatni ha nem ismeri még az ember.
Megnéztem a régi guildemnek még Yogg van hátra, ma a második napja hogy rámentek. Legalább van egy boss normál 25-ben is ami nem megy le első nap. :) Na majd kiváncsi leszek jövő héten a hard modeokhoz.
Traktor, sárkány, robot down itt. Utána megnéztük az iron councilt, igazából az sem nehéz, ha az ember a szokásos "kifutok a zöld tűzből, befutok a kék tűzbe" taktikát meg tudja valósítani. Amúgy nagyon fun insta sztem. :)
10-esben egy este alatt volt 6 boss (tank, sárkány, robot, Kologarn, macskás néni, Iron Council). Igazság szerint néhol a trash mókásabb volt mint a boss. Határozottan kellemes, középnehéz mókák. Freya trashre néztünk még rá, bár nagyon késő volt, oda valami healcsökkentős kaszt (warri, rugó, hunter ilyesmi) valszeg előny lesz, mert ezek nélkül csak lusttal mentek le a sétáló gazok.
Nagyon sokat nevettünk, a macskás néni külön egy zseniális, ha megvan egy jó pull onnan már nagyjából el is hal a boss... na de addig :-D
Hát aki a robotot megcsinálja összeállós taktikával... Az felvilágosíthatna, hogy mégis hogy a rákba, folyamatos daze van a raiden akárhova állunk és így 2 tick előtt kijutni lehetetlen... Nálunk is kijött hogy állatira eltunyult a raid Naxxban sajnos. Meg hogy 1hetes kisbaba mellett még nem egyszerű a raidelés. :(
wowwikin az all hogy a council dob egy questet, amiben megkell olni a Hodirt, Thorimot, Freyat es Mimiront hard modeban (csak ekkore dobjak a kulcsot) es utana lehet menni Algalonra.