Keresés

Részletes keresés

lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.10 0 0 631

András:

Hát nemtom mi lehet a levegőben.Nekem mondjuk már pár éve mondták, hogy ki kéne venni a mandulám, csak rettegek a műtétektől, meg az orvosoktól úgy általában.De most azért eléggé érik a dolog.

Bözs:

Jövő héten akkor metálkodás.Charlie?!Hmmm, már alig várom azt az orgánumot...:-)

bozs Creative Commons License 2005.06.10 0 0 630
Gratula tényleg a papperhez! :)
Jövő héten meg akkor zúzzzzunk :)
Ilyen arcot meg biztos felvesznek a keddi interjún! :)
Lehet hogy a torkodban ez csak valami átalakulás és olyan jó ki csárlis hangod lesz majd :D
Előzmény: lapposskuttya (625)
Toth Andras Creative Commons License 2005.06.10 0 0 629

Hat igen, vannak a vis major esetek, mondjuk sajat klubban ez oly' annyira nem szamit. Nem akarlak baszogatni, de nekem masfel hete piros a torkom, hiaba pihenek, iszom teat, eszem Mebucaine-t. Lofaszt se ertek, ma megyek orvoshoz, mert mar elegem van.

Jo, de ertitek mire gondoltam? Ilyen esetben OK, sajat terep, de nagyobb lehetosegnel erdemes megjatszani roviditett setet stb. stb.

Bazmeg, mi van egyebkent, hogy mindenkinek mandulagyulladasa van? Az enekesunk epphogy kilabalt (mondjuk nem kellett kockaztatni eneklessel :(() belole, en most fogok meg csak.

Alhazred Creative Commons License 2005.06.10 0 0 628

Csak a gyerekeket sajnálnám... egy szót sem tanulnának, viszont nyolcadik végére mind alkoholista rokker lenne, a csajokat meg adnák kézről kézre.

Előzmény: lapposskuttya (627)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.10 0 0 627

Gondolom van...Poén lenne két ekkora romlott állat rockzenész a konszolidált tanári karban:-)Mondjuk még nekem sem tuti az állás.Kedden megyek interjúra.

Előzmény: Alhazred (626)
Alhazred Creative Commons License 2005.06.10 0 0 626

Van németszak?

(eléggé kifelé áll nekem most épp :-DDD)

lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.10 0 0 625

András:

Az a helyzet, hogy még soha nem mondtunk le koncertet a 7-8 év alatt, de most olyan szar a helyzet, hogy tiszta gennyes a mandulám, elmentem orvoshoz is, pedig nem szokásom, és azt tanácsolta, hogy beszélnem se nagyon kellene.Van olyan gyógyszer amit le sem tudok nyelni olyan szájzáram van.

A többiekkel beszéltem a dologról, azt javasoltam, hogy nyomjuk instrumentálisban, de abba a basszusgitárosunk (fácán5) nem ment bele. Mondjuk igaza van, mert ha még egy nagyon fontos fellépésről lenne szó, akkor oké, de ez inkább egy haveroknak játszás lenne a mi kis falunkban, egy olyan kocsmában, ahol az unokastestvérem a tulaj, és ő abszolút megértő...

Amúgy nem hinném, hogy megbízhatatlanok lennénk, mondom ilyen még nem volt a zenekar történetében...meg remélhetőleg nem is lesz. Annyi van, hogy egy héttel eltuljuk a bulit. 

Alhazred:

Gyere Szentesre, és akkor közvetlen kollégák leszünk.

Tomi:

Mi az a pászt pörfekt kontinyúz?

Kuki:

Jeeeeeaaaahhhh

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.10 0 0 624

De sajna most elért a vég, mennem kell vizsgázni, brühühü.

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.10 0 0 623

Igen, éppen ezért koncert helyett (eredetileg után) annyi torokfertőtlenítő

absinthe-ot fogunk inni, hogy a végén csak feküdni fogunk majd csorgó nyálunkban,

és csak annyit tudunk mondani, hogy hörrrbbrhhhbroáf, vagy esetleg BREKEKE!

Előzmény: nine (622)
nine Creative Commons License 2005.06.10 0 0 622
gergő akkor is pogány csávó
Toth Andras Creative Commons License 2005.06.10 0 0 621

Ja es bocsanatot kerek a ha a dobos nem jatszik, akkor 0%. Enekes nem jatszik: 60-70%!! Egyik gitaros vagy bogos hianyzik: 90%. Szintis/sampleres: marad a 100% ;) Csak viccelek.

A dobos munkajatol fuggnek a tobbiek (talan meg, ha 1 gitaros van es az lemondja, az lehet ennyire veszes), ebben a mufajban legalabbis.

Előzmény: Kukiverő Heverő (619)
Toth Andras Creative Commons License 2005.06.10 0 0 620

Ez nem fika, hanem tanacs. Es azert nem ertek egyet a lemondassal mert sokkal nagyobbat ut a zenekaron, mint hinned, mig egy szar buli csak egy szar buli, 1 jobb koncert utan elfelejtik.

Ha koncertszervezo lennel, te hivnal olyan zenekart, aki lemondta egyszer mar a koncertet, valami csip-csupnak latszo dolog miatt raadasul ugy, hogy nincs mogottuk 300-400 ember?

Ki tudja, legkozelebb a dobosnak lesz enyhe hasmenese, ami miatt nem lesz 100% es lemondjak... Van az OHM vagy az Angertea helyett 100 masik amator zenekar, aki szivesen jatszik helyettunk es fiatalos lelkesedesbol sosem mondjak le.

A buli lemondast csak azert nem szegyellem, mert nem tudtam megakadalyozni, probaltunk beszelni vele, itatni-etetni, nem lett jobban. Pedig mindent megtettunk.

Bogo vagy enek nelkul siman fellephetnenk.

Persze a nagykutyakkal is megesik, hogy lemondjak: ilyen volt most a Machine Head/Devil Driver turne, ahol Robb Flynn volt ahol csak gitarozott es az elozenekarokbol/rajongok kozul enekelt valaki, vagy instrumentalis roviditett setet jatszottak. Mondjuk ok szerzodesekkel kotelezve vannak a fellepesre...

Ezert irtam, amit irtam. Persze barati zenekaroknal ilyen dologgal nincs para, ok megertok hal'Istennek.

Előzmény: Kukiverő Heverő (619)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.09 0 0 619

Hali! Nem ismerem a OneHeadedMan-t, de:

OneHeadedMan dobos rosszullét ---> nem 100%  ---> lemondás

Angertea énekes énekhang nélkül  ---> nem 100% ---> lemondás

Ki is fikáz kit?

Igaz, te is leírtad, hogy nem értesz egyet ezekkel a lemondásos dolgokkal, de ahogy

az Angertea sem Angertea ének nélkül, úgy ti sem lennétek meg dobos nélkül.

Ha elnyomtok egy dobmentes koncertet, lehet papírkutyázni Angerteát.

Előzmény: Toth Andras (615)
Alhazred Creative Commons License 2005.06.09 0 0 618
Ja, nem tudsz egy tanári kart valahol, ahol német szakos kollegát hiányolnak? :-DDD
Előzmény: Alhazred (617)
Alhazred Creative Commons License 2005.06.09 0 0 617
Gratulálok, kollega!!!
Előzmény: lapposskuttya (610)
Toth Andras Creative Commons License 2005.06.09 0 0 616

Tegyuk hozza, hogy a sajat zenekaromon belul is sokat vitatkozom errol... Volt bulink, amit le akartak mondani, hogy "hajnali 3-kor ertelmetlen, hullak vagyunk, elbasszuk, szar lesz!" Befele szar is volt, de utana aki maradt gratulalt... es vendegenekelt azon a bulin Pali az IHM-bol... RESPECT!

Mig ha lemondod... plane ha nagyobb a buli... meg eleve: milyen cigany mar, ha 1 tag nem 100%, akkor kibaszni a tobbiekkel, hogy akkor ne is legyen buli.

Nagy butasagot csinaltok, ha lemondjatok.

Előzmény: Toth Andras (615)
Toth Andras Creative Commons License 2005.06.09 0 0 615

Ha csak addig tart a lelkesedes, hogy egy torokfajas elvigye...

A koncertlemondas a legfobb rossz a zenekar eleteben. Lemondas = megbizhatatlansag.

Ezert voltam olyan kibaszott szomoru, amikor tegnap a dobosunk rosszullete miatt vegul koncert nelkul pakolhattunk vissza mindent.

Megsetaltattuk a cuccot :(

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.09 0 0 614

Gratulálok, baa! Örülök, hogy mától okíthatsz!

De hagyjuk az érdektelen dolgokat. Álljatok neki végre az új albumnak, én meg

2 hét múlva már ráérek, hogy nekikezdhessünk az Angertea DVD-nek.

Békapuszi!

SolarTom Creative Commons License 2005.06.09 0 0 613

Oké, Bélus. :)

És akkor angoltanárbácsi leszel valahol? Hol? És mikortól?

Akarsz gyakorolni?

Akkor magyarázd el 3 mondatban a past perfect continuous-t. LÉCCCCI!!!!!!!!

Előzmény: lapposskuttya (612)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.09 0 0 612

Köszi.

A tanárbával meg csak vicceltem.Hívjatok nyugodtan továbbra is Bélának:-)

Előzmény: SolarTom (611)
SolarTom Creative Commons License 2005.06.09 0 0 611

GRATULA!!!!!!!!!!!!!

Akkor mától Tanárbácsi.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.09 0 0 610

Hú gyerekek, nem frenkizésből írom, de mától diplomás állat lettem.Úgyhogy ezentúl tessék csak tanárbácsinak nevezni, és nincs ám több tegeződés:-)

Köszi Tomi, hogy szurkoltál.

Viszont a szombati koncert elmarad.Nem jött rendbe a torkom, és fos bulit meg nem akarunk adni.Majd bepótoljuk.

Pusszancs minden békaszopónak!!!

SolarTom Creative Commons License 2005.06.08 0 0 609
Szurkolok holnap, Tesó!
Előzmény: lapposskuttya (608)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.08 0 0 608

Hali!

Megkaptam az sms-ed tesó, csak sajna nem állok túl jól anyagilag, és nem tudtam válaszolni, bár nem is nagyon lehetett volna mit...

Hát a koncertet nemtom.Szinte egyre szarabbul vagyok.Van egy olyan lehetőség, hogy instuban nyomjuk, de nemtom lenne-e értelme.Csütörtökön megbeszéljük a többiekkel, aztán szólok telefonon, hogy lesz-e koncert egyáltalán.Ha elmarad, akkor két héten belül pótoljuk, és akkor jöhetsz.Várunk nagyon.Amúgy fel a fejjel!!!

Holnap meg államvizsgázok, és igazság szerint majd összeszarom magam a félelemtől!!!Remélem a beszédhangom kitart holnapig, mert ha nem akkor iszonyat gáz van.

Előzmény: bozs (607)
bozs Creative Commons License 2005.06.08 0 0 607
egyébként meg jobbulást!
Előzmény: lapposskuttya (604)
bozs Creative Commons License 2005.06.08 0 0 606

Hát nem tom mi lesz szombaton. Mármint részemről. Egy másiknemű egyén miatt enyhénszólva szarul érzem most magam. Bár pont most volt egy olyan pillanatom már, hogy lehet hogy mégis le kellene menni.
Bár ha meg elhalasztódik, akkor majd máskor.
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.08 0 0 605

Nana! Ne legyél papírkutya!

Biztos parázol az államvizsgától, de úgyis meglesz, és rendbejössz szombatra.

Lazííccs!

lapposskuttya Creative Commons License 2005.06.08 0 0 604

Gyerekek, nagyon úgy néz ki, hogy elhalasztjuk a szombati bulit sajna:-(

Elég durván begyulladt a torkom, beszélni is alig tudok.Nem volt még ilyen, hogy le kéne mondani koncertet, de most lehet, hogy ez lesz.Mondjuk addig még meglátjuk, hátha jobban leszek...

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.06.08 0 0 603

ÓÓÓ, Fakjúúú! Vasárnapig nem t'ok felrakni újakat!

Egyébként nem úgy volt, hogy erről a buliról nem teszünk képeket netre?

fácán5 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 602

ZZZZZZZZsssssssssssssssssssssóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóótttttttttttt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!