Keresés

Részletes keresés

Árpi Creative Commons License 2009.03.26 0 0 6560
"Meglevő, és minden igényt kielégítő uszoda" (Döcsa) Úúúúúúú......
Árpi Creative Commons License 2009.03.26 0 0 6559
Na, ami most megy a közgyűlésben, az azt hiszem, mindkét nagy párt szégyene. Döcsakovszky és TMA éppen egymást gyalázza, mindkettő mond igazat is, de a lényeg nem változik: szerintem a város pénzével a múlt ciklusban is, és most is pazarlóan, felelőtlenül bánnak.
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.26 0 0 6558
Válasz itt

Érdekes módon semmi vélemény nem hangzott el a közgyűlési témákról.
Árpi Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6557
"Nem értem miért veszitek magatokra"
Most keressem ki, és idézzem? Amúgy azért, mert egyesek, amióta hivatalba kerültek, sportot űznek a polgárok lehazugozásából. Ők nyilván örök igazmondók.

"ameddig egszisztenciális következmények nélkül elhatárolódhatott a hülyeségtől"
Végtelenül szomorú dolog lehet, ha ennyi a határ. És végtelenül szomorú dolog, ha valaki ezt kénytelen felvállalni. Én ennél kevesebb miatt is váltottam már.
Előzmény: otterlo (6555)
vargailles Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6556
Majd megint megvádolt valaki(ke)t, hogy különböző nickeket használva magukkal beszélgetnek.
Előzmény: otterlo (6555)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6555

Nem értem miért veszitek magatokra. Egészen másról volt szó!

Arról: hogy az egyik helyi, önkormányzat által támogatott pártlap (ők úgy mondják, hogy polgári lap) főszerkesztője hazug módon több nicknéven, különböző személyek látszatát keltve szólt hozzá a fórumhoz.

Ezt ő is elfogadhatatlannak (én a magam részéről röhejesnek) ítélte meg. Lebukott, hazudott, kész, ennyi.

Szerintem elment (SK) addig a határig, - egészen a széléig, - ameddig egszisztenciális következmények nélkül elhatárolódhatott a hülyeségtől.

Előzmény: vargailles (6554)
vargailles Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6554
OFF

Azért a bizonyítás érdekelne. Én pl. jellemzően 3 helyről szoktam netezni: az egyiken minimum 30-an használjuk az IP-t, a másikon minimum 2-en, de van hogy egyszerre 5-en is, a harmadikon fogalmam sincs hányszázan. Mindezek mellett jellemzően 3 gépet használok, ebből egyet garantáltan többen, egyet időnként többen, a 3-ra meg néha felkéreckedek én is. (Tudom, nem túl biztonságos, lopták is már el egyszer a nickemet.)

Ráadásul nekem egyébként is vannak sejtéseim indokolatlan adatkezelésekről, de ha kiderül, hogy ezeket valakik ki is szolgálják ... úgyhogy végül is örülök az ilyen vádaskodásoknak, mert legalább tudom, hogy kik törögethetik fel a honlapjaimat meg a gépemet.

ON
Előzmény: Árpi (6553)
Árpi Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6553
Engem szoktál ilyenekkel vádolni, de érdekes módon csak neked nyilvánvaló.
Előzmény: Piros Hangszóró (6548)
vargailles Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6552
Ezt az állításodat egyszer bizonyíthatnád. És ha ilyen elő is fordul, akkor az legalább csupán muris és nem tisztességtelen.
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6551
:)
Előzmény: Piros Hangszóró (6549)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6550
Szerintem is. Pont ehhez hasonló esetről volt itt szó. :(
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6549
Csak te lehecc udvarias? :)
Előzmény: otterlo (6547)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6548
Ennél már csak az murisabb, amikor valaki két nickjén magával beszélget. :) Az meg elszomorító, hogy akkor is tagadja, amikor ez nyilvánvaló. :(
De tényleg befejezem az offolást!
Előzmény: Piros Hangszóró (6546)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6547

Ezt enyhe kifejezés!

A topikcímmel amúgy teljes az összhang, hiszen éppen arról írunk, hogy kik, milyen hitelességgel tudósítanak a városházi eseményekről!

Előzmény: Piros Hangszóró (6546)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6546
Nem volt egy elegáns mutatvány, az biztos.

Topikcím!
Előzmény: vargailles (6542)
vargailles Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6545
Lenne. Egy pártnak, egy érdekszövetségnek nem kéne 100%-os ráhatással működni. Attól, hogy azonos világnézetem van valakivel, együtt őrzünk libát és sok mindenben egyet értünk, attól még a szemébe mondhatom neki: figyelj, kedves barátom, ezzel a magatartásoddal, véleményeddel nem értek egyet.

Az a baj, hogy ezek az elvtelen frakciófegyelmek (amik egyébként alkotmányellenesek) ezekkel a dacszövetségekkel ide juttatják az országot. És az sem lesz jobb, ha most ezek kapnak teljhatalmat amazok helyett.
Előzmény: otterlo (6544)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6544

Ez nem könnyű ügy!

Vagy azt mondja valaki: na neeee ezt azért már ne!!! Vagy pedig azt: mi bizony egy gyékényen árulunk! Nincs harmadik út! :)

Előzmény: vargailles (6542)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6543

Nem kértem engedélyt. Próbáltam udvarias formában kikérni a véleményed arról, amire Illés is utalt (akkor talán még nem olvastad ... most már igen).

Amúgy nem csodálkozom, ha nem kívánsz véleményt nyilvánítani erről a ... magatartásról. :(

Előzmény: Piros Hangszóró (6541)
vargailles Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6542
Előzmény: Piros Hangszóró (6541)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6541
Nem emlékszem, hogy korábban bármikor is engedélyt kértél volna tőlem véleményed megformálásához :) Amúgy nem értem, mire célzol.

Felhívnám a figyelmedet a topik címére. Érdekes módon, mintha nem nagyon érdekelne senkit, ha történnek jó dolgok is a városban...
Előzmény: otterlo (6540)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6540

Így már értem, és teljesen rendben is van (szerintem)!

Ha valaki tévedésből a valódi nevét írja be, az sokkal jobban tetszik, mint amikor új nicknévvel regisztrál (nem Te!), hogy általa jól ismert beszélgetőtársát látszólag ismeretlen polgárként befeketíteni próbálja. :) Mondhatom az ilyet (az utóbbit) hazugságnak? Aki meg elköveti, azt hazug embernek?

Előzmény: Piros Hangszóró (6539)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6539
Mikor milyen a hangulatom :) És a nevem az Indapass miatt csúszott be, de üsse kő, amúgy mind1 :)
Előzmény: otterlo (6538)
otterlo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6538
Elárulnád, hogy milyen elvi vagy gyakorlati megfontolás alapján döntöd el, hogy mikor írsz a saját neved és mikor a hangszórós nickneved alatt?
Előzmény: Piros Hangszóró (6537)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6537
Simó Károly Creative Commons License 2009.03.20 0 0 6536
Előzmény: Simó Károly (6535)
Simó Károly Creative Commons License 2009.03.20 0 0 6535
2009 március 26-án tartja következő ülését a Közgyűlés.

Szubjektíven válogattam a napirendi pontok közül:
Sportcsarnok épül a Batthyány Iskolában
A nettó bővítmény alapterület 511 m2. Az ily módon kibővített sportcsarnok a gyakorlatban, önálló sportrendezvények lebonyolítására is alkalmassá válik.

Játszóteret építhet a beruházó a Pára környékén

Beindul a Városfejlesztő Társaság
Várhatóan a 2007-2014-es EU-s tervezési időszakot követően megszűnnek a vissza nem térítendő EU-s támogatások lehetőségei Önkormányzatunk részére. Ekkor versenyelőnyben lehetnek azon önkormányzatok, amelyek képesek a helyi gazdaság erőforrásainak, valamint a visszatérítendő támogatások felhasználásával fejlesztéseket generálni és megvalósítani. Az [...] intézményi keretek megteremtésével az Önkormányzat megteremtette egy új típusú városmenedzselés feltételeit. Ennek következő lépésében ki kell építeni kapacitásait és a hagyományos hivatali rendszerrel való kapcsolatait.

5.000-nél több utcanévtábla kerül kihelyezésre

Az önkormányzat Az Út a munkához program keretében közfoglalkoztatási programot indít
A kb. 250 személy foglalkoztatására a közcélú munka keretében 2009. évre az alábbi feladatok elvégzésére tud az önkormányzat munkát biztosítani:

- önkormányzati intézmény-felújítási, karbantartási munkálatok,
- település-üzemeltetési és -tisztasági önkormányzati feladatok ellátása,
- a települések belterületi útjainak fenntartása, az utak környezetének karbantartása,
- parkosítás, szabad zöldterületek kialakítása, parkfenntartás,
- temetkezési, kegyeleti helyek és környezetük rendbetétele,
- kül- és belterületi, önkormányzati tulajdonú csapadékvíz és belvízelvezető csatornahálózat kialakítása, helyreállítása, karbantartása,
- június-szeptember hónapokban parlagfű-mentesítés
- Vis maior helyzetek (pl. időjárási viszontagságok, károk) utáni helyreállítás, megelőzés,
- Szakorvosi rendelő, háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelők karbantartási feladatai, környezetük tisztán tartása
- Oktatási, nevelési és közművelődési intézményekben segítő feladatok ellátására roma származású segítők alkalmazása, iskolabuszon kísérő feladatok ellátása, portai feladatok ellátása, udvar karbantartás, takarítási feladatok, pedagógus asszisztensi, dajka feladatok,
- Polgármesteri Hivatal közterület-felügyelet segítése, kézbesítési, irattározási, adminisztrációs feladatok segítése

vincelléri Creative Commons License 2009.02.27 0 0 6534

Köszönöm.

Megtaláltam a "Felhívások" rovatban.

Mindenkinek ajánlom figyelmébe az Érdi Lap legújabb számát.

Fricy Creative Commons License 2009.02.26 0 0 6533
Pedig most fent van két cikk is.
Egy a Bagoly utcai felüljáróról, egy pedig az SZTK fejlesztéséről.
Előzmény: vincelléri (6532)
vincelléri Creative Commons License 2009.02.26 0 0 6532

Szégyen, hogy városunk honlapján semmilyen településfejlesztéssel kapcsolatos hír nem jelenik meg. PEdig volna mit zözölni. A sporthíreket, a bírkózókkal (A. L.) kapcsolatos dolgokat már kívülről fújjuk, tudjuk, agyunkba nyomták, gyömöszölték. Mondjuk Egerszegi Krisztinával kapcsolatban szívesen olvasnék egy-két írást.

Tájékoztatásból elégtelen.

vz55 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 6531
EGY irásom sem jelent meg. Mindig találtál kifogást.
szia.
Előzmény: Törölt nick (6530)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!