Na, ami most megy a közgyűlésben, az azt hiszem, mindkét nagy párt szégyene. Döcsakovszky és TMA éppen egymást gyalázza, mindkettő mond igazat is, de a lényeg nem változik: szerintem a város pénzével a múlt ciklusban is, és most is pazarlóan, felelőtlenül bánnak.
"Nem értem miért veszitek magatokra" Most keressem ki, és idézzem? Amúgy azért, mert egyesek, amióta hivatalba kerültek, sportot űznek a polgárok lehazugozásából. Ők nyilván örök igazmondók.
"ameddig egszisztenciális következmények nélkül elhatárolódhatott a hülyeségtől" Végtelenül szomorú dolog lehet, ha ennyi a határ. És végtelenül szomorú dolog, ha valaki ezt kénytelen felvállalni. Én ennél kevesebb miatt is váltottam már.
Nem értem miért veszitek magatokra. Egészen másról volt szó!
Arról: hogy az egyik helyi, önkormányzat által támogatott pártlap (ők úgy mondják, hogy polgári lap) főszerkesztője hazug módon több nicknéven, különböző személyek látszatát keltve szólt hozzá a fórumhoz.
Ezt ő is elfogadhatatlannak (én a magam részéről röhejesnek) ítélte meg. Lebukott, hazudott, kész, ennyi.
Szerintem elment (SK) addig a határig, - egészen a széléig, - ameddig egszisztenciális következmények nélkül elhatárolódhatott a hülyeségtől.
Azért a bizonyítás érdekelne. Én pl. jellemzően 3 helyről szoktam netezni: az egyiken minimum 30-an használjuk az IP-t, a másikon minimum 2-en, de van hogy egyszerre 5-en is, a harmadikon fogalmam sincs hányszázan. Mindezek mellett jellemzően 3 gépet használok, ebből egyet garantáltan többen, egyet időnként többen, a 3-ra meg néha felkéreckedek én is. (Tudom, nem túl biztonságos, lopták is már el egyszer a nickemet.)
Ráadásul nekem egyébként is vannak sejtéseim indokolatlan adatkezelésekről, de ha kiderül, hogy ezeket valakik ki is szolgálják ... úgyhogy végül is örülök az ilyen vádaskodásoknak, mert legalább tudom, hogy kik törögethetik fel a honlapjaimat meg a gépemet.
Ennél már csak az murisabb, amikor valaki két nickjén magával beszélget. :) Az meg elszomorító, hogy akkor is tagadja, amikor ez nyilvánvaló. :( De tényleg befejezem az offolást!
Lenne. Egy pártnak, egy érdekszövetségnek nem kéne 100%-os ráhatással működni. Attól, hogy azonos világnézetem van valakivel, együtt őrzünk libát és sok mindenben egyet értünk, attól még a szemébe mondhatom neki: figyelj, kedves barátom, ezzel a magatartásoddal, véleményeddel nem értek egyet.
Az a baj, hogy ezek az elvtelen frakciófegyelmek (amik egyébként alkotmányellenesek) ezekkel a dacszövetségekkel ide juttatják az országot. És az sem lesz jobb, ha most ezek kapnak teljhatalmat amazok helyett.
Így már értem, és teljesen rendben is van (szerintem)!
Ha valaki tévedésből a valódi nevét írja be, az sokkal jobban tetszik, mint amikor új nicknévvel regisztrál (nem Te!), hogy általa jól ismert beszélgetőtársát látszólag ismeretlen polgárként befeketíteni próbálja. :) Mondhatom az ilyet (az utóbbit) hazugságnak? Aki meg elköveti, azt hazug embernek?
2009 március 26-án tartja következő ülését a Közgyűlés.
Szubjektíven válogattam a napirendi pontok közül: Sportcsarnok épül a Batthyány Iskolában A nettó bővítmény alapterület 511 m2. Az ily módon kibővített sportcsarnok a gyakorlatban, önálló sportrendezvények lebonyolítására is alkalmassá válik.
Beindul a Városfejlesztő Társaság Várhatóan a 2007-2014-es EU-s tervezési időszakot követően megszűnnek a vissza nem térítendő EU-s támogatások lehetőségei Önkormányzatunk részére. Ekkor versenyelőnyben lehetnek azon önkormányzatok, amelyek képesek a helyi gazdaság erőforrásainak, valamint a visszatérítendő támogatások felhasználásával fejlesztéseket generálni és megvalósítani. Az [...] intézményi keretek megteremtésével az Önkormányzat megteremtette egy új típusú városmenedzselés feltételeit. Ennek következő lépésében ki kell építeni kapacitásait és a hagyományos hivatali rendszerrel való kapcsolatait.
Az önkormányzat Az Út a munkához program keretében közfoglalkoztatási programot indít A kb. 250 személy foglalkoztatására a közcélú munka keretében 2009. évre az alábbi feladatok elvégzésére tud az önkormányzat munkát biztosítani: - önkormányzati intézmény-felújítási, karbantartási munkálatok, - település-üzemeltetési és -tisztasági önkormányzati feladatok ellátása, - a települések belterületi útjainak fenntartása, az utak környezetének karbantartása, - parkosítás, szabad zöldterületek kialakítása, parkfenntartás, - temetkezési, kegyeleti helyek és környezetük rendbetétele, - kül- és belterületi, önkormányzati tulajdonú csapadékvíz és belvízelvezető csatornahálózat kialakítása, helyreállítása, karbantartása, - június-szeptember hónapokban parlagfű-mentesítés - Vis maior helyzetek (pl. időjárási viszontagságok, károk) utáni helyreállítás, megelőzés, - Szakorvosi rendelő, háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelők karbantartási feladatai, környezetük tisztán tartása - Oktatási, nevelési és közművelődési intézményekben segítő feladatok ellátására roma származású segítők alkalmazása, iskolabuszon kísérő feladatok ellátása, portai feladatok ellátása, udvar karbantartás, takarítási feladatok, pedagógus asszisztensi, dajka feladatok, - Polgármesteri Hivatal közterület-felügyelet segítése, kézbesítési, irattározási, adminisztrációs feladatok segítése
Szégyen, hogy városunk honlapján semmilyen településfejlesztéssel kapcsolatos hír nem jelenik meg. PEdig volna mit zözölni. A sporthíreket, a bírkózókkal (A. L.) kapcsolatos dolgokat már kívülről fújjuk, tudjuk, agyunkba nyomták, gyömöszölték. Mondjuk Egerszegi Krisztinával kapcsolatban szívesen olvasnék egy-két írást.