Szia, lehet tudni, Bogi menyi idős ? Sajnos nem tudom, hogy ki az, akinél érdeklődni kell... És azt sem, hogy merre találom azt az ózdos fórumot.... bocs és köszi
Mostanra érett meg a helyzet : úgy döntött a családi tanács, hogy lehet kutyánk :) Természetesen egy uszkárt szeretnénk, de mivel ő lesz az első kutyánk, úgy gondoltuk, ne kölyök legyen, hanem egy-két éves. Törpe vagy közép méretűnek kellene lennie, lehetőleg ne apricot színben.
Ha tudtok ilyen ebet, akit megvehetnénk vagy befogadhatnánk, kérlek írjatok !
Elnézést kérek, de nem olvastam végig a fórumot...
Magunkról annyit, hogy négyen vagyunk, a srácok nagyok, lakótelepi lakásban élünk, én a hét hat napján otthon dolgozom. Előre is köszönöm szépen a segítséget ! KL
Bogiról még tudni kell, hogy valamilyen ok folytán pár foga, inye kissé deformált és ezért nem tudja a csontot, a száraztápot megrágni igy étkezésben a puhaságok konzerv, hús, házikoszt zöldség szóval ami nem igényel erős állkapocs munkát az etethető.
Mi is itt vagyunk, megvagyunk. Lüszinél megtörtént a varratszedés, a doki bácsi utolsó kontrollra is berendelte. Minden rendben van. Már használja mind a négy lábát, betonon inkább csak hármat, de ha szaladni kell ugatni, akkor mindegy, beton e, vagy nem, megy mind a négyen. Tornáztatni kell még sokáig, már nem harap :-)), viszont labdázni, terhelni még nem lehet kb. két hónapig. A leborotvált kis bábija most úgy néz ki, mint egy nyúlcomb....:-)) Döme már megint csak a fal mellett közlekedik, annyira nyúzza.:D
Döme viszont az utolsó kozmetika után ekcémás lett :-((, úgyhogy most őt kezelgetem, kenegetem. Hála már nem viszket neki, szárad elfele. Marha mérges vagyok, mert nem a megszokott kozmetikusunkhoz vittem őket, mert nem ért rá, és meleg volt nagyon.
És Bogi az uszkár lány, aki hónapok óta várja az álomgazdit. Az eddigi jelentkezők sajnos nem voltak a "legideálisabbak". Ő egy végtelenül kedves, nyugodt kutyus. Szeret ölben lenni, ezt két lábon pipiskedve követeli ki magának. Figyelmes, éber, mindent jelez, de fölöslegesen nem ugat. És persze szobatiszta! Egyszerűen tökéletes!!! Utána érdeklődni lehet puzsikreninél vagy az ózdi gyepis topicban!
Elnézést az off-ért, de talán, mint uszkárostól elfogadjátok. Barátnőm shar-pei kutyája tegnap elveszett Gödöllőről. 5 éves, kedves szuka kutyus. Ha bármit tudnátok róla, a 30-9923-802-es számon, vagy ez info@oriasuszkar email címen jelezzétek. És terjesszétek légyszíves, ahol csak lehet köszönöm
Nálunk éccaka jönnek a nagy viharok- szerencsére egyik lányomat sem érdekli kicsit sem. Jég az még nem volt, de jó lenne ha kicsit a levegőt lehűtené legalább, és nem csak szaunát csinálna az egész környékből mert ez a páratartalom lelkileg is megvisel...
Hanácskám elkezdte a fogváltást, eddig két kicsi karfiol pottyant ki szimmetrikusan, már nő is alatta a maradandó- lassan befellegzett Őcápaságának :-D Már majdnem olyan magas mint Rubi, de sokkal rövidebb, a lábai már hosszabbak- hihetetlen gyönyörűség lesz ebből a kicsi lányból (nem mintha már most nem lenne az :-) ) Továbbra is zsenigyerek, hoztam is egy videót a sajátos forgástechnikájáról :-) Nem a legjobb minőség, mivel egyszemélyes akcióként nehéz egyszerre mutatni neki és videózni, hogy lehetőleg benne is legyen :-D http://www.youtube.com/watch?v=U4e1M5ckldA
Rubka levakart magáról egy szemölcsöt a hét közepén, szerencsére rendben van, már csak egy pici var látszik. Kedveseim nagyon jól vannak, továbbra is sokat gyilkolják egymást- sőt, ha így folytatják Rubinak le fogom vágni rövidebbre a fülét mert ezt nem lehet bírni, így nem marad szőre :-D Hana néha játék közben olyan hangokat ad mint egy sípolós játék :-D Először azt hittem ráfeküdt valamelyikre, de nem, ezt ő csinálja és naaagyon cukor :-D
Én is itt vagyok végre a két hetes kényszerszünet után. Sajnos nem nyaralás volt az oka, hanem a kandúrom. Most már másodszor pisilt bele a modembe, de a múltkor pár nap alatt kiszáradt és működött, na most nem. Van itt valakinek ivaros kandúrja? Mert csak az tudja elképzelni, hogy milyen büdös tud lenni az égett műanyag és égett kandúrpisi-szag keveréke... Jelentem Flash cica szerda óta ivartalan :P (amúgy is nagyon érett neki, de ez volt az utolsó csepp - szó szerint :))
Fibivel tegnap vendégségben voltunk anyós-jelölteméknél. Az ottani kiskutyával elég jól elvan, bár először mindig jól lemorogja, de utána már tökéletesen viselkedik. Főleg, ha előkerülnek a labdák...
Húúú, új csajom van ám:))igaz valami színhibás lehet, mert én még olyat nem láttam, hogy nem látom, csak mint a hó és még nem is hideg.
Meghódítottam, tutira én voltam, ez eddig még nekem nem sikerült, de őt meghódítottam...Én a kiskutya a Púpocska a Tútocska Búbocska a Tökimanó. Csak VELEM akar játszani. Hálából meghúztam a fülét... Nem tetszett a maminak, azt mondta ha szines uszkárt csinálok belőle kifordít a bundámból. Pedig az én bundám tetszik neki na! Biztos a szemöldököm, mert az olyan barna, és azt is imádja ha hanyatt vágom magam.
Nem értem én, mit szeret rajtam, ennyire hóka csajom még nem volt. Na Lilke azért nem kutya (illetve az, csak nem hóka) őbenne legalább volt némi sárga és senki nem cseszegtetett amiért beleforgattam merő jóindulatból a homokba...
Szóval nem értem, pedig még smúzosabb pasi vagyok ám...sőt még egy plusz fogacskám is nőtt, direkt!
Kezdünk egy kicsit sokan lenni, főleg ha a mami a fejébe veszi hogy intézkedni valója van, és félúton elfelejti miért is indult. Ekkor nem kicsit nagy a tumultus a nyomában. Ha meg megfordul gatyafék...
Igyekszek minden felfedezni való területet megmutatni a kertben, de ilyen sznob nőt én még nem pipáltam. Nem akar velem a bokrok alatt rohangálni, nem szereti, ha zizeg a füle mellett a nád, és azt sem ha belehempergőset szeretnék a frissen vágott fűbe. Sőt ha a mami szól azonnal rohan hozzá. Na de miért? Nem értem. Ráérős a dolog. Először úgyis csak kiabál aztán óóóóórdibál, és majd csak aztán ha leketyegett a 2 perc akkor jön a vacak felmosójával, szóval nem sietős bemenni...
Vannak extra igényei is. Fényesitsem ki a szemem, legyek jólfésült, és vigyek neki kaját is. Snassz a dolog. Vittem neki, de nem kellett, pedig direkt az ő kedvéért fúrtam bele magam a macs hmmm toalettjébe, és kaptam be a jószagút. Direkt neki tettem ki, pont őelé, erre mit csinál? Semmit! Elfordul és épp ki nem teszi a reggelijét.. Na így legyen egy férfiember-izé-kutya smúzos.
Babakutya ide, babakutya oda, azért itt még mindíg én vagyok az egyetlen férfi, szóval ennyi nőt, meg ennyi megaláztatást kell elviselnem. Csoda ha épp a depresszión gondolkodok. Azt ugyan még nem tudom mit jelent, de most megyek udvarolni és utána kiderítem ehető-e.
Drazsinak torokgyulladása van, egy vendégségben, ahol voltunk, a család 2,5 éves kislánya adott neki fagyit. Most pépeset eszik, mert szúrja a torkát a szárazkaja, és mézet szopogat mellé.
Kedélye jó (idióta, mint mindig, pörög ezerrel), étvágya hol ilyen, hol olyan. Már kifele jövünk belőle.
Neked most mennyi uszid van pontosan? Egy öregecske Eddy, egy közép barna Angi, egy toy Baby... Öcskös, Bubi, Fehérke, macsek? Most így áll a falka? Ja, és egy kisfiú...
Jaj, annyira jól hangzik még felsorolni is... szép kis kíséreted lehet, ha mászkálsz a házban X-D