Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2004.09.20 0 0 883

Pont hogy addig kell. Utána már nem:-)

Komolyra véve, őszintén remélem, hogy mindegyik végigcsinálja.

Jobb 12. helyen végezni egy 16-os banokságban, mint 10. helyen egy 12-esben.

Előzmény: Wagner Lopez (882)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.09.20 0 0 882
Mondjuk a kieséstől nem kell cidrizni, amíg a DVTK, a Honvéd, a Csaba és a NYEH a bajnokságban van:-DDDDD
Előzmény: kaposvari (881)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.19 0 0 881
Jobb csapat a Debrecen játékosállományilag, ez egyértelmű, talán a legjobb az országban. A Pécs elleni meccs arról dönthet, hogy tartjuk-e a lépést a mezőny első felével vagy a kiesés ellen küzdün majd. Szerintem lassan ketté fog szakadni a tabella.
Előzmény: Lecso11 (880)
Lecso11 Creative Commons License 2004.09.19 0 0 880
Bizony, az összefoglaló alapján rengeteg helyzete akadt a Debrecennek. De valahogy mindet sikerült elpuskázniuk (vagy Balajcza védett) egészen az utolsó percekig... Elképesztően peches két gólt kaptunk (főleg a második gól...huhh), de nagyon érett már sajnos mindegyik. A ponszerzés is hatalmas bravúr lett volna Debrecenben, kár, hogy nem jött össze...

Nagyon kemény meccs jön a Pécs ellen is, nem rossz csapat ők sem, és ehhez biztos hozzájön nekik (is) pluszba, hogy ez igazi szomszédvár-rangadó lesz.
De hazai pályán mindenképp győzni kell!
Előzmény: Törölt nick (879)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.19 0 0 879

Hát, ha a Retekklub összefoglalója nem torzított, ennyivel feltétlenül jobb volt a Debrecen. Most viszont ezzel már nem szabad törődni, csak a következő meccsel! A Fradi ellenin kint voltam, ha a Rákóczi hasonló lelkesedéssel játszik, a Pécs megverhető, akár több góllal is!

HAJRÁ RÁKÓCZI!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.19 0 0 878

Nézd meg A.C.M. hozzászólásait a tanár topikjában. Fepa vitájánál is az öreget védte, legalábbis nekem úgy tűnt.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: rongyosgárda (877)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.09.19 0 0 877

Érdekes.

Hogy te miket nem olvasol.

Idéznél is esetleg?

Mert én akárhogy nézem csak az öreg (irodalomtanár) írt ilyeneket.

Ő meg a sajátjai elött sem mer mutatkozni. Nem véletlenül.

Előzmény: Kék skorpió (852)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.19 0 0 876

Jó lett volna győzni, sajnos tényleg hiányzott a rutin.

Azért remélem, nem törik meg a csapat lendülete, jövő 7en verni kell a Pécset és semmi gond. Az nagy meccs lesz, már alig várom.

kaposvari Creative Commons License 2004.09.18 0 0 875
Valóban ez az első idényünk régóta az élvonalban, ezért még nem akarunk ezen a téren elhamarkodottan véleményt formálni. Bár nekem is az az érzésem, hogy a tavasszal amikor kéthetente járunk majd Pestre, párszor melegünk lesz. majd meglátjuk ki hogyan viszonyul hozzánk.
Előzmény: ZOLCSI (874)
ZOLCSI Creative Commons License 2004.09.18 0 0 874
Ha lesz egy pár szezonotok az NBI-ben megérted. Ha nem akarsz addig várni, olvass vissza miket írtak rólatok a kül. ftc topikokban a múlt forduló után.
Előzmény: Muntanitz (871)
fepa Creative Commons License 2004.09.18 0 0 873
Debrecen ellen idegenben kikapni egyáltalán nem szégyen. Még nálunk nagyobb csapatoknak sem. Nagyon örükök, hogy partiban voltunk az ellenféllel és szvsz a csapat a vereség ellenére megint megmutatta, hogy nem véletlenül került fel az élvonalba. Senki sem várta el a csapattól, hogy az un. nagyok ellen szerezze meg a szükséges pontokat, ennek ellenére már négyet szereztünk tőlük. Hajrákóczi!
Előzmény: kaposvari (872)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.18 0 0 872
Nem bírtuk ki. Hiába, a rutin hiánya. Nagyon csalódott vagyok, hogy így kaptunk ki, de azt mondom Debrecenben ez az eredmény nem szégyen. Fejben kell erősödni, aztán majd meglesznek az ilyen meccsek is. Hajrá Rákóczi!
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.18 0 0 871

Kösz a biztatást, de ez a "Hajrá vidék"-ezés nekem elég értelmetlen.

A csapatnak gratula a helytállásért!

Előzmény: ivanandras (870)
ivanandras Creative Commons License 2004.09.18 0 0 870

Sajnálom srácok (illetve nem) :)  Sok sikert a bajnokságban.

HAJRÁ VIDÉK !!!

Muntanitz Creative Commons License 2004.09.18 0 0 869

Sajnos még rosszabb lett a helyzet, az utolsó percekben Bogdanovic is betalált :-(

Előzmény: Muntanitz (868)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.18 0 0 868
Nem bírtuk a nyomást, Kerekes az előbb egyenlített. Még tíz perc...
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.18 0 0 867
Az előző héthez hasonlóan megint nagyjából meccs végére értem haza. Lehet, hogy egy újabb győzelemre? Tartsatok ki fiúk!!!
ivanandras Creative Commons License 2004.09.18 0 0 866
kihagytunk egy tizit, számos helyzetet, vágtunk 2 kapufát... egyszerűen nincs szerencsénk :( előre is grat !
Előzmény: kaposvari (865)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.18 0 0 865
A 60. percben 1-0-ra vezetünk Debrecenben!!! Oláh Lóri lőtte, Balu megfogott egy tizenegyest. Nem akarok még semmit elkiabálni, de ez álomszép!
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.18 0 0 864

Szvsz egy pontra ma is jók vagyunk.

Ha a védelmünk összeszedi magát, akkor nem lehet gond.

Lecso11 Creative Commons License 2004.09.18 0 0 863
Ha valaki még nem olvasta volna...

Kispad. Prukner László szárnyal a Kaposvárral, Tamási Zsolt Vasasa viszont mélypontra került

A csodatévő és a csalódott

ZOMBORI ANDRÁS

NS, 2004-09-17

Két csapat - két véglet. Két edző - két életérzés. Az élvonal újonc csapatai közül a Kaposvár remekel, a Rákóczi a múlt hét végén legyőzte a bajnok Ferencvárost, és az edző, Prukner László igazi sztár Somogy megyében, Debrecenben folytatódhat a menetelés. Budapest XIII. kerületében viszont a szomorúság az úr: a Vasas botladozik, és bizony a piros-kékek edzőjének, Tamási Zsoltnak van gondja elég, ráadásul Pápán egy nagyon nehéz meccs vár a csapatra. Rövid összeállításunkban próbáltuk megfejteni, mi a különbség a két újonc szereplése között.

A Kaposvár sikerének a titka a csapategység

A Kaposvár futballcsapata 16 év elteltével a nyáron jutott vissza a honi élvonalba, és öt forduló elteltével a táblázat nyolcadik helyén áll. Persze mondhatnánk azt is, messze még a bajnokság vége, és akár az is előfordulhat, hogy a Rákóczi FC sorozatban veszíti majd el az előzetesen kevesebbre taksált ellenfelekkel szemben a bajnoki meccseket. Ám ha így is lesz - de miért lenne így… -, akkor is elmondható, hogy az elmúlt csaknem másfél évben Prukner László irányítása alatt ütőképes csapattá formálódott a Kaposvár, és már eddig is többet adott a szurkolóinak, mint mondjuk az azt megelőző tíz évben öszszesen.
"A mi csapatunk az egyik legfiatalabb az első osztályban, játékosaink az élvonalban tehát rutintalanok, viszont igazi közösséget alkotnak, és ennek köszönhető a tavalyi feljutás kiharcolása, valamint az eddigi szereplés - adott magyarázatot a Kaposvár eddigi futballjára Prukner László. - A jelenlegi helyezésünkből éppúgy nem vonunk le messzemenő következtetést, mint ahogyan nem tettük a pápai vereségünk után. Ha megmarad a motiváltság, akkor nyugodtan vághatunk neki a tavaszi idénynek is. Vallom, hogy a sikert mindig nehezebb feldolgozni, mint a kudarcot, éppen ezért a hét első két napján túl kellett tenni magunkat a Fradi elleni győzelmen, és készülni a Debrecen elleni összecsapásra."
Lecso11 Creative Commons License 2004.09.18 0 0 862
Nehéz meccs lesz ma is...
lao-ce Creative Commons License 2004.09.16 0 0 861
köszi
Előzmény: Lecso11 (860)
Lecso11 Creative Commons License 2004.09.16 0 0 860
Előzmény: lao-ce (859)
lao-ce Creative Commons License 2004.09.16 0 0 859
van hivatalos honlapotok ?
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.16 0 0 858

Teljesen igazad van, engem elég hidegen hagy, hogy miket fröcsög össze egy-két nick más topikokban. Lehetőleg kerüljük el, hogy ide is átjöjjenek az "okosságaikkal"! Az pedig csak úgy megy, ha szót sem ejtünk róluk. Amúgy sem érnek annyit azok az emberek, hogy akár tíz hozzászólás erejéig is erről szóljon a topik!

Debrecen nehéz lesz, de egy pontot remélem elhozunk!

HAJRÁKÓCZI!!!

Előzmény: kaposvari (856)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.13 0 0 857

Voltak ott többen is, de végülis mindegy. Igazad van, zárjuk le ezt a témát. Csak nem értem, miért kell ezt tenniük.

Előzmény: kaposvari (856)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.13 0 0 856

Azért feleslegesen nem kell az indulatokat gerjeszteni, pláne, hogy a Fradi vidéki fellépéseihez képest kifejezetten békésen ment le a meccs.  Ha jól olvastam, csak egy félkegyelmű írt baromságokat a topicjukban, de őt is többen lehurrogták közülük is.

Mivel nektek pesti kedvenc csapataitok (is) vannak, pláne nem szerencsés itt antifradizni.  Legalább mi ne gyártsunk ellenségeket magunknak, jönnek azok maguktól is.

Előzmény: Kék skorpió (854)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.09.13 0 0 855

Hát ez nagyon baró volt.

Én amúgy gyerekkorom óta a fradinak szurkolok, de ilyenkor azért győz bennem a kaposi vér.

Az eleje necces volt, ám amikor Vagner kihagyta a negyedik 100 százalékos ziccerét, reménykedni kezdtem, hogy nyerhetünk.

Zahorecz katasztrofális volt, a középpálya viszont csúcs. Máté és Tóth kurvára éltek, elöl pedig Lóri szétfocizta a pesti védelmet.

Nem is értem a Jutasit, miért csak 6-ost adott neki. Sima 8 volt.

Dubraviczky hozta magát, befújta, amit szinte kötelező egy kis csapat ellen: a gagyi 11-est.

Itt volt egy pesti haverpm, fennt együtt jártunk Fradi-meccsre, most azt mondta, ilyen jó hangulatú meccsen régóta nem járt.

A Fradi-tábor szvsz kevés volt, látszott, hogy sok volt a környékbeli köztük, ugyanis csak a régi nótákat nyomták sokan, az új Monsters-dalokat viszont nem ismerték.

UI: Péter Attila, rohadjon meg! Amikor Fradi pályán ezt csinálja, az még OK, de itt...

A kis felkapaszkodott parasztja.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.13 0 0 854

Szerintem hagyd őket, hadd rohadjanak meg a saját topikjaikban. :-)

Előzmény: fepa (853)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!