Ne engem kérdezz , hanem a Luluko-t...ő mondja , h lehet kapni , meg látta is...biztos...:)
Ja , én is belezavarodtam már , de sjana akkor is vszínű , h a Steve az...remélem nem...bár biztos happy end lesz , úgyhogy vmikor csak meghal...:))
NEKED IS BOLDOG KARÁCSONYT TOFFY!!!
Mikor szokott küldeni levelet a D.?
Egerben...Most nem biztos , h ezzel bejjebb vagy , de ha mégis , akkor sztem Luluko megadja a pontos címet...
Engem csak az zavar , h
a 2.találkozásnák meg lehet magyarázni , h találkoztak a VU-val , mert ugye ott volt a steve is meg a másik is
de az 1.nél nem volt ott a steve , az Evanna pedi mégis azt mondta , h találkoztak a VU-val...
Mondjuk lehet , h sötét volt és nem is arra figyeltek blblabla...szval végül is ezt is ki lehet magyarázni...:)
Oks.Akkor várom a választ.1ébként a Luluko azt mondta , h lehet kapni nyelvi könyvesboltba...úgyhogy.ja , 1ébként ehhez fűzte azt , h biztos , h a Steve a VU. mivel az ismerőse olvasta angolul és azt mondja...
Én is a stevere tippelek, csak egy dolog van , ami nem fér a fejembe...azt már le is írtam (asszem csak a másik fórumon)...de hát minden lehetséges!Fúúú...ez most olyan hülyésn hangzik :))Azért remélem , h nem a Steve az , mert vszínű , h nem tudják megölni még és azért halnak meg a többiek.Remélem a Steve csak egy átlagos kis szarrágó és kinyírják , amint lehet :))(Én és a jószándék..:)) )
De, lehet. Majd szólok, ha megvan a válasz. (RemélhetQleg még idén.):)
Ez a "Vérszipolyok Ura" egyre jobban piszkálja a fantáziámat. Eleinte még úgy gondoltam, hogy Steve nem lehet, mert mindketten ott voltak a 8. rész végén. De mi van, ha csak kamu volt? Mintha a kis patkány azt mondta volna, hogy négyszer ki lesz szolgáltatva nekik, nem? Hát a másik fazon simán megpattant, Steve viszont... De vajon megkockáztatnák ezt? Talán jobb, ha nem agyalok ezen, mert még becsavarodom.:)))
Jó, nekem aztán leírhatod a klán teljes névsorát , ha azt mondod , h azokat bírod...:)))
Oks , köcce a címet.Majd fogok neki írni...főleg ha meg is tudok fogalmazni egy norm. levelet :P
'ébként lehet , h akkor lenne érdemes írnom , ha már jelzett vissza vmit...nem?
Jólvan na!:) Akkor egyértelmqen KURDA.:))
Asszem, ide teszem fel a címet, hátha másnak is kedve támad az angol változathoz. Talán könnyebben megy a dolog, ha nem csak egy mailt kapnak a témában.
Ezt a címet adta meg a Librotrade :
unger.katalin@librotrade.hu
állítólag Q az, aki könyvimporttal foglalkozik.
Oks , küld majd a címet...én is megpiszkálom egy kicsit :)
Komolyan????Én azt hittem , h ezt csak ilyen "kicsik" olvassák (huh,most jól lealacsonyítottam magam...no problem :))...na mind1...úgy láccik mégse :)
Ha mondom , h egyet ,akkor miért írsz százat?:)Na mind1...végül is nekem is kb ezek...meg még egy kicsit több :)
Nekem a Harkat nem szimpi...vagyis addig bírtam , amíg nem tudtam , h Kurda,de onnantól...hát nem tom..."kicsit" csökkent a népszerűsége nálam .)Olyan más...mondjuk lehet , h épp ez a lényeg...mind1.
Az dedikálva az összeset?:(( Miért nem adták inkább ide, hogy legalább 1 rohadt angol példány legyen belQlük az országban?:)
Én is néztem már a neten, de szerintem sehova nem tették fel. De miéééért? A HP tényleg már másnap elérhetQ volt. Úgy tqnik, a vámpír könyvek olvasói kevésbé elvetemültek.:))
IRISZKE - Ha azt mondják, hogy behozzák, elküldöm az adatokat. Vagy küldjem a címet, és írsz neki, hogy ne csak én piszkáljam?:))
23 éves vagyok.:)
Kedvenc(ek)? Kurda:)), Harkat (végülis nem tud magáról):), Crepsley, Vancha, Seba stb.:)
Nem csak te vagy itt...
Hmm, a múltkor láttam a cbbc-n, hogy egy gyerek megnyerte az összes részt (angolul), dedikálva. Annyira irigylem, és én lemaradtam a versenyről:( Miért van az, hogy a Harry Pottert már megjelenés után 1 nappal fölteszik az internetre, a Rotk-ot elvileg már most le lehet tölteni, DS meg sehol? Annyira óvják? mi is el akarjuk csórni:P
A ********** nem igaz , h ez a szr nem képes elküldeni a levelemet!Már 5.szörre próbálom , de semmi gond , happy vok...ugye láccik?????:)))
Nah:
Igen , azt hiszem fog kelleni (bár még az árától is függ), mert az biztos , h nem várom meg , amíg megjelenik magyarul.Az még min. 5millió év...Akkor már inkább elcuccolok a szótárral a szobámba...:))De nem kell kettőt rendelned, csak add meg a címet/tel.számot,majd én megprób. felhívni....próbálom :)
Hehe, de ezt most nem csak mi szívtuk meg ,hanem az angolok is...sőt , ők még jobban.Mert mi tudunk szerezgetni infókat , de ők meg nem nagyon....és a 11.rész csak jún.ban, a 12. meg 2005 februárjában jelenik meg!!!!!!Szval ezt megszívták szegények...bár akkor mi is.Most komolyan , ha ez így megy , akkor öreganyó leszek , mire kiderül ez az egész...
gyalogbagoly: te hány éves vagy?...most ez nem tom , h h jön ide , asszem csak unatkozom :)
Nektek ki a kedvenc szereplőtök(csak egyet!!!)?(tudom , h már kérdeztem , de agyam kis befogadó képességének köszönhetően+ a lustaságomnak most megint megkérdezem :) )
Hát nem t'om...ha nem túl drága , akkor mindenképpen megéri , mivel nálunk min. 10millió év , mire megjelenik :)
Jajj, nem akarlak terhelni , majd én megxsinálom csak a címet/számot add meg...
Tényleg , bagoly:te hány éves vagy?Na mind1...ez most nem tom , h hogy jött :)
Nektek ki a kedvenc szereplőtök?:)(Tudom , h már 5milliószor megkérdeztem , de mivel agyam befogadó képessége igen kicsi és visszaolvasni lusta vagyok , ezért megkérdezem :) )
Sajnos még nem kaptam választ. Elméletileg árajánlatot küldenek (ha hajlandóak lesznek behozni). Ha megkapom a választ, küldök egy mailt. Akkor majd el tudod dönteni, hogy annyiért megéri-e angolul megvenni, mielQtt nálunk megjelenik. Ha kell, akkor kettQt rendelek (ha úgy jó.) ÉS ÉLJEN AZ "ÁRULÓ"!:)))
Nah...megint én vok...levezetem a fölös energiámat + a dühömet!:))
Miért mindig csak én írok ide?????(Ez még nem a monológom része volt :)) )Nah mind1.
Bazzeg ezt nem hiszem el.Hülye kiscsaj ír nekem egy levelet , h Kurda egy*********stbstb(sok millió csillag) vámpír és , h miért ő a kedvencem és biztos én is olyan hülye vok , mint ő?Hülye vagyok ???<---jó , tudom , h igen, de...:)
Meg különben is, az a kedvencem , aki a kedvencem és nem érdekel v pedig kéne , h érdekeljen mások véleménye?
Áhhh....le******: ÉLJEN AZ ÁRULÓ KURDA SMAHLT!:))
the end :)
Ez nekem sem világos. Remélem, hogy nem felejtett el mindent, ami azóta történt vele, mert az elég szar lenne.
Reggel felhívtam a Librotrade Kft.-t, megadták a könyvimporttal foglalkozó hölgy címét, küldtem neki egy mailt és most várom az árajánlatot a két legutóbbi könyvre. Ha azt mondja, hogy mehet a dolog, akkor már nem kell sokáig agyalnunk a miérteken. (Nem vagyok türelmetlen.):))
Na , re mindenki.
Gyalogbagoly: köcce az infókat...miután írtam a választ elolvastam mégeccer és asszem sikerült nagyjából megértenem az utcsót is ...mind1.
Mivel itt olvasták többen, amit gyalogbagoly küldött(3an?rekord!:) ) , ezért itt teszem fel a kérdést:
Az idézetben volt a Harkatnak (khm :) ) az a mondata , h :How
much time has passed since I was put to death?
Ez most ilyen költői kérdés-szerűség volt (de jó , h járok irodalomra :P) v tényleg nem tudja , mert visszament ******...v már itt mindenki tudja...ja persze...szval:Kurdába?
Mert ezt így nem nagyon vágom , h most csak úgy eleresztette v tényleg nem tudja....
Na és ki az?
Mert sztem Toffy is szeretné tudni ,más meg nem nagyon jár ide...ha meg mégis , sztem addigra már annyit reagálunk arra az infóra , amit LE FOX ÍRNI:) , h nem látja...naaaaaa:)
Különben is: ki az a hülye ,aki nem kíváncsi rá , h mi fog történni?:)))
Én is türelmetlen természet vagyok, szóval küldhetnéd:) címem zsuzsi524316@freemail.hu
Biztos IRISZKE is kap majd az alkalmon...honnan szerezted a részt?(hátha tudnánk többet is, bár nem hiszem)
Szóval, akkor ide is beírom. Ha akad olyan, akit érdekel a 10. rész pár sora a lényegből, szóljon és elküldöm neki. Talán van még, aki nem látta és kíváncsi (és főleg türelmetlen) természete van. IRISZKE, akkor neked kell?
Ok szerintem is Steve az , mivel az angol fórumon is olyasmit írtak , h lehet , h Leonard megnyeri a háborút?Nos , én más Leonardot nem ismerek.és különben is : ha már régebb óta elment "vérszipolykodni" , akkor miért "öregedett" meg?Mivel a könyvben is azt írták , h később vérezték meg a Vérszipolyok Urát, ezért....áhhh...bár végül is bárki lehet!Annie.....nem hiszem!Az nem túl vszínű...meg most komolyan, az a csaj nem úgy néz ki , mint aki képeslenne megölni egy embert!Bár...mindenki változik (még a Kurda is :))) )
Jaja , ezek jó kérdések...
Bárcsak lehetne tudni rájuk a választ...:(
Egy másik fórumon (IRISZKE, ott is láttalak:)) találtam pár érdekes hozzászólást. Asszem, itt még nem vetQdtek fel.
Pl. Kampós kontaktlencséi. Steve rakosgatta be Qket? Mert egyedül biztos nem próbálkozott, különben már nem csak a kezei hiányoznának.:))
És mi a helyzet Evanna eltqnt testvérével? Lehet, hogy Mr. Tall az?
Már régebb óta ezt gondolom, és kitartok mellette: Steve Leonard az! Bár hallottam olyat is, hogy Annie, meg hogy tuti nő, tehát esetleg Debbie...még az is felmerült, hogy Sam Grest, de ezt a lehetőséget kizártuk:)
Ahogy mondod :)))
De azért jó lenne tudni , mert 1/4 év az azért sok egy picit.:(
Szerintetek ki a Vérszipolyok Ura?Nekme van egy tippem a fórum + magam alapján , de nem akarok nagyot égni....úgyhogy vki nem tippelne előttem..ha esetleg ugyanarra tipelünk az már nem olyan égés , ha mégse :)) (ugye milyen cseles vok?:)) )
SZÜNET!JUPPPÉ!:)))<---ilyenkor vok el :)