Ez igaz, méghozzá nagyon. JO csak porbálkoztam. :)
Ezen el is gondolkodtam. Nincs valami kifejezöbb az agyamentre? Valami szo amit leirná azt hogy mekkora faszok vagyunk valojában? :) Ide ténlyeg a kira kell bazz, ö mondana egy csomot kapásbol. A fasz cetliket is kéri tölem folyamatosan.... De én jofiu vagyok és nem adom neki! :)
Detto. Nekem is megjött hozzá a hnagulatom. Majd hozok ide is be valami dreamwivert meg ilyen fasságokat, aztán lehet itt is nyomni ugyis unatkozom. :) Hja és már van CD az NT-s gépben!!!
Hmm. nem tudom mit akartam irni de tökmindegy. Iki beszél itt mellettem és fassetuggya hogy mi van. Kicsit fáradok. Kéne most nekem EGY csaj. Egy valaki. Csak egy most nagyon.
Nagyon teccik ez a BKW Blog Project, az agyament hármak. De igy ahogy van. Illetve én az "agyament hármakat" átváltoztatnám Három Amigora. Már csak a tequila miatt is. Default pia mint tudjuk. :)
És akkor szerintem válaszoltam is honnan van az aláirásom. :) Na kápis?
Én nem mert a hireik.... Khm... Finoman szolva nem az én oldalam felé huznak. Kicsit jobbra tart ami engem zavar. De mindegy. Hja és a tudomány topik! Pff. gáz bazzeg. Na mindegy.
Egyébként már abuzáltam Kriát a blogokkal de nem nagyon kapott rá a témára. Kár. Pedig ez ténlyeg az ö mufaja. Legyen Top3 is, kiváncsi vagyok ki lenne mindig az elsö helyen... :)) Természetesen karakterekben kellene számolnia, és nem hozzászolások alapján!!! :)
Ehh. Akkor jau. Csorikám. Ebböl is látszik ki hányszor használja ezt a takony forumot. :) ÉN is elgondolkodtam egyébként a passomon. De szerencsére mindenhol UGYANAZT használom, igy mákosnak érezhettem magam azért hogy sikerült belépnem. Ha nem jutott volna eszembe megbasztalak volna ezzel a fika oldallal együtt. :))
mindig arra vágytam, hogy saját topicom legyen. csak sose találtam okot rá. végre van egy. és vedd tudomásul, hogy állampolgári kötelességemnek érzem, hogy szanaszijjel offoljam eztet is!!!!!
amúgy meg ki a franc olvassa ezt rajtunk kívül? a tcerhno gyermek, aki nem tud szólni, mert már megin elfelejtette a jelszavát..:-)
Megmondom az öszintét felcsigázodtam egy picit. Tényleg régota akarok egy ilyet, de még az alap blogspotost is lusta voltam végigcsinálni. :) Szal fasz kivan. Kria sztem sokat tud hozzátenni grafikai szempontbol, sztem neked is "mutatta" párszor a viedoit... :)) Na azok nem voltak rosszak. Flash szinten ha lesz benne, megcsinálom az animot, ö meg a rajzokat. Szal nem gond. Valami alap banner kéne azért...
Hmmm.... Ezt a számot valahol jol láthatoan, és dizájnosan be kéne épiteni a háttérbe. Vagy rosszul gondolom? :)) Persze a poént sosem irnánk le, kell egy kicsit misztifikálni is. :PPP
Igen erre gondoltam. Hazamegyek szerintem nem alszom hanem nekiállok megcsinálni valami kis alap fasságot. (Mondjuk nemtudom honnan szerzek progit még egy word sincs fennt. Sok fazs játék :))) Kriat abuzálom levélben majd, elmondom neki a dolgokat. Bár elég sztem ha idejön. Te is nyomd az ötleteket. Pl a föoldalra. Sztem az pl ne ugy legyen megoldva hogy belépé után, hanem ugy ahogy az összes blognál, kapásbol látszodjon a napi agymenés. Aztán lennt el lehet dugni egy kis belépés gonbot, vagy admint vagy mittomén. Szal éted. Nem tudom itt mennek-e a htmlek igy itt egy link tanulményozgasd majd ha ráérsz. Ráérsz...
www.blog.lap.hu
Magyar bloggyüjtemény. A legtöbb alap blogspotos cucc, persze én ennél kreativabb gondoltam, viszont vannak nagyon jo megoldások azokbol lehetne meriteni. De az alap az amit leirtam. Föoldalon az agymenés, valahol a menü, elrejtve meg az admin. A többi már csak részletkérdés. Persze nem olyan szintem hogy minden ömlesztve de ha az alap vázat ilyenre megcsinálod kisérleti lyelleggel akko el tudunk indulni innen. Ehhez nem is kell nagy dizájn jo lesz a fekete háttér fehér betü is. :)