Mi az, hogy semmi különös?! Szenzacios startot vett a tabori darab irasa. En felvillanyozodtam. Ami a reszvetelt illeti, en a letszammal ki lennek bekülve, voltunk vagy heten is, csak a tinik vs. vénebbek korosztályos eloszlásán lehetne javitani, a tulkeppeni taboros korosztály 2 fövel kepviseltette magat, a maradek 20-on felül. Ami nem nagy baj, csak megiscsak az elöbbieknek szolna a tabor... Ugyhogy aki meg tud 20-on alul embert hozni, az tegye meg legyszi! Aki ebben a kategoriaban él es olvassa ezt, az meg jöjjön legközelebb (febr. 25, szombat, du. 3).
Egyebkent tenyleg jo volt, még Monori Márti is befutott retro-nosztalgia jelleggel Juhász Fecóval a végére es rengeteg csinos és értelmes huszonéves pályakezdő topszingli. (copyright by Nagy N.)
Fecónak meg én is boldog szülinapot, igazan mondhattad volna szombaton, akkor erre is koccinthattunk volna egyet!
Cemmi különös, kevesen voltunk és csak a könyvtáros része érdemleges mer Winyóba végül nem is mentünk, mármint a Jónás a Gabi a Juli meg én. Télleg Kata ti hová mentetek Fecóval? Én arról lemaradtam úgy agyilag ha volt is említve. És kocsmaszagom meg tényleg lehetett mert anyu is mondta :)
Kedves Kata:) A kettő között nincs összefüggés. Na szóval levágom a hősnyavalygót: egész nap a gép előtt gúvadtam, írtam a szakdogámat. Szerdán le kellett adnunk a másik vázlatát,amire visszaírt a tanszékvez.h., hogy: "Tisztelt Hallgató! Ugye nem gondolja komolyan, h ez egy szadolgozati témavázlat?" Komolyan elgondolkodtam, h visszaírok neki, h de. Ráadásul uaznap kiderült így dipl.osztó előtt 4 hónappal, h a mi évfolyamunktól kezdve csak 1 diplomát kapunk, nem kettőt. De azért nyugodtan államvizsgázzunk kétszer, töltsük le a két gyak-ot,stb. De gondolom, mindenkinek megvan a maga problémája, szóval nem akarom sajnáltatni magam. De h jót is írjak,ezen a 7en elkezdtem a gyak-mat, és nagyopn tetszik. Egész 7en polgármestereket meg teleházas Marika néniket hívogattam, már van sajátkódom is!! Jövő7en meg megyünk terepre. Ja,akinek nem újságoltam volna még, a Főtér c. műsornál vok,az m1-nél, és tök aranyos mindenki!
Aha, de hozzászólás után újra megjelent: piros könyvjelzőből fekete itt a könyvjelző vált. Viszont újabb sikrélményem van, találtam fent egy könyvjelző törlése ikont, rákattintottam, így minden megy a régi kerékvágásban. Ma is tanultam valamit... Szóval ha valami hasonló problémátok van, kérdezzetek bátran:)
Bocsi, én addigra feladtam a harcot.
Na szóval hozzászólás után a válasz, megnéz ikonok mellett megjelenik a könyvjelző is (=bizgentyű), én arra kattintottam, de ha csak olvasgatunk, nincs is itt. Erre most jöttem rá, és örömmel nyugtázom, h nem tettem tönkre a rendszert.
Hát az lehet Eni... megártott neked az a mese-tantárgy, és csak most jön ki a rossz hatása. :-) Mit jelent az hogy ha innen egyszer hazajutsz? Csak nem valami "katarktikus élmény" ért? (Á la Németiné) Az ötlet különben jó.
Milyen bizgentyűre kattintottál, Gabi?
Peti azt a darabot megnézzük, ezer éve nem voltam szinházban meg hasonló helyeken, feltámadt a kultúréhségem. :) Igaz, h holnap megyek, de egy élmény nem élmény. :) Most akkor Márai nem kímélte a közönséget, vagy ti alakítottátok olyan "lélekdöngetősre"?
Próbáljátok pozitívan felfogni a hideget. Egyrész inkább most, mint márciusban (pl mikor márci 15én esett a hódara és maj megfagytunk az ünnepségen, emléxel, Eni?), másrészt ez egy szép és egészséges idő (megöli a randa bacikat), harmadrészt legalább tűz a nap és nincs az a szürkeség a hideg mellé, negyedrészt jó meleg sapka, sál, kesztyű, forraltbor, miegyéb és máris nincs semmi baj. :)
Füles elvesztette a ekete bizgentyűjét de sacond-hand Micimackó megtalálta és most mind elmentek meglátogatni Bagolyt aki bizgentyű szakértő. De holnapra oda érnek Róbert Gidához aki nagyon okos és majd mindnyájuknak segít valami hasznosabb dologba ölni felesleges energiáikat. Lehet hogy valami gond van velem ma reggel.....
Bocsi, ez most közérdekű: rákattintottam arra a könyvjelzős bizgentyűre csak úgy játsziból, befeketedett, és nem tudom kiszedni. Most mit csináltam vele?
Titokban abban biztam, hogy nem lesz jelentkezö a szombatra es meguszom a tabori darabra keszülest, most mar kezdek kicsit berezelni, hogy muszaj lesz csinalnom valamit...
Gabi kerdesere felelve, a bemutato felemasra sikeredett, en nem voltam teljesen elegedett magammal, közönsegnek tetszett, az igazgatomnak nem. Igy kisebb huzavona utan kivonultunk a szinhazbol, es mivel az egri müveszetek haza meg örömmel hivott, at tettük oda az elöadasokat. Februarban minden szombaton lesz 19 oratol, 4, 11, 18, 25. Márai Sándor: A játékos. Monodráma, 1 ora hossza, tömeny verses filozofia, nem habostorta, mint az elet sem. A müveszetek haza telefonjat nem tudom, de ott lehet jegyet elrakatni, aki nem riad vissza egy nagyon kemény szinhazi elmenytöl. Nem kimeltük a nezöket.
Ha egyszer innen hazajutok minden hétvégén lemegyek 60ba kocsmázni ha kell ha nem. Felétek is ennyire irtózatosan hideg van? Mínusz 17 fok fényes nappal. Megőrülök.
Kisanyám! A poszt-névnapi nagy szeretet-parádé után emlékeztetnélek, hogy ősszel azt ígérted, csúcs-csajokat hozol Pécsről Nyugat-Mátraaljára; szeretnénk megkérdezni, hogy mikor válik valóra a régiók eme régen várt találkozása? Vagy mi ennyit jelentünk neked, akikkel csak úgy el lehet szórakozni? Olcsó játékszereid vagyunk, second-hand rongybabák? Egyébként pozitíve legalizálhatod csínytevésedet, ha tavasszal magaddal viszel Dániába. Ingyen. P.
Köszi a névnapos köszöntéseket!! Én is épp beesek majd szombaton, mert Szekszárdról érkezem, de szeretnék elmenni ha tudok a könyvtárba, ha oda nem is akkor a Winyóba..
És helló mindenkinek, már olyan rég írtam! Sancika neked is.. :-))