Keresés

Részletes keresés

hal9000 Creative Commons License 2004.03.05 0 0 49491
Kész a lakás, hurrrrááá. Csinálok 1 csomó fényképet, és elküldöm Neked jól!
Előzmény: bobus (49486)
bariX Creative Commons License 2004.03.05 0 0 49490
mail ment.
Előzmény: Törölt nick (49488)
bariX Creative Commons License 2004.03.05 0 0 49489
kedves bobus,
köszönöm a tippet, át is másoltam a levelem...
üdv: bariX
Előzmény: bobus (49484)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49488
bariX, talán egy nő nőgyógyászt kellene megkeresned. Ha gondolod, adok neked telefonszámot, nevet, csak íj egy mailt az itteni emilemre.
Előzmény: bariX (49483)
ecccsi Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49487
szia Bobuska!
hol tartasz a ciklusban, kb középtájt, nem?;-))
nagyon drukkolok neked!!
Előzmény: bobus (49486)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49486
Pedrus, ez nagyon szepre sikeredett!!:-)))
(a munkahelyemen nem lattam a fotot, azert csak most dicserem:-)))
Előzmény: Pedrera (49473)
ecccsi Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49485
Pedrus, ez GYÖNYÖRÜ!!!
megvan az új szakmád! szólj ha már nyitottál boltot!:-))

Döby, köszi aranyos vagy:-)
ami igazán zavar az a bizonytalanság. tegnap írattak velem 2 levelet, és az egyikre azt mondták jó, a másikat meg nem értettem mit kell írni pontosan úgyhogy nem is lett jó. ezt a jövendö fönök egyik munkatársa csinálta, a fentieket mondta és ma köszönésen kívül nem szóltak hozzám. utálok várni! ebböl még május is lehet ahogy halad a dolog:-(((
a bankos ismerös felhívott hogy egy másik bankos ismeröséhez beajánlott, beszéljek vele. hát hiszem ha látom... szívesebben maradnék itt, de hónapokat nem fogok várni. ha ez a másik bank bejön már lépek is.
holnap is lett volna egy interjúm, de inkább lemondtam mert Dunaharasztiban van, és a sokutazós munkából köszönöm inkább mégse kérek.
hétfön pedig 12órázom mert a munkatársnöm szabira megy. szerencsére csak 1 napra:-)

Előzmény: Pedrera (49473)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49484
Huuuhhhh..

Kedves bariX, szerintem a problemaddal nem biztos, hogy a megfelelo topikot kerested meg.
Ha valakik tudnak segteni, akkor azok a Meddoseg Lombik...c. topikba irogato lanyok, akik tovirol hegyire ismerik a meddosegi kozpontokat, es az ott dolgozo, kulonbozo nogyogyaszti problemakra szakosodott orvosokat...Oket kellene megkerdezned, mi itt nem hiszem, hogy tudunk segiteni..en legalabbis nem:-((!

Sok sikert!

Előzmény: bariX (49483)
bariX Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49483
sziasztok,
gondoltam, 1 picit feldobom a topicot a történetemmel, és remélem, esetleg valaki tud nekem segíteni. bár már elég "öreg" vagyok ahhoz, hogy tudjam, mindenki csak önmagán segíthet igazán.
úr ég, hol kezdjem?? talán az elején...
nagyon pici voltam, amikor a nagybátyám (alkoholista, értelmifogyatékos) megerőszakolt. több esetben, több éven keresztül. mivel nem a szüleim neveltek, és egy végtelenül zárkózott, félénk gyerek voltam, senkinek sem mondtam el, egyrészt mert féltem a büntetéstől, a veréstől (teljesen meg voltam félemlítve), másrészt pedig annyira zárkózott voltam, hogy egyszerűen senkivel sem kommunikáltam. amikor a suliban már mindenkinek megjött a menzesze, akkor kezdtem el gyanakodni, hogy velem nincs minden rendben. 17 éves koromban sikerült magam rászánnom arra, hogy elmenjek egy nőgyógyászhoz. borzasztóan féltem. úgy gondoltam, hogy a megerőszakolásnak valami köze lehet ahhoz, hogy nem menstruálok, ezért félve, de elmondtam az egész történetet. a doki nem volt túlzottan beleérző, egyáltalán nem kaptam meg azt a lelki támogatást ami megkönnyítette volna a helyzetem. a vizsgálat úgy zajlott, hogy odacsődítette az egész orvosi kart, akik körbe álltak, a dokim pedig közben szörnyülködve mondogatta, hogy úr ég, ennek a lánynak nincs is méhe, ebből sem lesz gyerek...
iszonyatosan megszégyenítve éreztem magam, némán folyt a könnyem, legszivesebben menekültem volna. a konklúzióm az lett, hogy soha többé nem megyek orvoshoz, úgysem lehet gyerekem, stb.. bezárkóztam. pár évre. nem foglalkoztam a problémával. amire nem gondolunk nincs is. aztán megismerkedtem a férjemmel. elmondtam neki a történetet, majd ismét elővettem a bátorságom, és elmentem orvoshoz. természetesen ismét nagyon féltem. megint el kell mondani. ráadásul mit fognak gondolni rólam, hogy x éves vagyok, és még mindig nem menstruálok, és ennyire elhagyagoltam a dolgot, stb... no mindegy, erőt vettem magamon. hála az égnek a genetikus nagyon jó fej volt, átestem pár vizsgálaton, laporoszkópiás műtéten, kiderült, hogy fejletlen a méhem, az egyik petefészkem hiányzik, a másik is pici, de vannak benne tüszők. kaptam gyógyszert, aminek az lett a következménye, hogy 20 napig véreztem. utána pihentetni kellett a kezelést. immár 3 éve nem mentem vissza. mert ismét bezárkóztam. mert félek. mert hülye vagyok. mellesleg a nőgyógyász itt sem nem volt szimpatikus, ezért is olyan nehéz most ez a helyzet...
közben fel is adtam a dolgot, bemagyaráztam magamnak, hogy nem lehet gyerekem, az egész nem éri meg, stb...
aztán elindultam egy lelki úton, és most már TUDOM, hogy lehet, hogy csak rajtam múlik, csak AKARNOM kell.
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy tudtok-e ajánlani egy olyan meddőségi központot, olyan nőgyógyászt aki mestere szakmájának, aki elég figyelmes, türelmes, kedves, megértő, stb...
mert egyszerűen félek elmenni egy idegenhez, a régi dokimhoz meg nem merek visszamenni, mert nem mentem vissza 3 évig, és egyszerűen képtelen vagyok a szemébe nézni.
bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de egyszerűen ki kellett írnom magamból...
köszönöm.
hal9000 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49482
Bobuska nem írtál nekem.... (igaz én sem Neked)
Előzmény: bobus (49477)
hal9000 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49481
Bobuska nem írtál nekem....
Előzmény: bobus (49477)
hal9000 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49480
Egy jó topicon (mint pl ez) szvsz nincs offtopic (exl. politika)....
Amúgy a vízbázisú festék sem gáz, ugyanolyan tartós.
Előzmény: Pedrera (49478)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49479
Engem erdekel! Es ugyis mindig olyan kevesen vagyunk itt, ez mar nem is annyira csak babas topik:-))

Johetnenek mar vissza a regiek, akik lassan "kistesoznak"!:-))

Előzmény: Pedrera (49478)
Pedrera Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49478
köszi :-) aranyos vagy. még lenne mit javítani rajta, látszik is picit, hogy az alapszín (a halványsárga) picit csíkos maradt, nemtom mit csináljak vele.

na meg azt is elszúrtam, hogy vizes alapú festéket meg lakkot vettem, biztos ez kevésbé tartós...

na de ez aztán marhára nem babás téma :-) és biztos nagyon érdekel mindenkit :-)

bocsánat!

Előzmény: Macskacicó (49476)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49477
Hal, csak javallani tudom a Kisteso programot...:-)))
A felujitas akkor lesz, ha hazamegyunk, mert bar Apukam tuti vallalna a lebonyolitast, de helyettunk nem valaszthat ki anyagokat (eleg nehezkes), nem varhatom el tole, hogy szervezze a konyhaszekrenyt, megvegyen mindet, stb. Ja, es raadasul a szuleim az orszag masik feleben laknak..

Igy most mindent megtervezek, megprobalok idopontot egyeztetni olyan mesteremberekkel, akikre mindenkeppen szukseg van, Apu mar intezi a tavhot (radiatorcsere), es egyebek...
Aztan majd indul a buli, ha otthon leszunk...
Jaj, es van meg par kerdesem, de azt hiszem nem irtam levelet...ugye nem?? olyan feledekeny vagyok mostansag..:-((

Cico, igen nagy valoszinuseggel julis legvegen koltozunk!

Előzmény: hal9000 (49475)
Macskacicó Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49476
Szegény Bendi, hát, emlékszem, gyerekként én sem szerettem az orrfújásit.:(
Mikor is költöztök? Bocs, de erről lemaradtam. Napok, hetek, hónapok kérdése?

Pedrus, Te egy őstehetség vagy!:))) nagyon szép és ahogy látom, hasonló az ízlésünk, én is az ilyen visszafogott, kellemes látványt szeretem.

Előzmény: bobus (49474)
hal9000 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49475
Szijjjja Bobuska!
A kistesó progi miatt kissé irigykedem :-)))) (mármint a program, nem a kistesó :-) )
Hogy lesz a felújítás? Amikor hazaköltöztetek, vagy elötte McSzervezed?
Előzmény: bobus (49474)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49474
Koszonom kerdesed, vagyogatok...dolgozom, de lelekben inkabb mar a hazakoltozessel foglalkozom:-)))

Bendi jol van, Kisteso allando program, majd csak egyszer osszejon!

Most orrfujasi veszkedeseink vannak..nem akarja fujni az orrat..:-((( Nem tudjuk ravenni, csak kenyszerrel..

Előzmény: Macskacicó (49472)
Pedrera Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49473
megnézheted :-)

íme:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

ez eddig az egyetlen művem, tegnap du rittyentettem, amíg Vero aludt :-)

hát nem mondom, hogy profi munka, de elsőre egész jó.

Előzmény: bobus (49471)
Macskacicó Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49472
sziasztok!:)

Pedrus, jó!:) alig várom, hogy megnézhessem!
Bobuska, hogyan vagyol? Bendi? Emlegeti még a kistesót?:)

Előzmény: Pedrera (49470)
bobus Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49471
Nem lathatnank mi is az eredmenyt??:-))

Sziasztok, jo reggelt!

Van valakinek ujabb hire Boharol?? Remelem jol vanna, es lara eszik mint a gep!:-))

Emma, minden jot a vezeteshez!:-))

Előzmény: Pedrera (49470)
Pedrera Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49470
sziasztok!

én is nagyon kíváncsi vagyok Kisbóhára :-))

Cicókám, elküldtem mailben a művet, egészen jó lett :-) köszönöm a segítséget!

CSajok, Cicó megtanított dekupázsolni :-) online tanfolyamot is vállal :-))

Előzmény: kicsi Emma (49469)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.03.04 0 0 49469
Csatlakozom, én is várom a beszámolót és a képeket! Biztosan gyönyörű a kis Bóha-Lara!

Kinga, szolidarítok Veled, mint látod, én is hajnalban keltem (5-kor). Na, jó, nem igazi szolidaritás, mert muszáj volt: megyek vezetni. :( Már úgy szeretnék túllenni rajta, nagyon fárasztó. Nade már csak három alkalom...

Döby Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49468
Ú, nem irigyellek és nagyon félek tőle még mindig, pedig már van gyakorlatom benne.

Cicókám, én is nagyon várom Bolhikát, hogy élménybeszámolózzon.. :-))

Előzmény: Törölt nick (49466)
Macskacicó Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49467
Kingus vérvételre megy:)

Csajok, én már úgy várom Bolhaanyát, hogy meséljen, meg képeket szeretnék a kiscsajról! Milyen boldogok lehetnek!:) Remélem, nem fáj nagyon a sebe. Gondolom, hétvégére hazamehetnek, nem?

Előzmény: Döby (49465)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49466
Megyek vérvételre:)
Előzmény: Döby (49465)
Döby Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49465
Szia Kingus!
Reggel óta próbálok válaszolni neked, de nem megy. A Zindex monnyon le! :-((
Csak azt akartam megkérdezni, hogy miért kelsz hajnalban holnap?
Előzmény: Törölt nick (49464)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49464
Én is itt vagyok, küzdöm rendesen az alacsony vérnyomásommal, nem segít semmi. És már előre fázom a holnap hajnali keléstől:)
Előzmény: Döby (49463)
Döby Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49463
Hát ez helytelen! ;-)))
Képzeld szerettem volna felvenni a tőled kölcsibe kapott blúzt (merthogy végre van pocakom), erre mellben kicsi. :-(( Olyan szomi lettem, pedig nagyon csinos.. A fehér naciba viszont beleférek, de még -sajna- nincs olyan idő, hogy hordhassam... Tavaszt akarok, de azonnal!
Előzmény: Pedrera (49462)
Pedrera Creative Commons License 2004.03.03 0 0 49462
én szívesen megszánnálak :-) de nem hiszem, hogy az elkövetkező 8 hétben babás leszek...

többiek? Merre?

Előzmény: Döby (49461)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!