Láttam az utolsó két meccsből pár frame-et, és Mörfi a fénykorát idézően jól játszott, ahol kell, merész hosszúkkal, ahol kell, finom pontossággal és pozícionálással.
Sok év alibizés után egyértelműen másodvirágzását éli, ezt a világranglista 4. helye (és az 1 éves lista 2. helye) is mutatja.
Nyilván sok függ a sorsolástól, de jó VB szereplést várok tőle.
Murphy nagy győzelmet aratott, pedig eleve hátrányban volt: amíg Wilson egy napot pihenhetett, addig ő előző nap egy döntő frame-es kőkemény, éjfél utánig tartó elődöntőt nyert meg Selby ellen. Mégsem látszott fáradtnak.
Ryan Day, de ez se volt elég a továbbjutáshoz.Én pl. még sose láttam 16 pirosas total clearance-t pedig pár száz óra snookert néztem már. A kommentátorok se emlékeztek ilyenre.
A ma délutáni meccs nagyon magas színvonalú volt, Murphy 0-4 -ről jött vissza, 4-4-gyel mentek pihenni. Este izgalmas lesz. Ők ketten a legjobb extension játékosok, van egy kis verseny ebben is, Murphy már rontott, Wilson még hibátlan.
(Ebben a videóban Carter első lökése: miért azt lökte, hogy piros-fekete-piros egyenesen, az neki tulajdonképpen "biztonsági érzet", hogyha Wilson megindult volna, akkor azt meg kellett volna oldani. Nyílván nagyon vékonyan akarta találni, de ez veszélyes volt. Maradt volna egy nehéz jobb közép Wilsonnak, de lehet én falról próbáltam volna erre lökni, tempósan.)
Jó volt ez a meccs, Ding nagyon összeszedett most. Vicces lett volna ha az utolsó frame-ben megcsinálja a 147-nél nagyobb break-et de sajnos nem jött össze.
Tour Championshipet (aminek semmi köze a PTC-hez, az a Players Championship (szezon legjobb 16-ja)) sose adta az Eurosport, nem is fogja, az ITV nem engedi ki kezei közül ezt a tornát.
Nem is tudtam, hogy Hendry a Masked singerben volt, meg is büntették érte mert nem árulta el, hogy miért mondja le a tornákat : cikk és YT . Nem tudom miért van erre szükségük, egyszer Davis is elment az I'm a celebrity get me out of here-be.
O'Sullivan megint baromságokat beszél, kevesli a pénzt, konkrétan lehülyézte a vezetőket. A szokásos nyavalygás amit pár évente előad : LINK.
(Már első napon ott volt az a 2-3 széksor, de azért kipofázta a WST, hogy "addig nem tudunk nézőket beengedni, de majd utolsó nap igen". Mi volt akadály? Logisztika, személyzet? Hagyjuk már ezt, komolyan. WST rápróbálta embereket vezetni a matchroom streaming oldalra, ami fizetős.