Somogyit én is hallattam csak, de a magas posztos magyar meg evidens, egyszerűen kevesek lennénk ott, pláne hogy Vidinnek elég komoly céljai vannak idén.
A minőségi magyar magas igencsak érdekesen hangzik a piacot ismerve. Omenaka? Golomán? Maronka? Filipovity? Ha 4 jól kereső légiós+Somogyi+Lukács+minőségi magyar magas, az egyrészt elég combos, másrészt ha harmadannyi ha nem :), elég jelentős költségvetés-emelkedést is jelent.
Kíváncsi vagyok hogy melyik külföldi bajnokságban fog végül kikötni. Én sem a Paksi, sem az Albás storyt nem hiszem el. Ennyire nem köpheti magát szembe, hiszen mindig is a "legmagasabb szinten" szeretett volna játszani...😔😉🙂😃😂
Igaz, de régi harcostárs mellé menne. Ott nagyon nagy szükség lenne magyar játékosra, hisz kb Voja van csak (meg Krivi lesz, ahogy hallani). Pénz gondolom ott is lenne rá.
Sztem idén is kb. emiatt nem volt esélye részükről a döntőnek. 6 emberrel ma már nem lehet...
Ahogy hallani, Balsayt nagyon vissza szerette volna vinni az Alba. Csak gondolom Ádám még élénken emlékszik az érthetetlen mellőzöttségre, így marad Oroszlányon.
Kérdés hogy ez az "all in" mire elég, és mire garancia ezen a borzasztóan szűk piacon?? Elvileg Vidin a légiósokra kért egy garantált minimum összeget,... meg is kapta. Ahogy hallani nem is keveset... Kíváncsi leszek,ha nem jön meghatározó magyar, akkor milyen minőségű légiósaink lesznek. És hogy ez a recept ( hogy inkább légiósokra fordítunk nagyobb összeget, és nem magyarokra... már ha valóban nem érkezik jelentős magyar erősítés persze...az hogy most "direkt" vagy kényszerből mindegy..) mennyire fog beválni...🤔
Sztem csak addig nem ildomos, ameddig az eddigi csapata még valahol versenyben van.
Benke távozását már bejelentette a Falco, és a közleményben említett új szerepkör magyar csapatot enged sejttetni. Reálisan nézve ez Alba vagy Paks (egy szolnoki visszatérést esélytelennek tartok, de persze tudjafene :-) )
Vagyis akkor Szlukasz az Olajba megy, és Révész meg marad 500 millióért.
(azért ez a lefújt paksi sajtótájékoztató nem semmi. jó lenne tudni, hogy a vezetőik vettek készpénznek valamit, ami megállapodásnak nem nagyon volt nevezhető, vagy a játékos táncolt ki úgy, ahogy úriembereknek azért nem illik)
Az olaj tegnap bejelentette Vidint. Ez azt jelenti, hogy van pénz a csapatra. gondolom ez némi mozgást idéz elõ a jatékospiacon... Azt is el tudom képzelni, hogy Csõszek tolnak egy all in-t most, hogy van mire építeni.