az érzelmek nélküli gépezettel(az összes giga-banda az, ne legyünk naívak...) semmi bajom, inkább azzal, hogy a DALOK hiányoznak az elmúlt 1-2 lemezről
a hosszú nótákat meg kéne hagyni a dream theater-nek és tsainak
a final frontier lemezt kb másfél éve fel sem dobtam, pedig megvan 2 féle cd-n és a dupla lp is be lett gyűjtve :)
sehol egy evil that men do, vagy egy only the good die young, hogy két óriási chlagert említsek
ez a maiden sör bevezetése tovább erősíti a kényszerképzetem hogy ma a maiden egy érzelmek nélküli hatalmas gépezet. jó lenne egy dickinson szólólemez vagy valami "más" mert valahogy kiveszik valami a bandából..
Elado Iron Maiden koncertjegy a szlovakiai Topfestre (junius 27) utazasi lehetoseggel (oda-vissza)
Surgosen elado egy sima allojegy a junius 27-i Iron Maiden koncertre, a szlovakiai topfestre. Bereltunk 8 fot befogado kisbuszt, mely a koncert napjan del-koruli orakban indulna Budapestrol, attol fuggoen hogy milyenek az aznapi fellepok a fesztivalon es hogy az embereket mi erdekli. Visszaindulas a koncert utan kozvetlenul, ejjel. A jegy csak a fuvardij-potlassal egyutt veheto meg. A jegy ara 9000 forint valamint 8000 forint a fuvardij (egy szemelyre), tehat osszesen 17000 forint. Erdeklodni a kovetkezo emailen lehet: otigkd@gmail.com Szemelyes atvetel Budapesten lehetseges.
ünneprontó leszek, a szigetre csak ne jöjjön a maiden...2 orbitálisan sz...r hangzású koncert után szeretném őket ismét rendes körülmények között látni, az már a magyar koncertszervezés problémája hogy érdekes módon ide senkit nem éri meg elhozni, meg persze az is hogy nincs egy normális fedett helyszín mondjuk a pecsa és az aréna közötti méretben, budapesten.amúgy ha nem jön a maiden, az nem csak a szervezők miatt lehet, nyilván egy ekkora produkció ma már nem jön el kétfillérért, azok az idők elmúltak, profitmaximalizálás mindkét oldalon, üzlet az egész.ami nem lenne baj, ha nem a rajongók szívnának emiatt.nem Steve Harris dönti el személyesen hogy nincs kedve hozzánk eljönni, ha nem kapnak olyan feltételeket és pénzt akkor nem jönnek, a management dönt.szóval én egy arénában látnám őket szívesen, de nincs szervező aki jelenleg itthon ezt be merné vállalni egyedül.jó hír: valszeg jövőre új maiden lemez (Bruce mondta), és az is lehet hogy idén lesz Bruce szólólemez is (állítólag Roy Z-vel dolgozott nemrég a maiden turné mellett/alatt).ui: ha mégis jönnek a szigetre, ugyanúgy elmegyek;) majd mérgelődöm utána...
Ez valami akciós jegy volt? Mert már kb 2 hónapja írtad be, én most hívtam őket, de nem is tudnak róla, hogy árulnának jelenleg jegyet a szlovákiai Maidenre... Egyedül a ticketportal-nál mondták azt, hogy lehet náluk jegyet venni, de náluk 9600 HUF... És a honlapon is 30 EUR-t látok elővételben, szóval ez a 9600-as jegyár akár reális is lehet...
Az Anthrax mizéria óta túl nagy a csend.(Persze a 30-a az túl zsúfolt lett volna a Maidennek három (Prága, Bp.?? , Zágráb) koncert egymást követő napokon) Tehát a Park kzárva. Még talán a Szigetre van valami esély, de az idő múlásával ez is közelít a nulla felé!
szerintem(persze cáfoljatok meg, szeretem az anthraxot,de!!!) 1-2 ezer embernél többen nem lennének csak az anthrax-on, akkora helyhez itt nálunk kevés a banda sajnos
Viszont ha tízezres közönségük lenne már rég le lenne rixálva a Papp Lacis koncert. De mivel potenciális fele ennyi jegyeladással kell számolni, necces az egész.