szorriboj, az effajta kreativitás nem az én asztalom... nézz körbe a homasitában az utólagos díszcsíkok "osztályán", hátha találsz vmit ami kitölti a rést.
H! Latom kreativ vagy, erre lenne otleted: KAn az ajto es a kleder kozt szep meretes arok tataong. A kleder az ajto keretenek csak az aljaig er. Kb 1cm az ajto tetejebol takaras mentes. Minden szar falevel, nyarfa virag, ho, etc belesik. Amikor kinyitom az ajtot az egesz beleomlik az utasterbe, persze a fele az ulesre. Lehetene meg1 reteg kledert vagy valamit barkacsolni ra? Thx
a "hátsó" (hosszmotoros kocsiknál) főtengely szimmeringre gyanakodnék, most cseréltünk egy sierrán is. a te esetedben váltó-oldali. látni kéne, az olaj hamar tönkre tudja tenni a kuplungot :(
a másik tipp, hogy a féltengely kihajtásnál szórja az olajat, az meg váltóolaj, nem jobb a helyzet akkor se. utálom reklámozni magam, ford-klubbon már kaptam is érte, de te ismerős vagy, hozd be, megnézzük. (voda2harminc9nulla0tizen5)
Igen, hát egy alulmotorizált családi limuziból soha nem lesz aszfaltszaggató...
Figyu Capri, ha merő olaj a motor oldala, meg a kuplungház teteje is, akkor az hol folyhat? Valszeg valamilyen forgó alkatrész mellett, mert látszik hogy a motorháztető belső oldala, meg a légszűrő oldala is pöttyös, tehát valam szórja oda a trutyit. De honnan?
sajna nemtok segíteni ebben, igaz építünk és tuningolunk autókat, de kicsit másképp :D ha eladod és veszel egy 2 literest, akkor 100E Ft-ból (az áriratás) kapsz 46 lóerőt... 90-136... ezzel semmilyen tuning nem tud versenyezni.
a V6 motorok a következőek: 2.0, 2.3, 2.6, 2.8, 2.8i (Kjet) 3.0 ESSEX és az újabb szériában 2.8i MFI, 2.8i EFI 2.9i EFI és 2.9 EFI 24v (cosworth) a régiek voltak tauban, capriban és granadában, újabbak sierrában és scorpioban. mi építünk caprikat, sierrákat cosworth turboval és 24v motorkkal is, ezek 200 ló felett vannak de 1-2 gyári alkatrész kicserélésével elég jól bírják a teljesítménytöbbletet. ha olcsón tuningolható autót akarsz akkor a sierra a legjobb alap.
az már más kategória :) ellenben egy mondeo árából kijön egy sierra cossie, csak utána kerűl többe. de ha ragaszkodsz a mondeohoz és a leömlőhöz, én megcsinálom neked.
lámpát tuningboltban, leömlőt pedig ne, pénzkidobás és semmit sem ér... lesz a 90 lovadból 92... max 1 hátsodob a hang miatt. ha tuningolni akarsz, ülj át egy 2 literesbe vagy egy V6-ba.
sziasztok.......mondeoII-re keresek hengerenkénti leömlőt és kristály hátsó lámpát...a motor 1.6 Zetec, 5 ajtós....lámpát már mindenhol kerestem de még az e-bay-en sincs
Tudna segiteni valaki hogy a gyári ködlámpába ami H8 35Wattos,hol kaphatnék fehér(jégkék)izzót???a Kocsim Xenonos,de elég gagyi a sárga ködlámpákkal....
Ha valaki képben van a régi fajta, elől dobfékes Transit fékrendszerével kapcsolatban, az kérem csörögjön meg a 30/908-5075-ön. A pofafelújítás során sikeresen elvesztették 2 rugómat, amik persze beszerezhetetlenek. Se újonan, se bontva, sehogy. Ezzel kapcsolatban kéne némi infó (kihagyható-e, mivel pótolható, stb.). A szerelők, akiket eddig megkérdeztem, csak vakaróztak...