Ja még valami, Sulikhoz. Lehet, hogy az ő kedvéért is kipróbálom újra, mert én eddig mindig valamilyen géppisztolyt nyomtam a kezébe, de azokkal elég béna volt. A csomagjából meg ha nem akarod, hogy állandóan berohanjon a sűrűjébe, akkor minden kézifegyvert ki kell venni, mert nekem hajlamos volt a géppisztolyról is átváltani késre. Amúgy én Vic-et másodszorra kihagytam, Cassidy tökösebb gyerek, nem rohangál el, ha lehorzsolja a kisujját.
Nem egészen értem, ezt a hatos-hármas részét a kérdésnek, de a perkjeid megmaradnak, csak a kis ablakban nem mindig látszik, ha már sok van, görgesd le.
Én egyébként most játszottam volna végig másodszor, de a vége előtt három szinttel valamitől bekattant a program és bármelyik mentett állást töltöm vissza az első akciókör után kifagy... Na mindegy, lehet, hogy elkezdem harmadszor is.
Tipp: Próbáljatok meg kislánnyal nyomulni! Ebben a játékban NAGYON nem mindegy, hogy fiú vagy vagy lány! Hátrányát én nem láttam (na jó, az egyik pályán két nő közül csak az egyik akart lefeküdni velem, a másik elhajtott a sunyiba), viszont komoly előnyei vannak.
Az AP pontokat pedig tényleg érdemes 9-re állítani, a 10 szerintem még Gifted esetén is pazarlás, túl sokat vesz el a többi statból.
Elhatárolom magam Kwisacc H. 3. bekezdésében írtaktól, mivel nem itten beszélgettünk. Pedig én minden eszközzel próbáltam letagadni, hogy ismerem (ugye ez érthetŐ), erre Ő ad egy critical Backstabb-et. Most hogy fogunk így mint egy véletlenül valakit kicsinálni valamelyik topicban (pl. Nagypapit vagy ilyen alakokat). Mindenkinek üzenem NE bízzatok meg BENNE (még Drizzt-et is megtámadta).
De ha már itt vagyok egy kérdés: a perkeket amiket kapunk elvesznek, vagy végig ottmaradnak (nem emlékszem a hatos után ott voltak-e a hármasok).
Off
Ha valakit érdekel Kwis ötlete, írjon ide természetesen ez után közkinccsé teszem.
Mindenkinek mozgalmas hétvégét kívánok
OutSider
szia getom :)
igen elővettem, mert a DSoSC csak nem akar kijönni
egyébként meg nem lesz nekem olyan magas AG-m, mert gifted nélkül játszom, elvből (tudom, hogy hülye vagyok, de akkor is) és próbálom intelligens csákóként végigjátszani, főként a poénokra hegyezve (úgyhogy igyexem a luckot is felsrófolni)
közben beszélgettünk itten Outsiderrel és én is rájöttem a kick meg a punch közötti különbségre, csak nem bírtam beírni, merthogy nem tudtam fellépni az indexre
mivel új fiú vagyok, lehet hogy nem mondok új dolgot, de észrevette még valaki, hogy az első faluban, ahol le kell verni egy robotot, a robot a 2001. Űrodüsszeiából idézget? (abból a részből mikor húzogatja ki a memória cellákat a film vége felé) :))
meg van még egy ötletem, de azt csak akkor mondom L, ha már végigjátszottam egyszer, és lesz még bennem energia :)
Nos az én karakterem egy értelmes beszélgető lény :)) (volt valamilyen film is róla, ha jól emlékszem a címére valamilyen Rambo).
Szóval: ST-9; PE-9; EN-4; CH-4; IN-7; AG-8; LU-6; Heavy handed; Gifted. Az első perk pedig amit felvettem a Bonus HtH Dam.
Sulikkal kapcsolatban lehet, hogy ki kell venni a kezéből a kalapácsot, mert azzal alszik kel stb..
Újabb kérdés: nem tudjátok hol van egy ásó, mert szeretném Annat eltemetni (egyik barátom mondta, hogy jó lesz).
Ja még egy kérdés: a Flick nevű pali szemtelenül beszélt velem, ez baj?
Na ennyi
OutSider
Az lehet a gond, hogy két item slotod van, fegyvertelen harcnál azegyik a rúgás, másik az ütés (kick illetve punch); a főképernyőn az akciópontok melletti piros pöttyel tudsz váltani közöttük. Ha majd lesznek fegyvereid, egyikbe kerül a puska, másikba meg az elsősegély, pölö.
Ha 8 ap-vel kezdted, kezd szépen előről, és az agilityt vedd tízre, így az ap is tíz lesz, különben csak kínlódni fogsz. Szvsz. Bár ki tudja.
tudja valaki mitől lehet a következő:
(játék eleje, puszta kezes dominál)
néha a sima strong punch 3 akció pont, néha meg négy, s ennek megfelelően a célzott néha 4, illetve néha 5
és kurrrrrv@ra utállom amikor a célzott 5, mert csak egyet tudok becsapni akkor (8AP)
Ja, igaza van a nagypapinak, amit használtatni akarsz vele, olyan fegyvert, plusz a többi karakterednek a lőszereit cipelheti. De sulik tök béna .233-as nélkül, szerintem addig tökmindegy, hogy mit használ. Ja, meg a customnál vedd le erről a sulik gyerekről a charge-ot, mert így folyton belemegy a sűrűjébe és kicsinálják.
Nagypapi, ghoris az a mutáns sheriff? Erre se emlékszem már. Az meg csak minigunnal bír lőni; de eszem ágába se volt felvenni, mert kurva kevés 5mm-es lőszer lehet találni, ráadásul, tuti, hogy 10 lövésből 8-szor engem lőtt volna szitává. Úúúúúútálom a minigunt.
Hát sulik apó kurvára használhatatlan egészen addig, amíg nem találsz valahol egy .233-as pisztolyt, addig max. lándzsával, meg nagykalpáccsal bír operálni. Vic-nek meg adj egy pancor jackhammert. Sulik .233-assal 2-őt lő egy körben és egy szimpla rablót simán kifektet. Én szentimentális vagyok, és nem cserélem le az npc-imet, akikkel már összehaverkodtam.
Out, mik a karaktered jellemzői amúgy? Szerintem hülyeség a közelharc, mesterlövésznek kell kitanulni minél előbb.
OutSider: Sulikot egyszeru lövöldözésre bírni: vegyél el tole minden más fegyvert a kívánt lofegyveren kívül, és nyomd be neki a Use best weapon-t. Ez a többi NPC-nél is muködik (kivéve persze Ghorist).
A csendes gyilkolasnak van egy biztos modja: meg kell etetni a celpontot super stimpack-kal... Ha eleget nyomtal bele, 10 percen belul meghal az illeto. Kicsit draga, de 100% biztos.
Gyerekek, van egy tippem. hogy hogy lehet knyírni az elnököt az Oil Rigen anélkül, hogy észrevennének és megtámadnának: Rakjatok az elnök mögé plastic-ot(ha észreveszi csináljátok újra)és
fussatok el egy másik pályarészre.
Üdv.: CandyRock
Ha Sulikot nem adod el, és úgy mész el szafarizni, akkor lesz ideg a csonti + a szelleme. De ha eladod akkor már nincs beleszólása a szabadidődbe. Sajnos én valószínüleg kirakom Sulik apót (bár szimpi), mert én a közelharcok művésze vagyok, és kell egy-két jócsávó, aki tud majd nagyobb fegyverrel is bánni, valamint egyéb okosságokat is tud. Ja a karizmám 4, tehát 2 embert tudok felvenni egyszerrre (még így is gondolkodtam némi csökkentésen -2).
Ja amit Sulik lövéstudományáról mondtál , nem tudom, mert nekem nem volt hajlandó még lőni. Egykis segítség elkélne.
Üdv
OutSider
Én tök véletlenül, de tökre véletlenül eladtam a sulikot. Be is kerültem valami ezer tribal csávó közé, hátam mögött a haragos sulikkal meg pár puskás slaverrel. Vissza is töltöttem aztán, és megbocsátottunk egymásnak. Sulikkal és vic-kel vittem végig egyébként. Te out, ez a sulik igen sirály .233-as pistollyal, nem?
Csak 2 kérdés: megpróbálta már valaki hasznossá tenni Sulikot (azaz eladni Metzgernek?), valamint belelépni ebbe a szimpi csapatba, és szafarikra járni (aki véletlenül nem értené rabszolgákat gyűjteni)? Ha megtette valaki, akkor milyen hátrányokkal járt a későbbiekben?
Getom testvér, Te biztos próbálkoztál ilyenekkel - Ja azt gondolom, hogy észrevetted, hogy valami Drizzt nevű rabszolga is ott van a kerítésen belül :))).
Üdv Mindenkinek
OutSider
Kösz, candy, de én már végigvittem a játékot, csak nem emlékeztem, hogy hol találtam ezt a hangmodult.
(Helyesebben még nem vittem egészen végig, mert az utolsó pályán vagyok, az oil rigen, csak ott megtorpantam egy pillanatra, mert mindig szétvágják a fejemet.)
Én is eléggé el leszek nyáron havazva, de ha át tudnál küldeni emilben egy adag szöveget, akkor kiderülne, hogy mennyit merjek felvállalni.
Gratula a kezdeményezésért!!!
Getom:
Asszem el is lehet lopni a halálkaromtól a geck-et
A hangmodul megszerezhető:
Vault cityben a raktárostól.
New Renoban a fegyverárustól.
Üdv.: CandyRock
Tényleg, már emlékszem; de a geck az benn van egyik szekrényben, én legalábbis simán megtaláltam, valamelyik alsó szinten, utána mentem csak fel a deathclaw főnökhöz újra. De kurvásan nem emlékszem rá, hogy holt találtam azt a szerkentyűt, azt tudom, hogy sokáig cipeltem magammal, hátha kell alapon.
lazacsávó: az ötlet jó, de megmondom oszíntén, nem lenne rá idom, egész nyár végéig alaposan be vagyok táblázva. Ha egy-két kisebb dologban kell segítség, szívesen segítek, de nem akarok olyat ígérni, amit nem tudnák betartani késobb. De köszönöm, hogy rám gondoltál, és jó munkát, ha belevágsz.
Getom: kell a hangfelismero, mert nem muködik a számítógép (legalábbis a Deathclaw fonök nem tudja használni, ugyanis elég rosszul gépel szegénykém) :-)))
Ezért adja ezt a küldit, és ha elhozod és beszereled, akkor adja neked a GECK-et. Szóval nem egy szimpla mellékküldirol van szó. :-)