Husqvarna r53svw típusú első kerék hajtású fűnyíróhoz keresenék házat.(elrohadt a gyári) Vagy valami alternatívát, esetleg más házat, amihez használható a meglévő technika.
Köszi! Pont annyiért vettem meg avval a kis kocsival! Gondoltam egy kicsit hamarabb jön egy kis segítség a harmadik napnál.Nem tudtam eldönteni hogy meg vegyem! El hozták így hát megvettem.Tetszik szépen megy,aznap két köbméter fát lehordtam vele. Ha tudnál jó tanácsot adni mire figyeljek azt megköszönném.
Sziasztok, van egy MTD 115/76 fűnyíró traktor, aminek le lett szedve a vágóasztala, majd visszarakva, de azóta csak 1 sebesség van,a leglassabb. Üresbe megy a váltókar., ami össze van kötve a fék-kuplung pedállal, de nem látom a működési elvét.Mi lehet a gond, egyáltalán milyen elven vált sebességet?
Sziasztok!Érdeklődnék egy kis traktor után.Szeretném megvenni,de nem tudok róla semmit érdemes vajon megvenni? Milyen gyártmány strapabíró vajon és menyit adhatok érte?
Kimaradt az újon nem tudom így van még a vegyszercsap,mint a régin?Csak távolról láttam tavaly ilyen gépet dolgoztak vele a hangja is nagyobb,mint a Sttihlnek.Évekig használtam egy Oleo AM 162-t alkatrész gondom volt vele akkor vettem a Stihlt,nagyon kényelmes,ha van ilyen kategória a motoros permetezőknél.
Az SR 430 12,kg ,de a permetlé 14,l a Ciffarelli meg 17,literes munkában az a nehezebb.Meg nekem nem tetszett a régi Ciffarellin a vegyszer csap a szórásmennyiség állítóval egybe volt építve,nem lehetett elzárni azonnal.Különben nem rossz egyik barátomnak van,szereti.
Benzinmotoros permetezőt szeretnék venni. Keret max 200e Ft, vagy 600€. Mit ajánlotok? 300tőke kordonos szőlő, 40 gyümölcsfa(max 6m magasság) a célterület. Jelenleg olcsó kínai gépem van, az már bajos függőlegesen nem hord...