Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Már én is készítenék vmi könnyebbet, de ezeket rendelik tőlem. A zborsóleves tervbe van, csak itt piripócson nem kapni borsót... Várom, h mikor lesz a boltban, és akkor csinálok majd...
Valami hasonlót szoktam , csak a szójaszósz és tojás nélkül , elősütött csirkemell csíkokkal , és mindent együtt főzve . Eszembe se jutott a tojás mint húst helyettesítő . Köszi .
Úgy beletemetkeztem valamibe , hogy eszembe se jutott a bácskai rizses hús , amit éppen főztem . Feketére sült az alja . Még a macska is megrázta rá a lábát .
Nálunk ma rakott kelkáposzta volt, tegnap paprikáscsirke, holnap után lencsefőzit rendeltek sültkolbásszal, azután meg paprikáskrumpli lesz. A paprikáscsirke előtt meg gulyásleves volt pulykából...
Jó, jó! Köszönöm. Most nagyon fontos dolgom van. Itt van a megbízóm fia. :) Bugyiban nyírja a füvet. Tüsténtkedek, alk, ment sört hűtök be, kávét készítek, sütök, főzök, takarítok... Lehet, ki kéne rúzsoznom magam... Ajjaaaajjj... :))
Mit főzöl ? Mai menü már fő , de hogy holnap mi legyen ami jó is , meg gyors is ?! (egy szatyor melót hoztam haza , nincs idő álló nap főzőcskézni holnap sem)
Igen, sztem eléggé zöldfülűbarát program (még én, az antitálentum is tudom úgy-ahogy használni :))), és nagyon szépen fel lehet vele a fotókat javítani.
Ezért említettem a Gimpet, nekem könnyebb használni, mint az Irfanview-t. De persze próbálgatni kell, kinek mi jön be. Keress rájuk a neten, ingyen letölthető.
De jó nektek, h így értetek hozzá, bármi is legyen az... Olyan ciki, h én teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez... Szerintetek teljesen szűznek hol érdemes elkezdeni, hm?