Ezt nem gondolnám. Tönnesen sérült, Packowski terített betli volt valaki kellett Yahia mögé/ mellé. Maquedában volt potenciál, de nem hozta azt, amit vártak tőle előzetesen. A játéka biztosan nem fog nagy űrt hagyni maga után. Sok sikert neki a továbbiakban.
én személy szerint Mathias Gidsel szívesen láttam volna de ő aláírt már a Berlinhez közben.Szerintem jelenleg nincs olyan játékos jobb lövőben aki mozdítható és minőséget tudna hozni!Szerintem jövőre lehozzák az Ilic,Yahia ,és szerintem ha kell megy egyel feljebb megy Vailupau.Szerintem ha Manaskovval se hosszabítanak ott is Mahéval fogják egyenlőre kitömni az üres helyet.Aztán meglátjuk a vezetőség ,hogy gondolja.
Nagyon is, csak kell majd egy imasarok, tényleg, figyelnek ilyenekre, v Ők világibbak ennél, nem hallottam róla, h tartott volna Yahia ramadámot tavasszal.
És valszeg disznóhúst is ritkán esznek a csapatkajáknál.
Szerintem az egyiptomi leigazolásában egy fontos szempontot nem említettetek, Yahia megtartása szempontjából szerintem nagyon kellett Ő most ide, legalábbis a közösségi médiából nekem az jön le, hogy nagyon jó barátok Yahia és Yehia
Én inkább azt írtam, h nem tipikus a lövőmozdulata, kicsit sután dob, izomból, karból. De maga az egész csávó olyan mint egy tank, jó lesz, de sztem ő sem egy 15 perces fickó.
Erről az egy város, két klub helyzetről csupa olyan ugrik be, mint United-City, Atletico-Real, Barcelona-Espanyol, Milan-Inter, Roma-Lazio, Panathinaikosz-AEK, Crvena Zvezda-Partizan, Celtic-Rangers, Boca-River, stb.. Biztosan van jó kapcsolatra is példa, de egyáltalán nem törvényszerű, szerintem nem is várható el. Két ellenérdekelt fél, ugyanabban a versenysorozatban. Ellenfelek.
Nem tudom valaki itt írta ,hogy távolról nem erős az új igazolás El Deraa .Hát amit megnéztem videókat róla meg egy két válogatott meccset abba elég rendesen az jött le ,hogy távolról igen nagy bombákat képes és szokott is lőni .
Nekem erről más a véleményem. Van egy városban két klub! Egy városban! És nem beszél a két egykori kiváló játékos egymással!? Lehet nézetkülönbség, de az üzletben ez nálam nem megengedett, félre kell tenni!
Lejáró szerződésű játékosnál miért kellett volna a klubjával egyeztetni? Egyetlen őt leigazolni szándékozó klub sem tette volna ezt meg, Dabastól Barcelonáig. Ez nem Józsiról szól, indokolatlanul primadonnáskodik, imeri ő jól a kézilabdapiaci szokásokat.
Tényleg furcsa, Éles a túl nagy pofája v vmi egyéb miatt a pályafutása után látszólag sosem jött ki a klubbal, felépített egy alternatív veszprémet, már kapott is 'állami pénzt-támogatót', de lehet az alku része volt, h ezeket - márha igaz - nyugodtan megtehetik. Ha jól emlékszem Nándinak sem volt felhőtlen a kapcsolata a klubbal, és hát nem az a menedzser típus, pedig sztem a valaha volt legjobb magyar kapus, igazi sportember, egy ikon, ha ez így történt akkor...
Valahogy nehezen tudom elképzelni hogy nem volt egyeztetés a kis Fazekas miatt, az apja a szakmai stáb tagja, vagy Őt is kihagyták? Lehet a kis Fazekas otthon is titkolta apja előtt hogy megkereste a Veszprém, 17 évesen a saját sorsa felett dönt szülői beleszólás nélkül, ha meg nem így volt akkor az apja nem beszél Élessel? Valahol itt sántít a story, legalábbis nehéz elképzelni.
Nem tudom volt-e itt, de leírom: a kis Fazekas igazolásával kapcsolatban a Veszprém meg sem kereste Élest. Ez jelzés értékű, továbbra is hogy "menedzselnek" itt dolgokat!!! Ezt a módszert én nem tudom elfogadni.
Pepének és Ilicsnek ez az első felnőtt évük, maradjunk annyiban, h nem tépték le a mezt a nagyokról. Hozzátéve, h nem sokszor láttam Ilicset, de azon kevés alkalommal nem láttam tőle semmi különöset, hát nem is tudom. A fradis Ónodi sztem jobb lesz... És a kis Élest miért nem nézzük meg? Rendre a csapata legjobbja.