Távolról absz veszélytelenek vagyunk. Yahi mi a jó francért nem lő át????? Igen,elé kellene valaki nem mögé. Jövőre se leszünk élesebbek kintről az eddigi keretet nézve.
Én ma Lauge rengeteg játékpercét nem értettem, főleg úgy, hogy Ligetvári remekül szállt be a meccsbe.
Mátét én ma nem éreztem kritikusnak, igen, voltak hibái, de neki személy szerint rég volt ilyen teljesítménye ilyen hőfokú meccsen (az más kérdés, hogy már ennek örülni kell...), és a csapatban is bőven voltak nála gyengébbek.
Akit mindenképpen megdicsérnék, az Cupara, az ő teljesítménye nagyon kellett, amikor a második félidő elején összeszedtük az előnyt, és a végén is hárított fontosakat.
Amiért viszont én személy szerint itthonról, a tv elől mérges voltam, hogy nem egyszer átrohant rajtunk a Szeged. Alig volt visszafutás, és ez semmilyen szinten nem engedhető meg.
A leggyengébb teljesítményt viszont a két bíró mutatta be.
Szlovén játékosoktól lehet látni a cél nélküli színészkedést. Sajnos a bírók ezt nálunk megeszik. Lékainak nem ezt kellene fejleszteni. Nem ez a sport szépsége. Sportszerűtlen és a szurkolók "cukkolására" kiváló...
Lékai alakításra is csak a Veszprémmel ellenében játszó csapatnak jár a piros. Bírók el akarják adni a mérkőzést. Szégyen.. A két idióta bíró nem tudja, hogy lehet látni mit néznek vissza, Teljes inkompetencia.
Nagyon hullámzó a játék, zseniális perceket szinte értékelhetetlenek követnek.
Hiányzik a kiegyensúlyozott, jó teljesítmény is a csapatból, felvillanások vannak szinte mindenkitől, aztán meg hibák is. Egy kapuscsere is meggondolandó lehetne.
Remélem, Marguc kihibázta magát már a mai meccsre, és a második félidőben dömper üzemmódba vált :)