Yahia eddig nagyon jó. Kanadai táblázaton 15-ben, labdaszerzésekben 5-ben van. Pihenje ki magát rendesen az olimpia után, és remélem, aztán lesz egy egyenletesen jó idénye!
Bizony! Valamikor Szolnokon is volt minőségi kézilabda és a fiatal Bendó Csabi gólkirály lett, de voltak még rajta kívül is jó játékosok. Klemán Zoli beállóban például szökőévente hagyott ki helyzetet, zseniális volt. Vagy említhetnénk Kotormánt, aki szinte "sztár" volt Szolnokon. Régi történet ...
Megtaláltam az első férfi nb1es meccsemet: Bramac-Várpalotai Bányász 28:22 és majdnem utolsó nőit is, amire csak azért mentünk ki, mert tudtuk, hogy meg fog szűnni a Veszprémi SE. Nem tudom már pontosan mikor volt, de az ellenfélnél Szopóczy Brigitta volt a kapus, és mintha a fiatal Kökény Bea is játszott volna.
Lehet, hogy nem volt gólkirály, de az biztos, hogy támadásban is komolyan hozzá tudott tenni, amikor arra volt szükség. Ebben igaza van Tuseknek. Ha Sipi is "csak ennyit" fog mutatni, akkor elégedettek lehetünk majd ... :)
Éles sérülésekor már Perez volt a gólvágó, Csokinak köze sem volt a gólkirályi címhez. Még Dunaújvárosban sem volt gólkirály, ahol egy középcsapatban 20-at dobhatott kapura meccsenként.
Akkoriban sok éven át Marosi Zümi volt a gólkirály.
Én úgy emlékszem viszont, hogy támadásban irámyítót játszott Józsi sérülése utáni évben, és azt viszont jól. Bár Józsi nagyon gyorsan visszatért.
Mikor van az első edzőmeccs? Lusta vagyok utánanézni.
Momo támadásban is számít Siposra... Nagyon drukkolok az új szakvezetésnek és hiszek is bennük, de nagyon remélem, hogy a realitások talaján lábukat szilárdan megvetve fognak dolgozni és nem lépnek abba a csapdába, hogy naív- vagy irreális lázálmokat kergetve- eleve kudarcra ítélt ötleteket próbálnak megvalósítani. Egy védekezőspecialitát 31 évesen megtanítani támadni a világ élvonalában nem tudom mennyire realitás...
1-2 év még nem ártott volna Ligetvárinak Spanyolországban. Az általad említett csapatok nem éppen BL szintűek (pláne nem BL élcsapat, mint a Vp.) és azért ott sem volt különösebben kiemelkedő támadásban. A klubot értem miért hozták haza (egy magyar mezőny elég gáz lett volna ebben a giga keretben, plusz védekezésben egyértelműen segítség), a játékost nem, hogy mit gondolt, hány percet fog támadni egy Borozan, Lauge, Nenadic trió mögött. Ugyanez volt Győri is, mikor ideigazolt Lékai meg Palmarsson mögé, Székelyt nemtom, hogy tudta-e, hogy hárman lesznek.
Én követtem a játékát Ademar Leonban és La Riojaban is. A magyar válogatottban is volt több jó meccse. A padtól távol Lauge kaphatna 20 percet, Ligetvári meg 10-et, padhoz közel meg Nenadic, Lauge.
Értem, hogy Patrik az kedvencetek, de meg merem írni, hogy soha nem lesz belőle nagy játékos, ide szerintem kevés. Félre kell tenni a szimpátiát, messziről jött ember azt mond amit akar. Mi az hogy jól ment neki? A válogatottban egy alkalommal játszót nagyon jól, de szerintem az különleges meccs volt, akkor az egész csapat úgymond flow-ban volt.