Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Utanaszamoltam 1760 Km. Telleg keveske 24ora alatt :-)))))))) megjegyzem 1x igaz a sajat Audimmal (motorszallito futoval) 33ora alatt 3000km-t hasitottam. Ebben az idöben az is benn foglaltatik amig a Polizist levetitete a videojat, felvette az adataim es elvette a penzem Magdeburgnal mert szerinte 160-al vontattam. Pedig csak 159volt:-))))))))))))))))))))) Különben is esett az esö es tök üres volt a palya. Ja es a futon csak egy Trike alvaz volt jol guzsbakötve.
Motorozz sokat! Kerüld a magyar utakat! Még a feleségem nem tudja, de vasárnap elszaladnék Szlovákiába. 25 fokot mondanak. Első igazi jóidő. Ha összejön, csatlakozik valaki?
Keresgéltem és így bukkantam az oldalra, s ha megengeditek szívesen csatlakoznék. Magamról: Budaörsi vagyok és bizony már az 50-hez közelítek. Tizenéves koromba kezdtem motorozni és végigjártam az akkori idők iskoláját (riga, komar, pannonia, mz, ktm, stb. ) majd a szokásos család, új lakás, gyerek, meló, kell a pénz, megy a motor kocsi, nagyobb lakás, építkezés, egy szó mint száz jó 20 év kihagyás.Aztán lassan csendesedtek a dolgok és előbujt a régi szenvedély, hogy mi lenne, ha....... Sokat kerestem kutattam, érdeklődtem, hogy megtaláljam az igazit, és végül úgy éreztem megvan, így hát tavaly október óta én is FJR tulaj vagyok. Bevallom komoly félsz volt bennem ( a legnagyobb gép amin valaha is ültem 350-es, és az eltelt idő, így bizony sokszor lebegett előttem egy 50cc robogó de végül is úgy voltam valahogy majd csak lesz ) a motort illetően, de úgy érzem kezdünk megbarátkozni, bár még hosszú utat kell együtt bejárnunk. A fórumot az elejétől kezdtem, mert bizony sok hasznos tippet és tanácsot találok benne, úgy 800 körül járok tehát még jó pár nap mire napra kész leszek. Az elején írtátok a vigyort ami a tarkónál végződik (a yamaha world-nél vetem a motort, és az első utam hazafelé Budaörsre egy jó 80km kerülő lett ) nos bár óvatosan és kíméletesen közlekedtem egyfajta mámoros borzongással egybekötött vigyor már akkor megjelent . Szóval mikor felülök rá szvsz. az egy ÉRZÉS. Hát kb. egyenlőre ennyi.
Szeva Quattro-koma! Akkor belédugrott pár kilométer! :) Saarbrückenből atugorhattál volna már Luxemburgba is, csak hogy kerek legyen a történet! :) El sem hagytad azt a pudvás kis országot! :D
Sziasztok! Quattro nem tünt el csak kedd ejfelkor beült a sprinterbe reggel fel hatra kiert Münchenbe ott beült a kollegaja melle az MAN kamionba negykezesbe, elautoztak Saarbrückenbe lerakni, onnan Bubenheimbe felrakni 20 tonnacska olajakat, es most fel oraja erkezett vissza a telepre hogy bevagjon egy nagy szunyat. Na Ciao
Ma épp itthon, de holnap megyek vissza Balatonfüredre folytatni 2 állomást. Olyankor se időm, se energiám:( Jövőhéten Szigetvár és Barcs..szóval a halál makkjától 8 km-re leszek. A hétvége meg foglalt! Egy jóbarátom nősülésre adta a fejét. Persze miért legyen neki jobb, mint másnak?!:)))) Erre szokták volt mondani, hogy még 1 balek:))))))))))
Én este 1/2 10-re mert lementem még Táborfalvára is. És használtam a markolatfűtést igencsak jó volt. A kézfejem fázott és úgy átmelegítette, hogy a legkisebb fokozaton is elégvolt menetközben használni. üdv.
Áááááá! Köszi Balzo! Már le is szedtem a képeket. Mikor értetek haza??? Én vissza a pályán jöttem, nyeleztem rendesen! :))) Jó volt kicsit kiélni magam! :)
Ja, ma motoroztam a Hungaroringen. + kör FJR-rel, kettő XJR-rel. Ez utóbbit próbáljátok ki, hihetetlen királyság! FJR-ből volt vagy 15, ráadásul az én színemben is három. Egyik mellé odaálltam. Szóval tömegcikk....
A Garminhoz adtak egy egész doboznyi kütyüt, ezek között volt minden, amit a felszereléshez felhasználtak. (a fele a cuccnak meg is maradt). Bluetooth a garminban is van, de a sisakbavalót már külön kell megvenni. Ez a Zümo 550 200ezerért szerintem nagyjából mindent tud - viszont az iGo sokkal okosabb szoftver. Láttam olyat, hogy a kormányt szedték le, felnyomták a tartót, kormányt vissza - kész is. Bár ezt úgy csinálták spéci saválló lemezből. Nekem jobb így, hogy nem takarja a műszereket.
Érdekelne, a GPS-ed felfogatása! Látom nagyon praktikusan a kuplungolaj kiegyenlítő tartály felfogató bilincs egyik fele van kicserélve egy gömbfejesre, amire fel van szerelve a GPS konzol. Na ezt a kengyelt honnan vetted? Ugyanis találtam egy újfajta motoros GPS-t, most került be az országba Xroad A4050 tipus, Igo szovtverrel megy, tartozék hozzá a Bluetooth-os fejbeszélő 107 ezer körül van az ára. Szerintem jó cucc lehet, csak a tartó konzol nem jó az FJR-hez.