Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2021.11.24 0 1 5352

Flensburgnak holnap nehéz dolga lesz Bukarestben.

Több játékosuk a vezetőedző és a másodedző is hiányozni fog COVID miatt

Gozo Creative Commons License 2021.11.24 0 1 5351

Jókor voltak jó helyen?

De ne vegyük el a sikert a fiúktól. Szeptemberben, októberben egyértelműen jól teljesítettek.

Novemberben már nem annyira. A másik három csapat pont az ellenkező utat járta be.

Előzmény: videkiman (5350)
videkiman Creative Commons License 2021.11.24 0 0 5350

Valamiért mégis elverték mindhármat. 

Előzmény: Gozo (5349)
Gozo Creative Commons License 2021.11.24 0 1 5349

Elég összehasonlítani a Veszprém jelenlegi játékát a hozzászólásodban megemlített csapatokéval.

Előzmény: videkiman (5348)
videkiman Creative Commons License 2021.11.24 0 0 5348

Veszprémi szempontból ez nem biztos, hogy rossz hír, a lengyelek igy hatalmas lépést tettek a csoportelsoseg felé, a 2. hely viszont teljesen nyitott. Mondjuk PSG, Barca, Flensburg is idegenben lesz, nem a legjobb sorsolás. 

Előzmény: Sinnerman17 (5347)
Sinnerman17 Creative Commons License 2021.11.24 0 0 5347

Közben a Kielce egyértelműen a power ranking elejére került nálam

Nem hittem volna a bukaresti kezdőmeccsük után. 

videkiman Creative Commons License 2021.11.24 0 0 5346

Egyetértek. Arra konkrétan emlékszem, hogy az utolsó flensburgi szezonjában kb. csak hetesekre küldte fel az edző. A legutóbbi vébén volt pár jó meccse, de ahogy nőtt a tét, egyre kevesebbet játszott (ellenünk konkrétan egy kalap szar volt, kb. 10 perc után le kellett vinni, az itt sokat szidott Lékai lejátszotta a pályáról). Szóval a válogatottban is abszolút kiegészítő, ami persze nem kis dolog, de korántsem akkora klasszis, mint amit sok szurkoló valamiért belelát.

Azt mondjuk én sem értem minek hosszabbítottak akkor vele, abból a pénzből simán lehetett volna hozni mondjuk egy jobbszélsőt.

Előzmény: Gaga84! (5343)
Gozo Creative Commons License 2021.11.24 0 0 5345

Kire gondolsz?

Előzmény: Aldren (5344)
Aldren Creative Commons License 2021.11.23 0 0 5344

Két valid lehetőség van. Vagy megüti a szintet és játszania kell, vagy nem üti meg. Ha tényleg nem, akkor botrány, hogy hosszabbítottak vele.

Gaga84! Creative Commons License 2021.11.23 0 0 5343

Ez a Mahé téma nekem már egy kicsit sok. Tényleg egy szimparikus közvetlen,értelmes srác,emberileg maximális pipa. Viszont flensurgban sem volt első számú,a válogatottban sem

,az olimpián is Remili irányított. Nem értettem a leigazolásár sem,nem egy klasszis irányító,nincs a top 10ben de a top 5 ben tuti nem. A nyvajgás inkább annak szól amiket fentebb írtam.

Ha csak a szakmaiságot nézzükmén elengedném szívbaj nélkül.

Előzmény: FrancisBlade (5342)
FrancisBlade Creative Commons License 2021.11.23 0 1 5342

Én amúgy szeretném ha Mahét odatennék első irányítónak, hogy lássam hogy tényleg jól látja az edző, aki nap mint nap edzi, figyeli mi hogy működik mi nem, vagy pedig a szurkolóknak van igazuk, akik valamiért azt gondolják az edző saját maga ellensége, vagy nem is tudom mit gondolnak, mindenesetre engem a Motor elleni játékával Mahé nem győzött meg, de persze egy meccs nem meccs. Valami oka csak van hogy sem Davis sem Ilic nem játszatja... 

birka_zoli Creative Commons License 2021.11.23 0 0 5341

Összefoglalva, a főnökséghez eljutott a hír, hogy vmit már kezdeni kellene ezzel a Mahé üggyel, erre odatették Ilicset elvinni a balhét és hátha vagyunk olyan hülyék, hogy bevesszük ezt a marketing bulsit dumát a fontosságról, stb.
Hát köszike!

Thor. Creative Commons License 2021.11.22 0 1 5340

Teljesen el tudom fogadni az álláspontodat. A probléma viszont az, hogy a cikkben érintett személyek is teljesen másként nyílvánulnak meg az üggyel kapcsolatban nem sajtó előtt. És most nem Ilicre gondolok elsősorban.
Aztán az idő majd eldönti, hogy a közlemény vagy az adott játékos nem mondott igazat. Azt pedig nem nehéz kitalálni,hogy ki lehet az érintett játékos.

Előzmény: FrancisBlade (5338)
Gozo Creative Commons License 2021.11.22 0 3 5339

Nem kicsit nagyon hiteltelen

Előzmény: FrancisBlade (5338)
FrancisBlade Creative Commons License 2021.11.22 0 2 5338

Jó, csak itt azzal érvelni, egy kiadott nyilatkozattal szemben, hogy a játékosok nem ezt mondják, nekem fura, úgy hogy nincs leírva mit mondanak, szóval érted, nem kicsit hiteltelen.

Szucsi0110 Creative Commons License 2021.11.22 0 1 5337

Szerintem nem innen kellene információt gyűjteni. Beszélgetni kell velük. 

Előzmény: FrancisBlade (5336)
FrancisBlade Creative Commons License 2021.11.22 0 0 5336

És mit mondanak a játékosok? Mit hallani tőlük az öltözőből?

Thor. Creative Commons License 2021.11.20 -1 0 5335

Ilyen formában akkor még inkább felesleges kommunikáció volt, többet árt mint használ.

Előzmény: Psenior (5333)
Gozo Creative Commons License 2021.11.20 0 0 5334

Flensburg mai Bundesliga meccse elmarad mert négy játékos kapta el a COVID-ot. Egyenlőre Simon Hald neve biztos.

Psenior Creative Commons License 2021.11.20 0 1 5333
Mit mondhatnának? Senki sem teregeti ki a szennyest. Ha van azért, ha nincs akkor azért. Inkább dolgozni kellene. Azt hiszem, hogy ha a közép- és hosszú távú elképzelések jó irányt is jelentenek, legalább két-három év mire ismét stabil F4 csapatunk lesz.
Thor. Creative Commons License 2021.11.20 0 0 5332

De milyen nagy hiba volt ez részükről. Tökéletes lenyomata annak, hogy hülyébe sem nézik a szurkolókat. Tényleg azt hiszik, hogy a szurkolók közül senki nem beszél a játékosokkal és csak abból informálódunk, amit a "vezetés" megoszt velünk? Amatőr banda

Előzmény: Gozo (5331)
Gozo Creative Commons License 2021.11.20 0 1 5331
fecco007 Creative Commons License 2021.11.19 -1 0 5330

Szerintem a nagy átlövések hiánya szoros összefüggésben van az irányító és a beálló játékának minőségével. Úgy nehéz átlövésből gólt szerezni, ha nincs megfelelő zárás, és az irányító is inkább magának akar előnyt szerezni, ahelyett, hogy az átlövőknek teremtene helyzetet.

Előzmény: videkiman (5328)
videkiman Creative Commons License 2021.11.19 -3 0 5329

Tiszta sor, hogy az elmúlt 2-3 év elbaltázott csapatépítésének isszátok most a levét. Viszont ezt nem lehet varázsütésre átváltoztatni, NL 2-3 éves koncepcióról beszél, akkor nem értem miért kiált már mindenki világvégét 3 hónap után. Az új igazolások nem rosszak, de tény, hogy az igazán nagy nevek Lauge óta elmaradnak (a poén, hogy ő ha minden igaz főként Vranjesnek köszönhető, aki alatt elindult a lejtő). Viszont jogos, hogy vannak elég nehezen magyarázható döntések a közelmúltban is: Mahé és Blagotinsek hosszabbítása, Marguc cseréjének hiánya, Ilic kinevezése, bár utóbbi megítéléséhez idő kell, de a kockázatossága sztem vitathatatlan.

Persze lehet úgyis csinálni, mint Szegeden, a keret 80%-a egy évben fut ki, így könnyen lecserélhető 2 évente a fél csapat. :) De nem hinném, hogy ez a sikeres csapatépítés titka.

Előzmény: Thor. (5323)
videkiman Creative Commons License 2021.11.19 0 0 5328

Ott van Ligetvári, csak hát alig játszik. Képességei Yahianak is megvannak, nem tudom miért nem próbálkozik gyakrabban. Lauge sem kényszer átlövő, bár valóban nem az a távoli bombázó. Kétlem, hogy az ő helyét valaki megkérdőjelezné a csapatban. :) 

Igazából ez a 3 irányító sok, ezt kifelejtettem a korábbi hsz-mben felsorolt szerkezeti problémák közül. Bármelyiket kicserélnénk egy hasonló kaliberű klasszik átlövőre, jóval beljebb lennének.

Előzmény: Gozo (5322)
Szucsi0110 Creative Commons License 2021.11.19 0 1 5327

Félreértés ne essék, de engem nem érdekel a politika. 
Veszprémi szurkolóként csak inkább szomorú vagyok, hogy 
a klub, ami a gyerekkorom számtalan  szép emlékét adta, idáig jutott.

Nem értek egyet azzal, hogy a klub ilyen módon kisajátításta került, olyan 

vezetők által, akiknek sem veszprémi kötődésük nincs, sem szakmai tudásuk. 
A linkelés ennek szólt csak. 

Előzmény: Heindahl (5326)
Heindahl Creative Commons License 2021.11.19 0 0 5326

Még mielőtt azt hinnéd... Nem védem én sem a beszélni nem tudót, sem a mondani nem akarót! Csak nem szeretném, ha mindenféle politikai hírportálokat linkelgetnénk egy kézis fóruma. Se pro, se kontra. 

Előzmény: Szucsi0110 (5298)
Heindahl Creative Commons License 2021.11.19 0 0 5325

Szerintetek szóba jöhet valaki a téli igazolási szezonban? Végülis Nenadic is akkor jött... Hely lenne szinte bármelyik poszton! 

Psenior Creative Commons License 2021.11.19 0 0 5324
Gyenge a keretünk, annak ellenére, hogy erősnek kéne lennie, amennyiben igaz Momóék állítása, hogy a modern játék gyakorlatilag előnyszerzés és azután annak a kihasználåsa néhány változatban semmi több. A világ legjobb előnyszerző játékosai vannak nálunk, Lékai, Lauge, Mahe, Yahia személyében, akkor most mivan?
Thor. Creative Commons License 2021.11.19 0 0 5323

Tény,hogy egy szegedi Maqueda-t nem cserélne senki, akkor ő bárhova befért volna. Itt duplanulla, sőt inkább kártékony.

Kulesh, Sicko nyilván közel sem olyan klasszisok, mint akár Csárli vagy Momo volt, viszont könyörtelen távolról lövő játékosok, olyanok amilyen nekünk nincs, de az ő megítélésükben benne van, hogy a mostani Kielce-flow ami jobban felhozta őket. Az, hogy mennyire tehetségesek majd 2-3 szezon múlva visszatekintve derülnek ki. Nagy zúgolódás szerintem Bodó esetén lenne! :D 
Marguchoz tegyük hozzá, hogy a remek igazolási taktikánknak köszönhetően a második szezonja amit full egyedül tol végig. Nem festem az ördögöt a falra, de ne felejtsük el, hogy Gasi igen komoly gerincproblémákkal küzd pár éve ( tudtommal jelenleg hála az égnek nagyon jó állapotban van, de teljesen " meggyógyulni" ez a sérülés sosem fog neki).

Tehát igen, nevek megvannak, koncepció papíron megvan, látjuk, hogy parketten nincs. Ilic lehet, hogy egyszer jó edző lesz, de tapasztalatlan még. Nincs képe a játékunknak, pedig a szezon elején volt, és igen jó volt, de ugye az új seprű esete. Csapatvezetés nincs, klub vezetés nincs. A nyáron felvázolt 3 éves koncepció, ha ebbe az irányba haladunk amit tapasztalhattunk az elmúlt 5-6 meccsen akkor egy tűzoltásszerű lózung volt, annak az eltusolása, hogy a tulajdonosnak nincs kedve költekezni.

És igen a név, hogy Veszprém már nem elég. A játékosközösség sokkal több mindent tud és máshogy lát, mint mi szurkolók és láss csodát nem is jönnek ide klasszisok egy ideje. És igen, egy olyan név mint Dujsebaev vonzóbb, mint egy ügyetlenkedő Veszprém, teljesen zöldfülű edzővel. Sajnos.

Változások kellenek.

Előzmény: videkiman (5320)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!