Gratulálok Omarnak ès Mahénak is. Omar all star kerettag,hatalmas jövő áll előtte,remélem fejben nem száll el és továbbra is ilyen alázatos marad. Mahét mondjuk Remili kiszorította a saját posztjáról,ez azért beszédes.
Descate-ot a nagyarcú Manaskov helyett szívesen látnám én is.
MOL Tatabánya, megmentették központilag a bányászokat, a picket meg vigye egyedül a Csányi. Mi lenne itt az állami segítség nélkül? Jó ez, de inkább mégsem, jöhetnek az újabb légiósok, nincs felelelőse a rossz, herdáló gazdálkodásnak. Kíváncsi vagyok hány új játékost fog bejeleneteni gyorsan a bányász. De, ha nem vigyázunk, akkor még bajunk is lehet ebből, végre lesznek fizuk tbányán, akár meg is táltosodhatnak! Érdekes lesz a következő bajnokság, pedig még el sem kezdődött!
Ne haragudj, de mondd már meg nekem légyszíves hogy attól neked miért lesz jobb, ha megtudod mi volt a valódi oka a távozásuknak? Valószínű olyan dologról van szó ami nem publikus. Vagy éppen valamelyik érintett kérte hogy ne kerüljön nyilvánosságra.
Csak példa: ne vedd magadra, de pl. neked valamelyik családtagoddal összeszűrte volna a levet Moraes, te nem kérnéd hogy ne kerüljön nyilvánosságra? Írja meg a világsajtó?
De létezik, mi a probléma, mivel sértettelek meg? valami nem igaz amit írtam?
Van érdemi változás? Tudsz valamit? Nem a bérlettel foglalkoznak? Tájékoztatnak téged bármiről is? Tudod az igazat pl Moraes vagy Borozán távozásáról? Nagy László helyesen tette a családjával amit tett?
Biztos van az a pénz, de hozzák ki a kincstárból az összes aranyat és adjuk oda Parrondóért! Habár lehet Ő sem tudna itt mit kezdeni, de ha vki, akkor Ő!
Ilyen szar bandát mint a veszprémi vezetés nem igen lehet találni. MI érdeke van bárkinek is pl. ebben az esetben a valóságot eltitkolni. Kiábrándító !
Azt érik el, hogy csak a második soros játékosok közül fognak tudni igazolni, ha egyáltalán valaki ide jönne. Ha Mahé és Lauge elmegy akkor lehetünk egy volt szoci országok csapat. Nyilván a Vranjes elküldése, a miniszterelnök lábához rendelése, ez a töketlen politika által ide transzportált tulajdonos, nem öregbíti a körülményeket.
Nem értem azt sem, hogy hol van a lényegi változás ???
Lehet olyan felállásunk, ahol 1 cserével megoldható lenne az 5+1 Omarral elöl. Szerintem az 1 csere még elmegy. Viszont amikor Petar a ballökő akkor az mindig minimum 2 csere...
Szerintem 5-1 es védekezéshez legjobb lenne, csak ahhoz kellene egy kettest jól védekező szélső, és persze az irányítóknak is kellene védekezni, ezért lett volna jó ha Siskarjovot nem a padra igazoljuk... most már mindegy.