Ha valaki elhadja a távirányítót, lehet pótolni?? Mikor én megvettem az állófűtést, csak egy T60-as vevőegység volt hozzá, legalábbis úgy gondolom ez a vevőegység :) Szóval lehet pótolni a távirányítót?? És ha igen, mennyiért??
Te meddig dolgozol?? Vagy az esti 19 órás válaszaid már nem a munkahelyről jöttek?
Az igazság az, hogy leginkább az ára miatt gondolják, hogy exkluzív.
Külföldön - tőlünk nyugatra - az állófűtés olyan kategória, mint nálunk most a riasztó vagy az elektromos ablakemelő. Szóval jószerivel széria.
Az ára nálunk is természetesen emelkedik, de mi csupán annyit teszünk rá, amennyit az anyavállalat. Ez az emelkedés általában az inflációnál alacsonyabb mértékű.
Természetesen vannak újabb típusok és kifutó modellek, de nálunk kifutó akció nem szokott lenni, egyéb akció viszont igen. Érdeklődj inkább telefonon:-)
Az alkatrészellátást így is úgy is 10 évre kell biztosítani.
"...Különben szerintem egész más a gáz, mely légnemű és láthatlan, valamint sokkal robbanékonyabb mint a gázolaj, ami folyik, tócsa lesz belőle, látható, érezhető, bár a gáz is, és sokkal nehezebben gyullad. Szóval szeritnem ez rossz példa, hiába mindig ezt hallom a Webastotól. Megértem, hogy nem adjátok ki, nehogy félreérts, de szerintem akkor sem szabad összehasonlítani a gázolajat a gázzal. Én úgy érzem ég és föld..."
Bocsi, félreértettél! A gázt úgy értettem, hogy gond, probléma:-)
Rendben, a működésére akkor kiváncsi vagyok, ha azt még szabad. És ha a beszerelést nem is tudjátok elküldeni, akkor legalább megmondani, hogy a gázolaj szivatyút miylen vezetékre kell kötni?? Sárgára?? Vagy másra? Ez is törvény ellenes lenne??
Különben szerintem egész más a gáz, mely légnemű és láthatlan, valamint sokkal robbanékonyabb mint a gázolaj, ami folyik, tócsa lesz belőle, látható, érezhető, bár a gáz is, és sokkal nehezebben gyullad. Szóval szeritnem ez rossz példa, hiába mindig ezt hallom a Webastotól. Megértem, hogy nem adjátok ki, nehogy félreérts, de szerintem akkor sem szabad összehasonlítani a gázolajat a gázzal. Én úgy érzem ég és föld.
Tudom, hogy veszélyes üzem egy kályha beépítése, épp ezért nem értem, miért nem küldi a webasto el a beszerelési útmutatót. Mivel akkor már biztosnságosabban belehetne szerelni. Legalábbis szerintem ha valaki maga akarja beszerelni, akkor enélkül is megcsinálja, de ha megkapja, akkor nagyobb esély van rá, hogy jól csinálja. Nem vagyok benne biztos, hogy nagyobb felelőtlenség megmondani az embereknek, hogy hogy csinálják, mint eltitkolni, és vagy nem fog nekiállni, vagy megcsinálja úgy ahogy sikerül. Ezt csak azért írtam mert egy ismerősnek Eberspächer kályhálya van, és ők emailben elküldtek mindent amire szüksége volt. És tudomásom szerint ezzel törvényt sértettek, legalábbis azt mondták nekem a webastonál, hogy ez törvénytelen. Nem is kell nekem beszerelési útmutató, csak gondoltam egy vezeték szinét elárulhatnád :) Ha már hozzáférsz ilyen dolgokhoz.
Gondolom akkor olyan dokumentumok sem publikusak amik a kályha lelkivilágáról szólnak. Mint például, mi történik benne egy indítás alklmával. Mikro mit csinál, minek a függvényében. Érdekelnek az állófűtések, és kiváncsi lennék a működésükre. Még ha nem is vagyok Webasto szakszervíz :( Bár gondolkodtam, hogy szivesen lennék az :)
Ha Webasto szakszerviz vagy, segítünk, természetesen.
Ellenkező esetben keress fel egyet vagy minket!
A kályhabeépítés nem feltétlenül igényel egyetemi végzettséget, de azért ez egy veszélyes üzem.
Volt már baleset szakszerűtlen beépítésből és az sajnos két ember halálával végződött. Szóval nem játék.
Kályhadiagnosztika van természetesen, de mivel a DW már nem egy mai típus, nem vagyok benne biztos, hogy azon is le lehet futtatni a programot. Holnap utánanézek neked.
Lenne még egy kérdés. Az említett kályha bekapcsolás után finoman fújta a levegőt, és egy kis füst is jött vele, enyhén melegedett az égéstér, de semmi nem történt. Nem forgatta a vizet. Majd kb 5 perc után jobban fújta a levegőt, gondolom szellőztetett, majd leállt. Ezt még bekapcsolás után megcsinálta, azóta nem indul. Mi lehet az oka??
Nekem egy DW50 tipusú állófűtésem van, tudtok segíteni a beszerelésben? Miért van a gázolajnak be és ki folyó ága?? Eddig minden állófűtésen csak belépő csonkkal találkoztam. Hova kell kötni villamosan az üzemanyag szivatyút?
Diagnosztizálni nem lehet ezeket az állófűtéseket??
Das Produkt ist speziell für den 3er BMW (E46), der bis Mitte 2005 produziert wurde, entwickelt worden und passt auch nur bei diesem Modell.
Die "Dachintegrierte Solarlüftung" kann nachträglich verbaut werden.Voraussetzung ist, dass das Fahrzeug über die Serienoption "Schiebedach" verfügt.
Teilen Sie mir doch bitte mit, um welche Fahrzeugausführung des 3er (E46) - Limousine, Touring, Compact oder Coupe - es sich handelt und welche Innenhimmelfahre das Fahrzeug hat.
Dann kann ich Ihnen gerne weitere Details bezüglich Variante, Preis, Einbauzeit, LIeferzeit, etc. mitteilen.