Ez egy jó ötlet! Ezen kívűl még a tippverseny első 5 helyezette!!! Nem jó?
Azok kapnak pólok akik végig velünk voltak és azok akik benne vannak az első 5-ben!
Szerintem azok kapjanak pólót, akik a VB alatt végig itt voltak, drukkoltak, reagáltak, mert betéved egy olyan gyerek, akinek volt saccperkábé 5 hozzászólása, aztán ő is igényli az aláírt "mezt"
Pár hír-ma délután néhány edzö hazajött, na meg Kövágó Zoli is, mert jövö héten indul versenyen és nem akart repcsiröl repcsire szállni.MKriszta is itthon van-neki kicsit fáj a dereka, bár egész nyáron küszködött vele.
Ja!nem tom mennyire medbízható a dolog, de a reptéren hallottam, hogy a Dóra azt mondta, hogy jobb formában érzi magát, mint amikor a 2m-t ugrotta!!:))))Reméljük ez igaz !
És ezt nem fogjátok elhinni!-én is alig. A világversenyeken mindig adnak vmi ajit.Általában táskát meg pólót, de Sydneyben táska+koalamacika volt. Zoli bácsi-Attila edzöje ,kb 73 éves-mesélte kuncogva, hogy Edmontonban az ajik:táska és 15 db gumióvszer!!!!:)))))))))))lefordultak a székröl
Akkor akinek kell póló, az dobjon egy mailt, én összegyűjtöm a neveket, és leadom majd a listát G-nek.
Annyi kérésem van, hogy írjátok oda az itt szereplő nicketeket is!
Tökre imádom azokat a reklámokat amikor a Atletics World Championship.-et reklámozzátok!!! Amúgy az tényleg tetszik amikor a Marion Jonest mutatják hogy ma futja majd a 200-at! Az tök jőó az a reklám! maghalgatnám magyarul! Azsszem úghy kezdődik: Hogy Jones Girl vagy hogy...